Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.01.2003, 18:33   #61
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Ormianin napisa***322;(a)
Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze panowie moderatorzy sami wykreowali tego ww__ czy jakos tam... nie wiem, ale nie mialem ubawu jak pozostali z tego topicu... skoro publicznie wymierzono temu komus sprawiedliwosc forumowa, powinno sie taki post skasowac... po co ma to byc?
Nikogo nie wykreowalismy bo niby po co?
To jest autentyczny przypadek
A topic zostal zeby pokazac jakie to indywidualnosci sie trafiaja.

PS: Topic o ktorym gosciu mowil ze mu nikt nie odpowiedzial jest w Zabezpieczeniach

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.01.2003, 18:44   #62
ZbigNieff
..::Returned Master::..

Data rejestracji: 14.12.2002
ZbigNieff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale najlepsze jest to!! Tyle ze ktos tu byl nieco za wulgarny
Dołączone obrazki
forum do dupy-foto.jpg 

RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640

Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 27.01.2003 o godz. 18:48
ZbigNieff jest offline  
Stary 27.01.2003, 19:08   #63
CDRW maniaq
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.12.2002
CDRW maniaq w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@ZbigNieff: podpis jest eXtra z niego chyba przez 5 minut sie lałem.

@ moderators: proponuje przenies to do dzialu na wesoło w topicu. Smieszne ale prawdziwe.

Ostatnio zmieniany przez CDRW maniaq : 27.01.2003 o godz. 19:11
CDRW maniaq jest offline  
Stary 27.01.2003, 19:18   #64
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wyluzujcie się. Przeżywacie to zupełnie niepotrzebnie. Facet ma problem a Wy nie chcecie mu normalnie pomóc. Teraz młodzież jest nerwowa i roszczeniowa. Nikt nie używa opcji SZUKAJ.
Gdybym wiedział o co mu chodzi to już dawno bym mu to wyjaśnił.
Moderatorzy (regulamin forum) nagradza forumowiczów za ilość postów a nie za jakość.
Dla mnie VLUKA czy JanuszP już dawno powinni być conajmniej "wymiataczami" a popatrzcie kto nimi tak naprawdę jest (nie chcę nikogo obrazić - kiedyś SID-THE-RAT wyjaśnił mi, że nowi są bardzo potrzebni bo załatwiają odpowiedzi dla gawiedzi za wymiataczy). Parę idiotycznych postów na godzinę, miesiąc (albo i mniej) i już.

Facet loguje się na naszym forum, widzi masę wymiataczy, zadaje pytanie i wymiatacze wymiękli. Dziwiecie się potem, że się zdenerwował. WSTYD 8)
esem jest offline  
Stary 27.01.2003, 19:26   #65
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
esem napisa***322;(a)
Wyluzujcie się. Przeżywacie to zupełnie niepotrzebnie. Facet ma problem a Wy nie chcecie mu normalnie pomóc. Teraz młodzież jest nerwowa i roszczeniowa. Nikt nie używa opcji SZUKAJ.
Gdybym wiedział o co mu chodzi to już dawno bym mu to wyjaśnił.
Moderatorzy (regulamin forum) nagradza forumowiczów za ilość postów a nie za jakość.
Dla mnie VLUKA czy JanuszP już dawno powinni być conajmniej "wymiataczami" a popatrzcie kto nimi tak naprawdę jest (nie chcę nikogo obrazić - kiedyś SID-THE-RAT wyjaśnił mi, że nowi są bardzo potrzebni bo załatwiają odpowiedzi dla gawiedzi za wymiataczy). Parę idiotycznych postów na godzinę, miesiąc (albo i mniej) i już.

Facet loguje się na naszym forum, widzi masę wymiataczy, zadaje pytanie i wymiatacze wymiękli. Dziwiecie się potem, że się zdenerwował. WSTYD 8)
Wstyd to krasc i z dupy spasc.

A tak na powaznie to gosc jest chamem i zostal dobrze ukarany.
Trzeba w koncu zrobic cos z tym chamstwem, ktorego ostatnio coraz wiecej mozna znalezc na sieci.
Tylko ten podpis pod jego nickiem powinien zniknac. Bo moim zdaniem nie jest to dobre rozwiazanie aby w ten sposob demonstrowac swoja wyzszosc.
A ze swimi problemami to powinien zglosic sie do jakiejs przychodni najlepiej w swoim miejscu zamieszkania(mowie oczywiscie o psychiatrycznej).
Stary 27.01.2003, 19:28   #66
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
ZbigNieff napisa***322;(a)
Ale najlepsze jest to!! Tyle ze ktos tu byl nieco za wulgarny
Ehh ponioslo mnie
Administrator/Moderator tez czlowiek

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 27.01.2003, 19:33   #67
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
esem napisa***322;(a)
Nie przesadzaj.Przecież mógł się zachować inaczej.A kolo wyskoczył z buraczanymi tekstami, obrażając nas wszystkich.Już dawno nie było tu takiego chamstwa.
Stary 27.01.2003, 19:35   #68
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Podpis zmieniony

Mysle, ze nie ma co dluzej sie rozwodzic nad tym gosciem
Zamykamy

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: