![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Renault nie wydaje się być teraz na pozycji, kiedy mogą stawiać żądania. Tzn. oczywiście mogą, tylko nie bardzo mi się to opłaca, bo na innego kierowcę klasy Kubicy (przynajmniej sprzed wypadku) nie mają raczej co liczyć.
Ale jeśli ta wypowiedź pochodzi z dłuższego wywiadu sprzed kilku dni, to ogólny wydźwięk nie jest tak jednoznaczny, jak wynikałoby z tego cytatu.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z drugiej strony tym bardziej muszą przykładać dużą wagę do planów - jakby liczyli na powrót Roberta, a coś by nie wyszło, to dopiero zrobiłby im się z tego problem.
![]() |
#3 |
Renówce bardzo spodobał się pomysł kierowców płacących za fotel. Ciekawe ile budżetu pokrywają sponsorzy Senny? A Kubica może i dobry, ale w sponsorach cienki. W końcu przecież chodzi tylko o kasę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
RK nie jest w stanie sam sie okreslic do polowy pazdziernika czy jest w stanie wrocic do scigania czy nie. Stwierdzic to musi grono ludzi, ktorzy wydadza obiektywna ocene. Nie mowie tu tylko o lekarzach, dla ktorych stan fizyczny moze byc wystarczajacy, ale o ludziach znajacych sie na sciganiu i technice jazdy w bolidzie f1. Tegoroczny samochod renault budowany byl pod Roberta. Jezeli zespol liczy na zdobywanie czolowych pozycji w wyscigach, musi jeszcze raz przygotowac bolid dla Kubicy na rok 2012.
Druga opcja zostala juz przytoczona. Postawienie na sponsorow, nowych kierowcow co pol roku i trzepanie kasy. Ale wtedy niekoniecznie renault bedzie zdobywac punkty, co w dluzszej perspektywie zniecheci sponsorow. Stawiam na udane starty RK w nastepnym sezonie pod flaga renaul ![]() Badzmy dobrej mysli.
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli Robert powróci do formy sprzed wypadku, to bez problemu znajdzie miejsce w teamie lepszym od Renault. Więc ultimatum bym się nie przejmował
![]() Tymczasem Renault przygotowyje dla Kubicy bolid R29, w którym będzie mógł swobodnie testować.
![]() |
#6 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
No co wy
![]() Wyścig trwa, a wy nic ![]() Prawdę mówiąc, doprowadzili do tego, ze wyścig jest nudny, a jeżeli nie ma kolizji, albo wypadku, to nie ma co oglądać !!! Wielka zaleta transmisji polsatowej ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Cytat:
![]() ![]() Niestety. Na początku szło mu całkiem nieźle, ale później zdawało się, że był już najzwyczajniej zmęczony.
![]() |
![]() |
#9 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
My nic, bo oglądaliśmy z zainteresowaniem.
![]() I, moim zdaniem, wyścig nie był nudny. ![]() Przynajmniej dla mnie, bo nie interesowałem się liderem, tylko tymi co za nim jadą. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
W porównaniu z poprzednimi wyścigami ten był słaby. Jedyne atrakcje to uczący sie latać Schumacher i jak zwykle niezawodny Hamilton, który przypieprzył w Masse
![]()
![]() |
#11 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Massa był wściekły. Po wyścigu, "na oczach" kamer, szarpnął Hamiltona za ramię, poklepał, wyciągnął kciuk w górę mówiąc: "well done" i coś dalej w tym stylu. Po jego minie było widać, że myślał dokładnie odwrotnie.
![]() EDIT:
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 26.09.2011 o godz. 16:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Jakoś tor w Indiach mnie specjalnie nie urzekł, jak dla mnie ten Tilke, czy jak on się tam pisze, to rutyniarz, ale bez jakiegoś polotu. I co on ma z tymi wjazdami i wyjazdami z boksów?
Za to kurzy się niemiłosiernie i mogą być z tym kłopoty, Barrichello jak zobaczył ścianę kurzu i nie widział, czy ktoś za nią stoi, czy nie, to rozsądnie poleciał w pole. Ale takie jeżdżenie po trawie może się skończyć tak jak u Massy w kwalifikacjach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Głupi Yasio
Od startu, wyścig udany.
Vettel odpadł!!! Wiec teraz już będzie normalna walka. Choć tor, jak wszystkie projekty Tilkiego, tandetny,i bez pomyślunku.,
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
myslalem, ze kierowcy w f1 mysla. bardzo sie pomylilem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Głupi Yasio
No co ty!!
![]() Przecież to normalni szoferzy! szofer nie myśli. Szofer ma jechać. A ze w kółko! - no to co? Jakby myślał - to by zgłupiał, od tego kręcenia się w koło!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Roxio 2011 teraz z 3D | zorg | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 6 | 03.09.2011 02:46 |
[Sprzedam] [S] Asus Rampage Formula X48 Oraz Hd 4850 Tanio ! | kerios833 | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 0 | 22.04.2009 17:26 |
F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 19:51 |
Sezon na misia - kopia bezpieczenstwa jak??? | Jarek 73 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 20.01.2007 13:36 |
Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 | andrzejj9 | Off topic | 216 | 22.03.2005 02:48 |