![]() |
Cytat:
|
No i jestesmy pierwsi!!!
:cisza: :3msie: :) ;) :cool: :boks: :chytry: |
jeszcze tylko 9 glosow!:cisza:
:jupi: niezli jestesmy |
Postarajcie sie :)
Jeszcze tylko 14 glosow i CDRinfo WINZ :)) |
kategorie kategoriami, ale milo by bylo gdyby CDRInfo.pl zwyciezylo na calej linii
a serwis WinXP machniemy i tak, z palcem w d... :D |
Cytat:
To nie ta kategoria. BTW CDRinfo ma 1023 dłosy, jeszcze kikadzieści i będziemy no. ONE, czyli na właściwym miejscu :jupi: :jupi: :jupi: :) 8) |
obawiam sie ze konkurencja w postaci napisy.info nas zmiarzdzy
powod: wchodzac na napisy.info wyskakuje okienko z prosba o oddanie glosu na ich serwis, i tu nie mamy chyba szans chyba ze ludziska z CDRInfo.pl zrobia jakiegos banerka do glosowania (lub cos na podobienstwo z napisy.info), bo na wielu stronach biorocych udzial w tym glosowaniu takie widuje przewaga jest duza (ponad 4100 glosow jestesmy w plecy), czy starczy chociaz czasu na zmniejszenie straty??? |
No to wlasnie oddalem 1000 glos:) pomogli mi 2 kumple z gg bo podalem im adres ftpbigwarez... no i pare razy sie rozlaczylem wiec doszedlem do 1000 ! SUPER! Teraz trzeba zmiazdzyc konkurencje!
|
Cytat:
|
to ja jeszcze raz
^_^ |
Cytat:
Mała poprawka, jak dak dalej pójdzie to pierwsi będziemy JUTRO :) :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :) |
Da się zrobić, a może nawet szybciej :D
|
Różnica oddanych głosów na CDRinfo pomiędzy dzisiejszym a wczorajszym dniem - ok 110 :)
A na winxp.com.pl ok 40 :chytry: Jak tak dalej pójdzie, to pierwsi będziemy dopiero ;) w poniedziałek wieczorem. :) Trzeba zwiększyć tempo :chytry: :cool: 8) |
zblizamy sie do pierwszego miejsca:)
ale sie machina rozkrecila:boks: |
Kilka glosow juz oddalem.
A tak wogole dla mnie nie jest wazne czy cdrinfo wygra czy nie, bo i tak jest u mnie nr 1 i zawsze nim bedzie :) :) Co nie znaczy ze nie chcialbym aby zwyciezyl ;) Dlatego glosuje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25. |