![]() |
no i starcily sie moje posty :( ale wiadomo ze glosowalem :)
|
dajemy, ludzie dajemy! ;)
|
Cytat:
|
Mój głos oddany!!! - kilkakrotnie...
|
I ja też oddałem głos.
|
cytat z jamy:
"Umieszczenie proponowanych bannerów do oddawania głosów na daną witrynę jest zupełnie dobrowolne i w żaden sposób nie wymagane" Moim zdanie przydalo by sie cos takiego na cdrinfo.pl bo o ile wiem to na stronce ktora jest na razie (podkreslam na razie ) pierwsza jest cos takiego i moze dzieki temu ma tyle glsow... co Wy na to? |
PANOWIE TO AŻ WSTYD! TYLU NAS JEST! A TYLKO MARNE 249 GŁOSÓW ODDANYCH:( :buu:
|
Jest! Cdrinfo juz na 3 miejscu! Dalej mobilizacja!
|
Mnie juz powoli zaczyna drażnić ta strona startowa - "...głos oddany..." :)
Ale nic z tego, nie poddam się, tak przynajmniej nie muszę pamiętać, aby oddac głos, po części sam się oddaje ( ten głos oczywiście ^_^ ). Ale trzecie miejsce, to przynajmniej dla mnie za mało. Skromnie pozwolę sobie napisać, że pierwsze miejsce, ale.... z zapasem min. 100 głosów w stosunku do kolejnej stronki - to mnie satysfakcjonuje 100 procentowo :chytry: || 8) Tak więc Panowie i Panie - :czytaj: głosujmy, głosujmy, głosujmy... :czytaj: PS" Nie wiecie, do kiedy można oddawać głosy ??? " |
Cytat:
:czytaj: Szanowni Admini - moglibyście wrzucić "takie cosik" na stronę główną serwisu ? :czytaj: |
a ci którzy już głosowali i szukają najlepszego warezu w sieci są proszeni na strone www.ftpbigwarez.prv.pl
sprzedałem taką bajkę komplom- zawsze to pare głosów więcej... :zeby: |
Kurde te "glupie" sterowniki depcza nam po pietach - caly czas sa o 1 glos za nami!:D
|
Ja już spełniłem swój obywatelski obowiązek. Czy ty też??;p
Głosować obywatele głosować i rozpowszechniać wśród znajomych frajerów pomysł adika:) www.ftpbigwarez.prv.pl P.S TAk swóją drogą to fajny se admini infojamy znaleźli sposób aby sie zareklamować. Ładnie tam teraz ludu musi wchodzić ;) :cisza: |
... A na stronie głównej CDRinfo nadal nie ma linku do oddania głosu :blee: :blee: :blee:
Admini, obudzicie się wreszcie, czy jeszcze nie ??? :czas: :czas: :czas: :cisza: :chytry: :chytry: :chytry: |
Głos już oddany, ale na tym nie poprzestanę, będę głosował dalej. :spoko: Mobilizujmy siły panowie:)
Pozdrowionka for All |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |