![]() |
Ja korzystam rzadko z poczty, tylko gdy sie gdizes trzeba zarejestrowac i podawac email ;p ale jak juz korzystam to najczesciej z o2, oraz z wp ;p
|
ja mam na o2 i na prywatnych serwerach
|
o2 nie wysyła dziś poczty :\
zasrany serwer o2 nie wysyła poczty
teoretycznie zapisuje emajle jako wysłane ale nic nie dochodzi do adresata :| czy ktoś ma dziś taki sam problem ? |
U mnie dziala bez problemu.
|
Cytat:
przelogowałem na tlen i działa ale na o2 nawet pół bita nie wysyła |
Przeciez konto jest to samo tylko masz trzy nazwy jego?
Ja jak uzywam to z zakonczeniem tlen.pl takze to mialem na mysli piszac, ze dziala. |
Trochę spóźnione.
giena@rozpierdala.net nieruchomosc@ino.net.pl giena@o2.pl Odnośnie o2.pl raz działa raz nie działa |
Witam !
Ja od ponad 5 lat mam na interii, w domenie poczta.fm ! Do tego od 1,5 roku na o2.pl, a od niedawna też na gmail (choć mało używane na razie ;) !! Dodatkowo mam też jeszcze jedno na o2.pl (takie które podaję w bardzo niepewnych miejscach), oraz jeszcze jedno założne kilka dni temu też na poczta.fm, aby odbierać maile z konkretnych źródeł (bo mam za duży bałagan w poczcie) ! Sporo tego, no nie :) No i jeszcze obsługuję Taty skrzynkę na Interii !! Na szczęście są programy pocztowe :) Pozdrawiam !!! ro29 |
Od 7 lat bodajże płatne na Onecie ;) Jestem bardzo zadowolony.
Mam jeszcze na o2.pl i gmail - ale to raczej do wymiany plików ;) |
Cytat:
ja mam na pro.onet.pl |
Cytat:
bakupl[at]onet.pl bakupl[at]pro.onet.pl no i ... imie[at]nazwisko.pl :) i takie tam inne :P |
a ja mam od przedwczoraj gmaila i wszystkie inne przekierowałem wlaśnie tam :D
|
To ja też napisze :)
Moje maile: hinks@vp.pl <= nie urzywam, zawalne spamem :( (( hinks89[at]gmail.com <=tu przyjmuje zagraniczne maile ;) hinks[at]o2.pl <= a tu polski :) |
ja mam wszystko na wp :D
|
Trochę odswieżę temat.
Od pewnego czasu mam problem ze skrzynką na onecie, który być może występował i wcześniej, ale teraz wyraźnie go widać. Otóż nie jestem w stanie dostać maila wysłanego z amerykańskich adresów (nawet nie pamiętam do końca serwerów, ale sinetq czy coś takiego i inne). Dotyczy to zarówno darmowej skrzynki (poczta.onet.pl), jak i płatnej (onet.pl). Czy spotkał się ktoś z was z takim problemem? Prawdopodobnie założę sobie dzisiaj skrzynkę na jakimś innym serwerze, chociaż nie bardzo chce mi się to robić jedynie dla komunikacji z dwoma osobami, które akurat w ameryce przebywają. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06. |