![]() |
Cytat:
Przecież utrzymanie tylu gości w obsłudze, wymiana prawie całego bolidu co wyścig, badania nad rozwojem bolidów i najdrorzsze: budowa co sezon nowego bolidu od podstaw. |
Cytat:
przeszli do f1 bo to tanszy sport i nie jest to moj wymysl tylko teamy tak twierdza |
Panowie i Panie czas najwy***380;szy zasi***261;***347;***263; przed telewizorem. Piwo w d***322;o***324; i kibicujmy Robertowi :piwo:
ciekawe czy dopatrzymy si***281; na trybunach naszego kolegi z forum :) |
Witam !
Zaczął bardzo dobrze - ale chyba mały błąd (choć ja się nie dziwię - mokry tor, ostry zakręt i ta moc silnika - cudów nie ma ...) - ale dobrze się trzyma - jest 14 teraz ... I jedzie dalej ... Powiem Wam szczerze - teraz już patrzę spokojniej - ale na pierwszym okrążeniu to mi serce drżało - jak sobie pomyslałem - ta moc, mokry tor ciasno - mały błąd kogokolwiek - albo po prostu poślizg ... i nieszczęście gotowe .... ro29 |
Dla mnie wa***380;ne, ***380;eby uko***324;czy***322; wy***347;cig, a miejsce to sprawa drugorz***281;dna. Przecie***380; to jego pierwszy start, jest m***322;ody, na sukcesy przyjdzie jeszcze czas :)
|
Niestety - stracił przód bolida ....
|
http://sport.onet.pl/0,1248769,1367094,wiadomosc.html
Doswiadczenie na mokrej nawierzchni i og***243;lnie F1 go zjad***322;o. Mam nadzieje ze to nie jego ostatni wyst***281;p. |
byle ukonczyl :)
|
Dobry okres jazdy Kubicy ... :)
Tylko że niedługo będzie pit-stop ... EDIT: za ten okres ma już u mnie 5 za debiut !! Jest 8 :spoko: Ale jeszcze dużo do końca ... Podobaja mi się te wstawki z łączności radiowej :D |
Właśnie mineła 15-ta trzymamy kciuki za Roberta.
|
Not bad, not bad :)
|
no i mamy siódme miejsce. wspaniały debiut :spoko:
|
Witam !
Gratulacje dla Roberta Kubicy !!! :polska: Mimo tych wpadek, mimo mokrego toru - siódme miejsce i 2 punkty w debiucie !! I bardzo dobry występ teamu BMW !!! Oby tak dalej !! ro29 |
Ladnie, ladnie...Kubica!
:fala: |
Ja ca***322;y czas si***281; od dzeszcz modli***322;em :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |