![]() |
E tam, było minęło. Czekam na następny sezon. ;)
Tylko czym tu lukę sportów motorowych wypełnić przez zimę.....co roku ten sam problem. :sciana: |
Mi pomagają skoki. Ponadto, nowe serie seriali. W szczególności czekam na nowego Top Geara - tyle że w tym roku pojawił się ten problem, że nie mam jak u siebie oglądać premierowych odcinków, trzeba więc będzie kogoś obsiadywać/prosić o nagranie :(
Na szczęście przerwa nie jest zbyt długa, jeszcze tylko 15 tygodni ;) |
A jednak - http://www.f1ultra.pl/index.php/wiad...iata-2012.html
Na początku mówili że nie będą rozdmuchiwać tematu. W sumie chodzi tylko o list z wyjaśnieniem, lecz dla mnie cała sytuacja jest idiotyczna i powinni dać sobie spokój. |
z jednej strony dobrze a z drugiej zle.
juz w tym sezonie mielismy sytuacje gdzie vet za zlamanie przepisow nic nie dostal a inny kierowca cos tam. nie pamietam juz nawet co to byla za przewinienie (oba byly te same w kazdym razie) wiec jesli niby wyprzedzal to nie widze powodu dlaczego mieliby mu odpuscic. |
Bernie trzyma F1 krótko :fiu:
|
Na dożywotnim stołku można :sciana:
|
Nie wiem, ja osobiście żadnej urazy do Berniego nie żywię ;) Fakt, że zrobił z F1 prywatny folwark, ale przynajmniej nie ma grup, które wydzierałyby sobie kawałki tortu pod nazwą F1
|
Ciekawe tylko co się stanie, kiedy Berni oglądał będzie F1 już tylko z "górnej" trybuny. Czy przypadkiem F1 nie zostanie rozdrapana przez korporacje czyhające na % udziałów z zysków? Czy znajdzie się sposób na utrzymanie F1 w dość eleganckim stylu (w porównaniu np. do NASCAR)?
|
Jest jeden niezawodny sposób. Mogę przejąć obowiązki szefa F1 i utrzymać wszystko w ryzach. Oczywiście mam nieco mniej doświadczenia (kiedyś widziałem formułę, ale niestety tylko w telewizji), ale jakby jeszcze zrobić Zarząd z paru aktywnych Użyszkodników forumowych... :fiu:
|
Ile przeznaczysz na pensje zarządu? :pytanie:
Bo jak dużo, to ja bardzo chętnie... :D |
Cytat:
|
ja na sedziego od karania :D
|
Ja w zarządzie mogę być byle kim.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
ale przynajmniej jak karac to rowno kazdego...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:06. |