![]() |
mam nadzieje ze mnie admini nie zabija - ale umieszczam we wszystkich dzialach link do glosowania na NASZE CDRinfo.pl...
obym nie wylecial... :) |
Głos oddany :czytaj:
|
Jeszcze gdzieś tak ze 20 głosów i cdrinfo będzie na 2 miejscu ;) :D
|
gorzej, ze do pierwszego miejsca bardzo daleko...
Trzeba na stronie glownej baner walnac:cisza: Wtedy moze bysmy dogonili. Ja juz z 15 razy glosowalem^_^ |
No i cdrinfo jest na drugim miejscu, ale przewaga wynosi tylko kilka głosów :D :jupi: ^_^
|
to ja jeszcze raz :)
|
przydalby sie programik moze jakis skrypt pod windowsa ktory by odswiezal dany adres albo otwieral w przegladarce adres co 15-16 minut. Ktos to potrafi?
|
Cytat:
|
no to moze byc co 1 minute ale jak sciaga osoba ktora zostawia kompa na 24h to co za problemik cos takiego zostawiac
|
Cytat:
|
chyba apele do adminów o umieszczenie bannerka lub czegoś na miarę napisy.pl na stronce cdrinfo nie skutkują... hej, Majonez! Misiek! Zbieg! Bartek! Bartez! co się z wami dzieje?! narcicie, czy co?
|
Ja sobie tak wymislilem - mam ten nieszczesny pakiet w TelezlodziejachPolskich wiec mam dynamiczne IP - lacze sie co 2 minuty daje glos i rozlaczam sie (to mi bierze gdzies 10 s) i tak dopoki nie wyczerpie sie moj dzienny limit :) a skoro naliczanie impolsow jest co 1 sek to moge siedziec 5 sek i nie policza mi za 3 minuty.
W koncu TP$ "pakiet" do czegos sie przydal ^_^ szkoda ze tylko w tym przypadku ma cos pozytywnego...;) |
Cytat:
^_^ |
Taaa... banerek na stronie to byłoby to.
Na stronie da.prv (miejsce 3) banner jest. Nio - zrobiłem 398 |
:cisza:
wbijamy panowie! Wbijamy punkciki:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |