![]() |
...Otóż tak Panowie,
Rozmawiałem z jednym z kolegów Admin'ów i dowiedziałem się, że nie będą dawali banner'ka na stronę główną. Robią to specjalnie, ponieważ: Nawet jeśli CDRinfo zajmie 3 miejsce to i tak bedzie super ( chociaż już jest na drugim || ), ponieważ bez żadnej reklamy ( w przeciwieństwie do innych Portali) CDRinfo już zajmuje wysoką pozycję. Po drugie, CDRinfo jest dodana do Jamy od trzech dni, a konkurs trwa juz dwa tygodnie i podobno będzie trwał jeszcze długo :) Reasumując, uważam, iż banner na stronie głównej CDRinfo nie jest niezbędny - bez niego i tak będziemy pierwsi !!! :> || 8) Liczę na nasze wspólne siły, i wierzę, że nam się uda 8) |
Czyli nie pozostaje nic innego tylko głosować i czekać na upragnione pierwsze miejsce :D
|
Cytat:
|
A :czas: nas goni;p
|
To moze ktos wie ile czasu jeszcze bedzie to trwalo?? Co nie zmienia faktu ze musimy zmiazdyc przeciwnikow!!:)
|
Powolutku zbliżamy się do pięćsetki, ale jednak to za wolno ||
Wg moich obliczeń ( należy wziąść pod uwagę możliwośc pomyłki) jutro powinno być ok 600 pkt. Aczkolwiek dobrze by było jakbym się mylił i jutro, hmm, np po poludniu byloby nie 600 a 700 :) :jupi: 8) |
hmmm widze ze mojego posta po awariii zezarło - wiec zeby nie było głosy oddane i moze dzis cos dorzuce dla "podniesienia" frekwencji ;)
|
gonimy ich!!!
mamy już 500. nieuchronnie zbliżamy się do 100 000.:cool: |
515
|
Cytat:
Nie bo 517 ;p |
Ja bym mogl w sobote nabic z 200 glosow, ale ta strona mi sie nie otwiera tzn. otwiera sie bez konca. Juz czekam 15min i nic:buu:
|
Cytat:
|
juz 523:D
|
...569! ;)
|
na razie przegrywamy 1025 do 579
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:23. |