![]() |
7 :)
wielka brawa dla Roberta :) :fala: :polska: :sluze: :fala: |
panowie spokojnie
jest siodmy i jest dobrze ale...doliczmy zawodnikow, ktorzy nie dojechali i bedziemy wiedziec na co roberta stac - schumi - alonso - giancarlo - massa - coprawda dojechal ale to nie byla normalna dyspozycja .... chyba bolidu 9-12 miejsce na to obecnie stac naszego zawodnika patrzac obiektywnie pomimo powyzszych zdan ciesze sie niezmiernie z dzisiejszego wyscigu :D |
|
To nie by***322; wy***347;cig, to by***322; spektakl, cudowny spektakl.
Moze niebyl idealny dla wszystkich, ale napewno wymarzony dla naszego Roberta Kubicy ;) |
To jest wielki dzień dla Kubicy i dla BMW - najlepszy debiut jaki można było sobie wymarzyć i najlepsza pozycja bolidów BMW w dotychczasowych startach.:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :polska: :sluze:
ps. przydał by się suchy start do weryfikacji wyniku Roberta, wszystko w rękach szefostwa BMW |
Witam !
Cytat:
Jak to mawiał śp. Kazimierz Górki - mecz wygra ten kto strzeli o jedną bramkę więcej ... I można na bazie tego powiedzenia stwierdzić - ten wygrywa wyścig kto dojeżdza do mety - Kubica dojechał i ma 7 miejsce - gdyby tak patrzeć to zwycięstwo Buttona jest przypadkowe - i owszem - miał szczęście - ale ono w sporcie też jest potrzebne ;) Pozdrawiam ro29 |
Ja "dopowiem" tylko, ***380;e wypadanie zawodnik***243;w te***380; jest cz***281;***347;ci***261; wy***347;cigu i chodzi o to, ***380;eby z niego nie odpa***347;***263; czy to z winy kierowcy czy maszyny. :)
|
Cytat:
A tak poza tym.. Przyznam, że dzisiaj po raz pierwszy oglądałem F1 i muszę przyznać, że dla mnie to jest w ogóle w dużym stopniu loteria. Tak naprawdę, co zresztą dzisiejszy wyścig dobitnie pokazał, do samego końca nie można być pewnym ani wygranej, ani nawet samego dojazdu do mety. Tak czy inaczej sport ciekawy, chociaż raczej nie stanę się jego zaciętym pasjonatem :) |
Dla mnie fakt, ***380;e uko***324;czy***322; wy***347;cig na tak dobrej pozycji jest naprawd***281; rewelacj***261;. A fakt, ***380;e nie dojechali tacy wspaniali kierowcy moim zdaniem jeszcze bardziej pokazuje talent Roberta Kubicy. Poradzi***322; sobie w naprawd***281; ci***281;***380;kich warunkach :)
|
to ile dostal punktow za 7 miejsce 2 czy 1?
|
2 punkty
|
Ciekawi mnie tylko czy wystawią go do następnego wyścigu... znając życie to nie... no ale zobaczymy :)
|
no to super
co zawinil alonso? nic co zawinil schumi? nic co zawinil liuzzi? nic nie mozemy mowic tutaj, ze odpadli z wlasnej winy |
Juz po filipku zdyskfalifikowali go :( :( :( ...ch ....
Komisja techniczna FIA zdyskwalifikowała Roberta Kubicę, który zajął siódme miejsce w wyścigu o Grand Prix Węgier. Pomiar samochodu po wyścigu wykazał, że bolid jest o dwa kilogramy lżejszy niż norma |
2kg za lekki bolid....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:28. |