![]() |
Się Massie coś pomyliło na starcie do SPA, a stewardzi pili kawkę i nie zwrócili uwagi :szczerb:
|
Oglądałem przekaz z BBC i tam komentujący Martin Brundle zwrócił na to uwagę. Sugerował, że Massa powinien dostać za to karę. Polecam ściągać transmisje BBC z torrentów, wiele się można dowiedzieć , odmiennie od polsatowskich "ekspertów"...
|
No nie od dziś wiadomo, że transmisje BBC są nie do pobicia. :spoko:
Też polecam, ale na żywo. Niestety na obszarze PL potrzebna do tego jest dość duża antena (niemniej jednak jest to możliwe, a BBC jest niekodowane). |
Moze nie zareagowali, bo startowal z dalszej pozycji?
Od 2007 sciagam kazdy wyscig. Wczesniej z ITV, teraz z BBC. Na zywca ogladam na niemieckim RTLu, ale i tak bardzo czesto robie sobie powtorke, tylko z BBC. To calkiem inna jakosc. Kiedys mialem zaciecie, zeby sie ustawic na BBC |
A jednak FIA wszczęła śledztwo w sprawie startu Massy.
Ja oglądam na polsacie, nie mam dostępu do BBC, a nawet jeśli bym miał to obawiam się, że mój angielski nie pozwoliłby mi na zrozumienie transmisji w zadowalającym mnie stopniu. :( A "eksperci" w polsacie to rzeczywiście marny poziom sobą reprezentują, jedynie Kochański się trochę wybija i niektórzy epizodyczni goście. Ja się ciągle zastanawiam co tam robi Zientarski, przecież on nie ma bladego pojęcia o współczesnej F1. |
pojecie to moze i ma ale pier...li jakby mial czolowe spotkanie z rozpedzonym pociagiem
|
Teraz to sobie mogą wszczynać dochodzenie ;)
Nikt nie złożył protestu po wyścigu, więc wyniki są oficjalnie zatwierdzone i nie mogą ulec zmianie. Mnie tylko ciekawi jakim cudem nikt nie zauważył tego incydentu, mam na myśli szczególnie konkurencyjne teamy... |
zaptrzeni na deszcz byli :P
|
ale tutaj wrze od dyskusji :P
Niezly wyscig dzisiaj obejrzalem. Brawa dla Alonso za utrzymanie P1. Ham odpadl, co mnie cieszy :] Kubica pieknie sie przebijal z 13 pozycji. No i jakies male stluczki byly. Ogolnie dobre widowisko. |
Od pewnego momentu. Wcześniej myślałem, że po raz pierwszy przestanę oglądać w trakcie. Ale potem faktycznie się zaczęło, a jazda Kubicy w końcówce faktycznie miła dla oka :) (zwłaszcza, jak pomyślę o tych trolach onetowych, którzy co chwila piszą, że Kubica nie umie wyprzedzać).
Ogólnie fajny wyścig. |
Wyścig fajny (jak każdy dla mnie). Kubica pokazał jak się wyprzedza, niektórzy malkontenci próbują demonizować, że Robert miał nowe opony a reszta już zniszczone, że Petrov go puścił, ale wyprzedzał na torze, który uchodzi za trudny (wręcz niemożliwy) do wyprzedzania.
No ale nie tylko Kubica się ściga. Co do reszty to Webber miał farta z tą oponą po zderzeniu z Hamiltonem. A reszta raczej wedle oczekiwań. |
Ja nie wiem, co ci malkontenci mają do Roberta... Zazdrość? Chłopak radzi sobie bardzo dobrze, jest wysoko oceniany przez specjalistów, a tym się zawsze coś nie podoba. Owszem, miał świeże gumy, ale jechał Renówką, a nie jakimś Ferrari. Alonso świetnie sobie radził, a Massa jak na początku ugrzązł za jakimiś FI tak do mety dojechał za nimi. Dla mnie Robert jest w tej chwili drugim po Alonso kierowcą w stawce, a to że nie widać tego w punktacji kierowców, to tylko wina samochodu.
|
GP Korei - chaos i destrukcja.
Po za tym - nuuudaaa!!!! |
nuda przez te okrążenia za SC, a tak poza tym to nie taka nuda :)
|
KUB bardzo słabo dzisiaj, najpierw myknęło go 2 niemców na torze, później 2 innych w boksach. Jego 5 miejsce to tylko przypadek...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |