![]() |
Cytat:
A myślałem ze chodzi o gmail :D Osobiscie używam: o2 i gmail :> |
ja mam konto na:
gmail, o2 i własnym serwerze. |
wp,onet,gmail ;)
|
A ja się bawie na kiilku kontach:)
*Onet - kilka lat temu gdy kupowałem modem dostałem dożywotnie (ciekawe;))konto, w sumie teraz to nic specjalnego, ale dawniej to ho ho, co to było *Interia - kilka kont, oficjalne, drugie do różnego rodzaju rejestracji, następne dla for dyskusyjnych, następne jako anonimowe || , i jeszcze jedno najstarsze z tych na interii ale na nie przychodzi teraz dużo spamu * lycos - żadko używam, rejestrując www automatycznie dostaje się skrzynke więc jest ;) W klasie (już prawie 2 lata temu) zrobilismy sobie wspolne konto na interii, jak ktos cos chce, albo ma cos ciekawego to tam wrzuca, wszyscy z klasy, ktorzy maja dostep do netu znają login i haslo wiec mogą sobie wejsc. W sumie rozne rzeczy tam teraz wrzucamy, dawniej to bylo tak ze o tym koncie wiedzielismy ja i 3 kolesi i wrzucalismy tam ściagi, raz pisal jeden a raz drugi :spoko: |
Onet
o2 gmail |
ja mam kilka (a moze juz nawet kilkanascie :D) kont:
-onet -wp (2 konta) -gmail -o2 -gazeta.pl (4 konta) -twoje-sudety.pl -lycos (2 konta) -szkolne hmm... chyba tyle |
4 pierwsze z listy
głównym jest Onet WP robi jako awaryjne dla powyższego O2 tylko dla potrzeb komunikatora Tlen (którego i tak praktycznie nie używam, chyba że sieć GG pada), miało być głównym, ale się zawiodłem Interia z przypadku i nie używane |
..hehe
z listy tylko dwa ...wp i onet . |
gmail (od czasu do czasu) i platne - dla nie ktorych bezplatne i bez zadnego limitu-supermedia (podstawowe konto)
|
O2 i Plusnet z interii zregygnowałem po tym jak na mojej skrzynce zanlazło sie ponad 2500 maili (ktos mnie chyba nie lubi) no mam na onecie ale go nieużywałem do paru lat.
Pozdro |
-WP - bardzo chwale sobie ta poczte i anty-spam. Niby komercha, ale jestem zadowolony
-Multimedia.pl - od dostawcy netu skrzynka na duże pakunki. |
Onet używam
o2 dla Tlena :P |
Gmail
Onet O2 |
jest tego od cholery...
ale glowny to yahoo, 2giga miejsca i niezawodnosc (przynajmniej u mnie) sprawiaja tylko tego sie trzymam... oczywiscie jest Gmail, domowy ISP, szkolny adresik, w pracy adresik, itd... ale glownie Yahoo! |
Na o2. główne konto. Na WP stare / prawie nie używane i "tajne" konto na interii :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |