![]() |
przy DRS nie jest glupim i puscic i sie za kims wiezc ile sie da a na przed ostatnim kolku zaatakowac. ale do tego trzeba miec jaja i bolid
|
Cytat:
|
No chyba nie widzisz. ;p
http://forum.cdrinfo.pl/faq.php?faq=...iting_deleting A poza tym przeglądarki teraz sprawdzają pisownię "na bieżąco". :] =========================== Swoją drogą wyścig bardzo interesujący, a pomysł z rozgrywaniem wyścigów wyłącznie "na mokro" był już chyba rok czy dwa temu poruszany na forum. :idea: |
Cytat:
Ale to nie jedyne cuda, do których nawiązywałem :> |
Cytat:
http://fotozrzut.pl/zdjecia/9f3497bfbb.jpg Teraz rozumiem, od lat obserwuję forum ale, 2 godziny na edycję ? Dziwne zwyczaje. |
a ja mowilem o tym juz dawno. to nie jest zgodne z polskim prawem. nawet z nimalem byla o tym dyskusja na zywo :)
|
|
Cytat:
|
do tego trzeba jaj a nie wychowania
|
Dziś mieliśmy świetny wyścig, a tu głucho :P
Moim zdaniem (choć do końca sezonu jeszcze bardzo daleko) było to jedno z najlepszych widowisk tego roku. Mnóstwo bardzo ciekawej walki na torze, incydenty w pit lane, szybujący Webber :) W pełni zasłużone zwycięstwo dla Rosberga. Lubię tego kierowcę i w końcu mogłem go oglądać na najwyższym stopniu podium. Szkoda, że Schumacher odpadł w taki sposób, mogło by być jeszcze ciekawiej w czołówce. Jutro zasysam transmisję z telewizji Sky i oglądam jeszcze raz. |
Mnie Borowczyk doprowadzał dzisiaj do szewskiej pasji - pół wyścigu paplał, że inżynier Buttona wróży z fusów, a nie zwrócił uwagi, że on wywróżył to jeszcze przed pit stopem na którym walczyli z kołem ponad 9 sekund...
Jaki szybujący Webber? Tyłkiem po torze leciał, to jakie to szybowanie? ;) |
widzialem tylko ostatnie okrazenie :P
|
To żałuj :P
Wyścig świetny. Po kilku okrążeniach z racji stosunkowo wczesnej pory myślałem, że zaraz niechybnie usnę (jeśli wyścig jest nudny, to nawet w środku dnia usypiam, przy tym sporcie tak mam ;P ), ale z każdym okrążeniem coraz bardziej się wciągałem. Historia z kołem Schumachera rzecz jasna zasmuciła mnie okrutnie, szczególnie, że tam była szansa na co najmniej 5-6 miejsce, a zapewne nawet nieco lepiej. Trudno. Trzeci wyścig sezonu i trzeci raz Vettel ustrzegł się zwycięstwa ;) Mało tego, na ostatnich okrążeniach mocno stracił (a ja już w okolicach 50. okrążenia liczyłem zawzięcie, kto kogo dzięki DRS wyprzedzi - Vettel Buttona czy Button Vettela - na finałowej pętli. Wciąż mam wrażenie, że Red Bull w którymś momencie wymyśli następcę dmuchanego dyfuzora (właściwie to z wielkich liter powinienem to napisać :P) i mam nadzieję, że w tym momencie o ile Vettel znów zacznie wygrywać, to będzie musiał ostro gonić innych - sytuacja z zeszłego sezonu była po prostu nudna. Pierwszy wyścig od dawna, w którym strategia naprawdę mnie zaangażowała. Można było z zapartym tchem przeliczać, jakie skutki powinno dać takie a nie inne zachowanie zespołów. Aż szkoda, że na pusto bolidy zaczęły znacznie wolniej zużywać opony, już widziałem oczyma wyobraźni jak Rosberg kończy wyścig w kłębach dymu, tracąc po 3 sekundy na okrążenie do rywali i mając akurat tyle zapasu, żeby w takiej sytuacji jeszcze o włos zdążyć, o ile opony nie powybuchają w międzyczasie ;) No i jeszcze jedna bardzo dziwna dla mnie rzecz - niezwykle przyjemnie słuchało mi się Kochańskiego :O Obaj komentatorzy popełniali błędy (usłyszałem na przykład, że zostało 12 okrążeń do mety w momencie, gdy było ich 16), ale mówili ciekawie, a Kochański miał naprawdę wyjątkowo udany dzień. |
kolejny wyscig nie byl nudny :D
zastanawia mnie dlaczego kimi zaczal odrabiac przez 2-3 kolka i odpuscil. szybka zmiana tez byla dziwna bo na bialych gumach doszedl vettela na zoltych a mial je podobna ilosc okrazen, chyba lepiej by wyszedl na pojechaniu jeszcze 2-3 kolek bo byl zdecydowanie szybszy |
Komentatorzy uśpili mnie swoją gadką. http://img217.imageshack.us/img217/5481/ziewem4.gif
Przespałem mniej więcej lap30-50. :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:44. |