Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Formuła 1 - sezon 2006 - Robert Kubica. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/formula-1-sezon-2006-robert-kubica-66885/)

joujoujou 06.08.2006 23:22

Oby dosta***322; kolejn***261; szans***281;... :nadzieja:

pops 07.08.2006 01:04

właśnie wróciłem, jestem strasznie zmordowany, zlało mnie jak jasna cholera, no ale było warto, może mi się uda jakieś zdjęcia wkleić, nie wiem co z tego będzie bo załało mi aparat i się blokowała migawka. wrażenia będą jak się wyśpię bo nie spałem od piątku. dziś napiszę tylko, że tv się nie umywa. kto nie był niech żałuje.

ro29 07.08.2006 01:14

Witam !

Cytat:

Napisany przez pops
właśnie wróciłem, jestem strasznie zmordowany, zlało mnie jak jasna cholera, no ale było warto, może mi się uda jakieś zdjęcia wkleić, nie wiem co z tego będzie bo załało mi aparat i się blokowała migawka. wrażenia będą jak się wyśpię bo nie spałem od piątku. dziś napiszę tylko, że tv się nie umywa. kto nie był niech żałuje.

Mam nadzieję, że z aparatem będzie ok ...
A co do reszty - w większości się zgadzam - TV ma swoje plusy - ale też minusy ...

Pozdrawiam
ro29

Predi 07.08.2006 08:09

mowicie telewizja sie nie umywa do zywca.... a jak ja "relacje online" "ogladalem" na wp.pl? ;) ja kceeeee tv4....

Pagerus 07.08.2006 08:59

Cytat:

Napisany przez pops

Wszystkie zawody oglądane na żywca są lepsze niż to co w TV - tak samo jest z koncertami :) Mam nadzieję, że reanimujesz aparat i pochwalisz się fotkami :D

adams_a 07.08.2006 09:54

Cytat:

Napisany przez ro29

Chyba jedny plus z tego, że człowiek się przez dzisiejszy dzień trochę dowiedział nowego o F1 - szkoda tylko, że w takich okolicznościach ;)

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A tak poza tym.. Przyznam, że dzisiaj po raz pierwszy oglądałem F1 i muszę przyznać, że dla mnie to jest w ogóle w dużym stopniu loteria. Tak naprawdę, co zresztą dzisiejszy wyścig dobitnie pokazał, do samego końca nie można być pewnym ani wygranej, ani nawet samego dojazdu do mety. Tak czy inaczej sport ciekawy, chociaż raczej nie stanę się jego zaciętym pasjonatem

No i jak tu nie mówić o "Kubicomani"? :ysz:

Sorry ro29 i andrzejj9, ale takie mam odczucia.

andrzejj9 07.08.2006 11:01

Cytat:

Napisany przez adams_a

I najzupełniej słusznie ;)

Ja nie zamierzam ukrywać, że do tej pory F1 nie oglądałem nigdy, a dzisiaj śledziłem (chociaż też bardziej w tle) tylko ze względu na Kubicę. Ale co w tym dziwnego? Sport mnie nie interesuje i jedynym powodem, dla którego mogę go obejrzeć to właśnie występ Polaka - tym bardziej interesujący, że po raz pierwszy w historii.

Ale fanem sportu raczej nie zostanę. Owszem, widzę, że może on być dla niektórych interesujący, ale mnie trochę.. nudzi ;)

Skubi 07.08.2006 11:18

Cytat:

BMW Sauber F1 Team i Jacques Villeneuve rozstają się za porozumieniem stron

Hinwil, 7 sierpnia 2006. Jacques Villeneuve nie będzie ścigał się w zespole BMW Sauber F1 Team w sezonie 2006. Po przeprowadzonych w zeszłym tygodniu dyskusjach Jacques Villeneuve i zespół BMW Sauber F1 Team zgodziły się na rozwiązanie obecnego kontraktu z efektem natychmiastowym, pięć wyścigów przed planowanym zakończeniem umowy.

Dyrektor BMW Motorsport, Mario Theissen: ***8222;Jacques spisywał się w tym sezonie bardzo dobrze, zdobywając pierwsze w historii punkty dla zespołu w Grand Prix Malezji. Jego wkład w prace nad samochodem oraz w rozwój nowo utworzonej ekipy BMW Sauber F1 Team był znaczący. Jednak po jego wypadku na torze Hockenheim zespół zdecydował się przeanalizować różne opcje na sezon 2007, w tym sprawdzenie Roberta Kubicy w roli kierowcy wyścigowego. Nasza decyzja, związana z oceną różnych możliwych rozwiązań dotyczących składu kierowców, w naturalny sposób wpłynęła na pozycję Jacques***8217;a. W pełni rozumiemy, że w obecnych warunkach niepewności trudno jest Jacques***8217;owi utrzymać dotychczasowy poziom zaangażowania przez resztę sezonu. Szanujemy jego zdanie i życzymy mu udanej przyszłości***8221;.
Gartulacje:)

Prezesik 07.08.2006 11:19

Cytat:

Napisany przez adams_a

A czy coś w tym złego? Chyba lepiej, by dumą narodową był Kubica lub Małysz, a nie np. Ojciec Dyktator Rydzyk. Choć pewnie ci co, go ubóstwiają, to Kubicą się pewnie za bardzo nie zainteresują ;)

Predi 07.08.2006 11:37

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja nie zamierzam ukrywać, że do tej pory F1 nie oglądałem nigdy, a dzisiaj śledziłem (chociaż też bardziej w tle) tylko ze względu na Kubicę. Ale co w tym dziwnego? Sport mnie nie interesuje i jedynym powodem, dla którego mogę go obejrzeć to właśnie występ Polaka - tym bardziej interesujący, że po raz pierwszy w historii.

dokladnie
/signed

i mam dosc zarzucania ludziom "niedzielnego kibicowania", ze to tylko tak teraz i w ogole...

epol 07.08.2006 12:04

2kg :/ Zaraz przypomnia***322;y mi si***281; zad***322;ugie narty Ma***322;ysza :/

demek 07.08.2006 14:05

nie wiem czy do was dotarlo
ale kubica bedzie jezdzil do konca sezonu :)

Prezesik 07.08.2006 14:08

Cytat:

Napisany przez demek

dotarło, dotarło :taktak:
i ja się cieszę bardzo :)

zene_k 07.08.2006 14:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ale fanem sportu raczej nie zostanę. Owszem, widzę, że może on być dla niektórych interesujący, ale mnie trochę.. nudzi ;)

To ja się zaliczam do tych niektórych. Mnie ten sport bardzo się podoba. Transmisje z wyścigów oglądam od lat. A teraz jeszcze będzie się ścigał nasz rodak. Jak dla mnie rewelacja:)

Predi 07.08.2006 15:12

Cytat:

Napisany przez demek

przeciez to bylo wiadomo ze tak bedzie ;) :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38.