![]() |
Oby dosta***322; kolejn***261; szans***281;... :nadzieja:
|
właśnie wróciłem, jestem strasznie zmordowany, zlało mnie jak jasna cholera, no ale było warto, może mi się uda jakieś zdjęcia wkleić, nie wiem co z tego będzie bo załało mi aparat i się blokowała migawka. wrażenia będą jak się wyśpię bo nie spałem od piątku. dziś napiszę tylko, że tv się nie umywa. kto nie był niech żałuje.
|
Witam !
Cytat:
A co do reszty - w większości się zgadzam - TV ma swoje plusy - ale też minusy ... Pozdrawiam ro29 |
mowicie telewizja sie nie umywa do zywca.... a jak ja "relacje online" "ogladalem" na wp.pl? ;) ja kceeeee tv4....
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
No i jak tu nie mówić o "Kubicomani"? :ysz: Sorry ro29 i andrzejj9, ale takie mam odczucia. |
Cytat:
Ja nie zamierzam ukrywać, że do tej pory F1 nie oglądałem nigdy, a dzisiaj śledziłem (chociaż też bardziej w tle) tylko ze względu na Kubicę. Ale co w tym dziwnego? Sport mnie nie interesuje i jedynym powodem, dla którego mogę go obejrzeć to właśnie występ Polaka - tym bardziej interesujący, że po raz pierwszy w historii. Ale fanem sportu raczej nie zostanę. Owszem, widzę, że może on być dla niektórych interesujący, ale mnie trochę.. nudzi ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
/signed i mam dosc zarzucania ludziom "niedzielnego kibicowania", ze to tylko tak teraz i w ogole... |
2kg :/ Zaraz przypomnia***322;y mi si***281; zad***322;ugie narty Ma***322;ysza :/
|
nie wiem czy do was dotarlo
ale kubica bedzie jezdzil do konca sezonu :) |
Cytat:
i ja się cieszę bardzo :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:38. |