![]() |
McLaren F1 na Bavaria City Racing w Dublinie w ten weekend.
http://www.bavariacityracing.ie/bcrd/about Szkoda, że mam inne plany. :smutny: |
nieźle się zapowiada ;)
|
cholera, gdyby alonso zjechal 2-3 kolka pozniej na drugi pitstop to bu go webber chyba nie wyprzedzil :P
|
Oni byli przekonani, że jednak popada. Pokazywały to zresztą ustawienia bolidu.
Nowa formuła konferencji prasowej powinna zostać zachowana również na kolejne wyścigi :P |
Nie pomylili się dużo. :mruga:
Bo teraz już pada. http://img217.imageshack.us/img217/4474/deszczykrd4.gif |
Co ten Webber dzisiaj wyprawia :D Jak myślicie, Vettel będzie dziś na podium?
|
No i nawyprawiał :P
Wyścig, jak by to powiedzieli nasi niezawodni komentatorzy, arcyciekawy (ja bym go określił po prostu "bardzo interesujący"). Z kolei na ostatnie kilka okrążeń Borowczyk w ogóle nie znalazłby wystarczająco entuzjastycznego określenia :D Niektórzy powiedzieliby, że między innymi dzięki dwóm neutralizacjom GP niezwykle udane i emocjonujące, choć nie wiem czy nie byłoby właściwiej powiedzieć, że pomimo tych neutralizacji własnie takie było. Niewątpliwie najlepszy jak dotąd wyścig sezonu. |
Wyścig świetny. :spoko:
Rozmowy Kimiego z Teamem - genialne! :haha: |
W sumie to nie wiem, co się działo od mniej więcej połowy i kto wygrał, bo przełączyłem na tenis. Emocje były również spore :) Mamy Polaka w pierwszej 30 ATP.
|
vetelowi znow dopisalo szczescie...
nie wiem jakim sposobem webber nie zostal ukarany ani razy...pierwsza sytuacja ok, byla walka, drugie smyrniecie w sumie tez ale powrot na tor to przegiecie...i nie oddal pozycji massie a pojechal dalej... |
Też to tak odebrałem. Chociaż literalnie rzecz biorąc, tam nie było kontaktu, tam nawet nie było zajechania drogi - Massa po prostu się przestraszył i chciał się usunąć - choć ja mu się wcale a wcale nie dziwię...
|
Eee... Oglądałem sobie F1 na Polsacie, wyszedłem po coś do kuchni na moment, wracam, a tam reklamy... Nie w kuchni, w telewizji... Bardzo dużo reklam... Albo mają problemy techniczne, albo nie bardzo rozumiem?
|
W polsacie jest retransmisja, więc normalne że wtykają reklamy. Na żywca oglądałem na Polsat sport extra.
|
Ha, nawet mi się nie chciało policzyć godzin...
Nic to, będę udawał, że o tym nie wiem :] |
A wiesz, kto wygrał? :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:20. |