![]() |
Założyłem sobie konto na gmailu i muszę przyznać, że jak na początek, to wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Wszystko przemyślane, jasne, fajnie zorganizowane. W IncrediMail praktycznie drugie konto ustawiło się samo (dosłownie). Jak na razie bardzo duży plus, dodatkowo jeszcze za szybkość (wysłałem do kogoś maila, dostałem po godzinie zwrot. Wysłałem więc jeszcze raz z gmaila i jak po wysłaniu sprawdziłem pocztę to już miałem powiadomienie o tym, że mail nie doszedł - robi wrażenie :) ).
|
Jakby ktos byl na tyle mily aby podeslac mi zaproszenie do Gmaila, bylbym wdzieczny :)
Adres mailowy mam w podpisie ;) PS. Juz mam, dziekuje. |
@Andrzej dodatkowo bardzo dobry jest filtr antyspamowy na gmailu :taktak:
|
wp, onet, orange
|
Najpier o2 ale mi zablokowali i nie wiem dlaczego ... :\
Teraz tylko i wylacznie gmail 8 ) :1miejsce: |
Cytat:
|
Cytat:
On działa od chwili założenia konta i nie trzeba nic ustawiać :D :) |
Chodzi o to B@rtek, ***380;e andrzejj9 po za***322;o***380;eniu maila raczej nie b***281;dzie dostawa***322; spamu w najbli***380;szej przysz***322;o***347;ci ;p
|
Kilka miesi***281;cy temu ca***322;kowicie zrezygnowa***322;em z kont pocztowych (darmowych i p***322;atnych) oferowanych przez portale (wp, onet, interia) i za***322;o***380;y***322;em konto na home.pl :spoko:
Poza tym mam jeszcze konto u operatora sieci Era (tylko i wy***322;***261;cznie do powiadomie***324; o nowej poczcie na home.pl) oraz w domenie cdrinfo.pl :) Z darmowych kont zrezygnowa***322;em nie dlatego, ***380;e co***347; mi nie dochodzi***322;o tylko dlatego, ***380;e dochodzi***322;o za du***380;o ;) (czyt. jakie***347; 5-10 wiadomo***347;ci dziennie, kt***243;re dla mnie by***322;y czystym spamem). |
Ja mam na interii, ale to konto s***322;u***380;y tylko do rejestrowania si***281; na stronkach, bo potem przychodzi mn***243;stwo spamu (do 10 wiadomo***347;ci dziennie! ).
Za***322;o***380;y***322;em sobie na GMail i to jest moja prywatna skrzynka, czyli dla ludzi, kt***243;rzy chc***261; co***347; ode mnie, maj***261; problem, czy chc***261; poprostu napisa***263;. I nie mam na niej (narazie) ***380;adnego spamu. |
Cytat:
PS. Az dziw bierze, ze znajduja sie tacy naiwni, ktorzy kupuja konta pocztowe na portalach :ysz: |
Potwierdzam, filtr antyspamowy w gmailu jest ***347;wietny..
Za***322;o***380;y***322;em nawet specjalne konto testowe :szczerb: Przez filtr przedostaje si***281; do skrzynki odbiorczej ok. 1-2 spamy na ~200, kt***243;re zostaj***261; zablokowane :P |
Cytat:
Teraz jest 150z***322; (+VAT) za okres 5 lat Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Natomiast podobną sytuację miałem niedawno - także konto na Interii - wysłałem dwóm osobom kartkę z serwisu 123greetings.com - za każdym razem zaznaczając opcje powiadamiania mnie o odebranej kartce. Okazało się, że żadnych powiadomień nie dostałem. I zrobiłem eksperyment - okazało się, że serwer tamtego portalu na skrzynkę na Interii nie jest w stanie nic dostarczyć - a na przykład na o2.pl bez problemu. Więc jak widać - niektóre polskie serwery nie są zbyt światowe ;) A co do kont e-mail - prawie nic się nie zmieniło u mnie - nadal dwa główne - jedno na o2, drugie na Interii - domena poczta.fm; następnie jedno na poczta.fm do Allegro, konto na gmail rzadko używane i jeszcze jedno na o2.pl - do celów np. podawania ich na stronach internetowych itd. I niech ktoś nie mówi, że to dużo - moja kuzynka ma chyba z ...8 !! Pozdrawiam ro29 |
8 to du***380;o? :hmm:
Mam na wp.pl, o2.pl, o2.ie, eircom.net, poczta.fm, gmail.com, gazeta.pl, tenbit.pl, beer.com (fajna domena! :D ), walla.com, onet.pl, therockradio.net, mailnation.net, imagine.ie i to i tak chyba nie wszystkie... :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |