Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   forum do dupy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-dupy-15946/)

Bartez 27.01.2003 20:35

Podpis zmieniony

Mysle, ze nie ma co dluzej sie rozwodzic nad tym gosciem
Zamykamy :)

oldgringo 27.01.2003 20:33

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Facet loguje się na naszym forum, widzi masę wymiataczy, zadaje pytanie i wymiatacze wymiękli. Dziwiecie się potem, że się zdenerwował. WSTYD 8)
Nie przesadzaj.Przecież mógł się zachować inaczej.A kolo wyskoczył z buraczanymi tekstami, obrażając nas wszystkich.Już dawno nie było tu takiego chamstwa.

Bartez 27.01.2003 20:28

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Ale najlepsze jest to!! Tyle ze ktos tu byl nieco za wulgarny ;p
:D :D :D

Ehh ponioslo mnie ;)
Administrator/Moderator tez czlowiek :)

Weron 27.01.2003 20:26

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Wyluzujcie się. Przeżywacie to zupełnie niepotrzebnie. Facet ma problem a Wy nie chcecie mu normalnie pomóc. Teraz młodzież jest nerwowa i roszczeniowa. Nikt nie używa opcji SZUKAJ.
Gdybym wiedział o co mu chodzi to już dawno bym mu to wyjaśnił.
Moderatorzy (regulamin forum) nagradza forumowiczów za ilość postów a nie za jakość.
Dla mnie VLUKA czy JanuszP już dawno powinni być conajmniej "wymiataczami" a popatrzcie kto nimi tak naprawdę jest (nie chcę nikogo obrazić - kiedyś SID-THE-RAT wyjaśnił mi, że nowi są bardzo potrzebni bo załatwiają odpowiedzi dla gawiedzi za wymiataczy). Parę idiotycznych postów na godzinę, miesiąc (albo i mniej) i już.

Facet loguje się na naszym forum, widzi masę wymiataczy, zadaje pytanie i wymiatacze wymiękli. Dziwiecie się potem, że się zdenerwował. WSTYD 8)

Wstyd to krasc i z dupy spasc.

A tak na powaznie to gosc jest chamem i zostal dobrze ukarany.
Trzeba w koncu zrobic cos z tym chamstwem, ktorego ostatnio coraz wiecej mozna znalezc na sieci.
Tylko ten podpis pod jego nickiem powinien zniknac. Bo moim zdaniem nie jest to dobre rozwiazanie aby w ten sposob demonstrowac swoja wyzszosc.
A ze swimi problemami to powinien zglosic sie do jakiejs przychodni najlepiej w swoim miejscu zamieszkania(mowie oczywiscie o psychiatrycznej).

esem 27.01.2003 20:18

Wyluzujcie się. Przeżywacie to zupełnie niepotrzebnie. Facet ma problem a Wy nie chcecie mu normalnie pomóc. Teraz młodzież jest nerwowa i roszczeniowa. Nikt nie używa opcji SZUKAJ.
Gdybym wiedział o co mu chodzi to już dawno bym mu to wyjaśnił.
Moderatorzy (regulamin forum) nagradza forumowiczów za ilość postów a nie za jakość.
Dla mnie VLUKA czy JanuszP już dawno powinni być conajmniej "wymiataczami" a popatrzcie kto nimi tak naprawdę jest (nie chcę nikogo obrazić - kiedyś SID-THE-RAT wyjaśnił mi, że nowi są bardzo potrzebni bo załatwiają odpowiedzi dla gawiedzi za wymiataczy). Parę idiotycznych postów na godzinę, miesiąc (albo i mniej) i już.

CDRW maniaq 27.01.2003 20:08

@ZbigNieff: podpis jest eXtra z niego chyba przez 5 minut sie lałem.

@ moderators: proponuje przenies to do dzialu na wesoło w topicu. Smieszne ale prawdziwe.:D

ZbigNieff 27.01.2003 19:44

Ilość załączników: 1
Ale najlepsze jest to!! Tyle ze ktos tu byl nieco za wulgarny ;p
:D :D :D

Bartez 27.01.2003 19:33

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze panowie moderatorzy sami wykreowali tego ww__ czy jakos tam... nie wiem, ale nie mialem ubawu jak pozostali z tego topicu... skoro publicznie wymierzono temu komus sprawiedliwosc forumowa, powinno sie taki post skasowac... po co ma to byc?
Nikogo nie wykreowalismy bo niby po co?
To jest autentyczny przypadek
A topic zostal zeby pokazac jakie to indywidualnosci sie trafiaja.

PS: Topic o ktorym gosciu mowil ze mu nikt nie odpowiedzial jest w Zabezpieczeniach

artoor 27.01.2003 19:23

Cytat:

Post moze niekoniecznie powinien zostac skasowany, ale moim zdaniem powinna wisiec na nim klodka. W koncu teraz powstala sytuacja ze wszyscy maja mozliwosc jezdzic po ww_ jak po burej suce, no bo jest za co, a on nie ma mozliwosci obrony. Skoro potraktowano go, slusznie z reszta, softem BAN4Ever to i topic trzeba bylo zamknac.
Wyrazam slowa poparcia!! Rzeczywiscie sciaralismy go nalezycie, ale skoro juz sie nic tutaj odezwac nie moze, mysle ze trzeba nalozyc klodke ;) Ale nie do mnie nalezy podjecie decyzji. I tak oberwalo mu sie po uszach :D

ZbigNieff 27.01.2003 19:06

Ja tam zostawil bym go jeszcze "przy zyciu" bardziej bysmy sie z
goscia usmiali!! Ale skoro dostal bananka to na niego zasluzyl!!

Tak czy inaczej dostarczyl nam troche zabawy!! Za to mozemy
mu podziekowac!! :D :D :D :D

grzeniu 27.01.2003 18:31

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze panowie moderatorzy sami wykreowali tego ww__ czy jakos tam... nie wiem, ale nie mialem ubawu jak pozostali z tego topicu... skoro publicznie wymierzono temu komus sprawiedliwosc forumowa, powinno sie taki post skasowac... po co ma to byc?
Post moze niekoniecznie powinien zostac skasowany, ale moim zdaniem powinna wisiec na nim klodka. W koncu teraz powstala sytuacja ze wszyscy maja mozliwosc jezdzic po ww_ jak po burej suce, no bo jest za co, a on nie ma mozliwosci obrony. Skoro potraktowano go, slusznie z reszta, softem BAN4Ever to i topic trzeba bylo zamknac.

Ormianin 27.01.2003 16:24

-Sid-The-Rat=> 27.01.2003 15:58

z calym szacunkiem - nie pozwole takiemu ^%#$%&#&# egzystowac na tym forum...

moze to i koloryt - ale do pewnej granicy - ten odpad ja przekroczyl

jesli ktos takich lubi niech ich sciagnei SOBIE na czat i glowe - tylko ostrzegam - sa wyjatkowe przylepne i ciezko sie ich pozbyc

Plemnik 27.01.2003 15:55

Hmmmm jakby ktos mial watpliwosci to, to co powyzej, pisalem pol zartem pol serio...

tomgoo 27.01.2003 15:54

No i znowu na nasyzm forum zagoscil dupek. Jak zawsze problem rozwiazano ...banem . Niemniej jednak nalezalo mu sie.......
Pozdrawiam wszystkich tomgoo.......

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01.