![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Dobra
, już sobie poradzilem z importem ulubionych
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Qrde mi tez przy linkach gg IE wlacza
|
|
|
#3 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Ja mam firefoxa najnowszego i wszystko jest ok
|
|
|
#4 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
No ja polceam coś z Mozilli lub Firefoxa. Tam aby w ciągu, dobyusunięto błąd raz i na zawsze.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
lub na forum opery lub mozilli
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.01.2004
![]() |
FireFox rulez
Odkad sie przesiadlem... wreszcie poczulem normalny net... zadnych zasranych reklam w pop'upach, zadne GAINy sie nie chca instalowac itp Dla mnie bajka ![]() Edit: a co do linków z wp.... u mnie wszystkie opisy widac FireFox 0.9.2pozdro!
Z prochu powstałeś... więc się otrzep!!! pozdro4@LL ! Ostatnio zmieniany przez Jabson : 25.07.2004 o godz. 15:16 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Każdy chwali swoje, ja po prostu tak jak Ormianin nie chcę mieć na kompie 3 przeglądarek i testować w której co jak działa... To paranoja. Wybieram mniejsze (?) zło, bo na dysku nie mam nic ważnego, i ewentualne dziury mnie nie interesują.
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
posiadam na dysku 2 przeglądarki (ta druga do WU i paru % stron), choć gdy wybrałem tą jedną jedyną przyglądałem się kilku i wiem mniejwięcej co która potrafi.btw. dziur najmniejsza dziura do wysypania IE = 11 bajtów kodu Kod:
<STYLE>@;/* ![]() tutaj więcej o tym: http://www.ecqurity.com/adv/IEstyle.html I o czym my tu wogóle rozmawiamy
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Moim zdaniem nie ma się o co spierać, gdyby rola Opery w rynku byłaby taka jak dziś IE też procentowo szukałoby w niej dziur o wiele więcej ludzi, i kto szuka ten zawsze coś znajdzie.
|
|
|
|
#10 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Kod:
http://www.ecqurity.com/adv/11.html tak na wszelki wypadek, żeby potem nie było pretensji...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dziala mi pod ta operka wszystko
laze po necie dlugo, dzien w dzien i jedyne problemy z jakimi sie spotkalem to moze ze 3 nie dzialajace javascrypty i leeko rozjechane tabelki na stronach pisanyh przez amatorow - i tak nie przeszkadzalo to w ich czyatniu jedyna stona ktora nie dziala (wyswietla sie poprawnie, ale nie funkcjonuje!) to windows update - z oczywistych wzgledow ponoc strona mks'a tez ie dziala (uzywa aktivx'a), ale mks w ogule jest po ch, wiec ich strona tez
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ale ma to zostać poprawione.edit: Juz zostalo poprawione , Bartez chyba sie wczoraj za to zabrał bo dziś błąd zniknął
Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 26.07.2004 o godz. 12:36 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciapus - czy ja kiedykolwiek napisalem cokolwiek takiego?
oczywiscie ze nie uwazam Cie za lamera i wiem ze wiesz ![]() fakt ze przeczytalem to za szybko ale tyko stwierdzilem fakty, ot tak dla przypomnieniapozatym faktycznie zaden normalny webmaster nie pozwoli sobie na strate odwiedzajacego - jesli znajdziesz jakas storone w googlu, klikniesz ja i nic sie nie wyswietli to nie sprawdzasz jej pod inna szukajka tylko cofasz i klikasz nasteopny wynik biorac dodatkowo pod uwage ze opery/mozilli uzywaja bardziej aktywni uzytkownicy tozamyka wieeele wiecej niz te potencjalnie stracone 3% ruchu na witrynie jak wiesz sam jestem w zespole webmasterskim - dzien w dzien odpowiadamna emile uzyszkodnikow... nawet jak tylko 1 ma z czyms problem to musze mu odpowiedziec |
|
|
|
|
|
#14 | |||||
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Resztę wywodów o % i miażdźycielskim IE pomijam z premedytacją
|
|||||
|
|
|
|
|
#15 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
używam na przemian firefox'a i opery (tej drugiej jako głównego programu) i uważam, że IE byłaby dobrą przeglądarką, gdyby cokolwiek z nią robiono i nie wciskano na siłę własnych rozwiązań.
kto zliczy, ile to już interesujących nowinek czeka tylko na to, żeby to zaczęło w końcu je obsługiwać. od kilku już ładnych lat w IE nic się kompletnie (poza duperelami) nie zmieniło. a to, że strony są pisane niezgodnie z wytycznymi, to już świadczy o głupocie autorów tych stron. nigdy nie "olewa" się potencjalnego klienta, choćby miał pochodzić z tych 3% osób używających alternatywnych browserów - bo może się zdarzyć tak, że wśród tych 3% będzie jeden, który kasowo przebije tych w 97%. |
|
|
|
![]() |
|
|