![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
ale jaja poczytałem sobie to dopiero teraz ale już widzę że dzisiaj będę cały dzieńniezdolny do pracy
![]() ![]() takiego cyrku to dawno nie widziałem burak nie z tej zimi hehehe tylko współczuć tym co muszą na codzień z nim przebywać jak do obcych tak sadzi ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
BUAHAHAHAH czemu ja tego posta wcześniej nie widziałem? BUAHAHAHAH jaki kmiotek z tego ww_ czy jak mu tam? Nudziło mu się po prostu i chciał trochę powyklinać. Może miał dzień wolny od zamknięcia w komórce, w której siedzi całe życie i robi pod siebie ?
![]() teraz pewnie rymają go w D bo inaczej sesj zdac ni może ![]()
#48 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja teraz dopiero zauwazylem ten post. Takich userow to naprawde zadko ale jak juz przybeda na forum to zapewniaja MEGA ROZRYWKE. Posty rewelacyjne ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ (ale takich to tylko
![]()
#49 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehehehehehehehehihihihihih
ale koleś wyskoczył ... troche rozrywki na offtopicu ^_^ Ej temu kolesiowi serialnie na bananku zależało ... ![]() ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 27.01.2003 o godz. 11:31 |
![]() |
![]() |
#50 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Przez ta sesje to mnie taka imprezka ominela
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Hej hej ....
...Dyskryminacja "mlodych" na tym forum ![]() nie jest ze mna tak zle(1 gimnaz.....)........ ......No comment......... ![]() ![]() ![]() Ale Przy**b z tego les*cza!!!!!!!!!!!! AAAAA ale prymityw "co to za program, albo programik ten BAN 4 ever" ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez mqy : 27.01.2003 o godz. 12:40 |
![]() |
![]() |
#52 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Hmmm a ja mysle ze admini / moderatorzy maja bledne podejscie do sprawy!! Nie powinno sie takich ludkow wycinac z forum - dzialaja czego by nie mowic ozywczo na samo forum. Lepszym rozwiazaniem byloby zostawienie konta ale np przymusowa zmiana podpisu na "Uwaga *****" czy cos podobnego! A tak to sami siebie radochy czytania wypocin tego czegos pozbawiamy a na wszelkie smutki jak znalazl...
#53 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
Racja, choc obrzucanie gownem userow tego forum to juz przesada.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
#54 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
No i znowu na nasyzm forum zagoscil dupek. Jak zawsze problem rozwiazano ...banem . Niemniej jednak nalezalo mu sie.......
Pozdrawiam wszystkich tomgoo....... |
![]() |
![]() |
#55 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Hmmmm jakby ktos mial watpliwosci to, to co powyzej, pisalem pol zartem pol serio...
#56 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
z calym szacunkiem - nie pozwole takiemu ^%#$%&#&# egzystowac na tym forum...
moze to i koloryt - ale do pewnej granicy - ten odpad ja przekroczyl jesli ktos takich lubi niech ich sciagnei SOBIE na czat i glowe - tylko ostrzegam - sa wyjatkowe przylepne i ciezko sie ich pozbyc
![]() |
#57 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze panowie moderatorzy sami wykreowali tego ww__ czy jakos tam... nie wiem, ale nie mialem ubawu jak pozostali z tego topicu... skoro publicznie wymierzono temu komus sprawiedliwosc forumowa, powinno sie taki post skasowac... po co ma to byc?
|
![]() |
![]() |
#58 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Ja tam zostawil bym go jeszcze "przy zyciu" bardziej bysmy sie z
goscia usmiali!! Ale skoro dostal bananka to na niego zasluzyl!! Tak czy inaczej dostarczyl nam troche zabawy!! Za to mozemy mu podziekowac!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#60 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
|