![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
FireFox rulez
![]() ![]() ![]() Edit: a co do linków z wp.... u mnie wszystkie opisy widac ![]() pozdro!
Z prochu powstałeś... więc się otrzep!!! ![]() pozdro4@LL ! Ostatnio zmieniany przez Jabson : 25.07.2004 o godz. 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
Chcąc nie chcąc zostaję przy IE z nakładką Avant (blokuje pop-ups i spam).
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Ja jade na Firefoxie
![]()
![]() |
#35 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 26.07.2004 o godz. 00:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użyszkodnik
![]() |
Każdy chwali swoje, ja po prostu tak jak Ormianin nie chcę mieć na kompie 3 przeglądarek i testować w której co jak działa... To paranoja. Wybieram mniejsze (?) zło, bo na dysku nie mam nic ważnego, i ewentualne dziury mnie nie interesują.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() btw. dziur ![]() najmniejsza dziura do wysypania IE = 11 bajtów kodu ![]() Kod:
<STYLE>@;/* ![]() tutaj więcej o tym: http://www.ecqurity.com/adv/IEstyle.html I o czym my tu wogóle rozmawiamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użyszkodnik
![]() |
Moim zdaniem nie ma się o co spierać, gdyby rola Opery w rynku byłaby taka jak dziś IE też procentowo szukałoby w niej dziur o wiele więcej ludzi, i kto szuka ten zawsze coś znajdzie.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Kod:
http://www.ecqurity.com/adv/11.html tak na wszelki wypadek, żeby potem nie było pretensji... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Stary spójrzmy prawdzie w oczy. Wcale mu się nie dziwie. Zmieni się zmieni jak rzeczywiście nagle IE przestanie używać kupa ludzi w co wątpie bo nie każdemu chce się testować przeglądarki, a wytykając dziurki IE o którcyh ludzie nie mają pojęcia a strony hulają im jak trzeba... bardzo w to wątpie. Dalej... piszesz tak czego ty nie masz w tej Operze, czego nie możesz zrobić-spersonalizować. Wiesz co? MyIE2 i nie ma tematu - super nakładeczka na IE. Swoją drogą miłe słowa (mądre) Ormianina i Montera co jest rzadkością na tym forum, aby ktoś poparł IE. Ludzie na tym forum mają niezwykle "wkręconą" ideologie na temat Opery, że jest ona the best a IE to gówno. To czasy mądrych tematów Sida. Któremu nic nie zarzucam bo rzeczywiście przedstawił temat fachowo, ale trzeba zrozumieć, że na Operze inetrnet się nie kończy. Procentowo jak to wygląda widać po sondach - Opera przeważa nad IE jak to wygląda poza forum gdzie ludziom nie wmawiano aby wybrać właśnie mniejsze zło i pokazując plusy Opery, od których tak na prawde wiele nie zależy? Opera jest miażdżona strasznie. Więc nie dziwcie się Operatorzy, że strony są robione pod IE. Zdaje mi się, że wiele osób przesiadając się na Opere przesiedli się z czystego IE nie próbując MyIE2 - a szkoda. AMEN, polecam także tym którzy nie znają tematu zajrzeć do ostatniej Sondy.
![]() |
![]() |
#41 | |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
Cytat:
instaluj i niech rodzina się uczy ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciapek - MyIE ma dokladnie te same dziury co IE, bo to ten sam silnik
Ormianin - da sie przeczytac opisy filmow z wp.pl w operze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dziala mi pod ta operka wszystko
laze po necie dlugo, dzien w dzien i jedyne problemy z jakimi sie spotkalem to moze ze 3 nie dzialajace javascrypty i leeko rozjechane tabelki na stronach pisanyh przez amatorow - i tak nie przeszkadzalo to w ich czyatniu jedyna stona ktora nie dziala (wyswietla sie poprawnie, ale nie funkcjonuje!) to windows update - z oczywistych wzgledow ponoc strona mks'a tez ie dziala (uzywa aktivx'a), ale mks w ogule jest po ch, wiec ich strona tez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() edit: Juz zostalo poprawione ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 26.07.2004 o godz. 12:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|