![]() |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Każdy ma ile potrzebuje i na ile ma ochotę ;) Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Okopię trochę temat ;)
Jakie znacie dobre/popularne zagraniczne serwisy oferujące darmowe konta pocztowe? Gmail odpada. Mac |
Cytat:
|
Outlook? Jakieś konkretne wymagania poza tym, żeby konto było darmowe?
|
Cytat:
|
To już sprawa indywidualna, mi nie pasuje. Ale fakt, jest "czymś" większym i dlatego padł tutaj.
|
To może o2 - skoro gmail odpada. Email może mieć 100 Mb a nie 25 jak u gmail
|
Czytaj - zagraniczne.
|
Kiedyś używałem (tzn. ciągle mam, ale po pojawieniu się gmaila, dodatkowych kont służbowych itd. zaprzestałem używania) konto na Yahoo. Gmail wiadomo - w połączeniu z innymi usługami od Google otrzymywanymi w komplecie wypada świetnie, ale na przykład Yahoo chyba już wtedy kiedy używałem oferowało terabajt przestrzeni (albo chociaż ze 100 GB, w każdym razie to był kosmos w porównaniu z naszymi rodzimymi propozycjami typu O2 czy WP), a Gmail nawet teraz za darmo tylko 15.
|
Cytat:
Po co komu 1 TB miejsca na pocztę ??? |
Cytat:
|
Właśnie tak. To znaczy, teraz nie ma już takiej potrzeby, bo do przechowywania danych w necie mamy wyspecjalizowane serwisy lub serwery NAS. Ale niespełna dekadę temu sieć była już na tyle szybka, że korzystałem z tamtego maila w dużej mierze właśnie jako z serwera plików. Odpowiednio nazwane i posegregowane maile, opcja wyszukiwania i wszystko działało...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:02. |