![]() |
napisy.pl mają 3047:'(
|
Cytat:
A więc pełna mobilizacja :) |
Juz teraz widac ze Cdrinfo wygra... i super!!!!!!!!!!!!
|
a może zrobilibyśmy akcję typu: wbijamy się w 10 osób (userzy z forum) na jakiś czat typu onet "towarzyski" gdzie zawsze jest z 600 osób i nagle zaczynamy rozmawiać o naljepszym warezie, czyli www.ftpbigwarez.prv.pl ;) mówimy czego to tam na nim nie ma i jakiś % ludzi na czacie na pewno wejdzie na tego "wareza" choćby z ciekawości - zawsze to pare głosów więcej... :zeby:
|
Całkiem fajny pomysł ale trzeba zwołać ludzi mozna sie ponamawiać przedtem na naszym czacie
|
Nom super pomysl tylko najlepiej wieczorkiem:)
|
No cool||
Moze byc o tej porze! |
Kilka glosow juz oddalem.
A tak wogole dla mnie nie jest wazne czy cdrinfo wygra czy nie, bo i tak jest u mnie nr 1 i zawsze nim bedzie :) :) Co nie znaczy ze nie chcialbym aby zwyciezyl ;) Dlatego glosuje |
zblizamy sie do pierwszego miejsca:)
ale sie machina rozkrecila:boks: |
Różnica oddanych głosów na CDRinfo pomiędzy dzisiejszym a wczorajszym dniem - ok 110 :)
A na winxp.com.pl ok 40 :chytry: Jak tak dalej pójdzie, to pierwsi będziemy dopiero ;) w poniedziałek wieczorem. :) Trzeba zwiększyć tempo :chytry: :cool: 8) |
Da się zrobić, a może nawet szybciej :D
|
Cytat:
Mała poprawka, jak dak dalej pójdzie to pierwsi będziemy JUTRO :) :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :) |
to ja jeszcze raz
^_^ |
Cytat:
|
No to wlasnie oddalem 1000 glos:) pomogli mi 2 kumple z gg bo podalem im adres ftpbigwarez... no i pare razy sie rozlaczylem wiec doszedlem do 1000 ! SUPER! Teraz trzeba zmiazdzyc konkurencje!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |