![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Przecież wiem co to jest MyIE2 A chodziło mi o użyteczność i np. miłe w obsłudze zakładki a tego samo "czyste" IE już nie zaproponuje. P.S. Ogólnie szybciej czytasz/piszesz niż myślisz ![]() Niedokładnie przeczytałeś i wyciągnąłeś wnioski z tego co napisałem Ja no i Ormianin, który nie miał na myśli Opery.
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 26.07.2004 o godz. 12:44 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
//edit: A razem alternatywnych przeglądarek używa w Polsce 407289 osób. Ostatnio zmieniany przez cyki : 26.07.2004 o godz. 14:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciapus - czy ja kiedykolwiek napisalem cokolwiek takiego?
![]() ![]() fakt ze przeczytalem to za szybko ![]() pozatym faktycznie zaden normalny webmaster nie pozwoli sobie na strate odwiedzajacego - jesli znajdziesz jakas storone w googlu, klikniesz ja i nic sie nie wyswietli to nie sprawdzasz jej pod inna szukajka tylko cofasz i klikasz nasteopny wynik biorac dodatkowo pod uwage ze opery/mozilli uzywaja bardziej aktywni uzytkownicy tozamyka wieeele wiecej niz te potencjalnie stracone 3% ruchu na witrynie jak wiesz sam jestem w zespole webmasterskim - dzien w dzien odpowiadamna emile uzyszkodnikow... nawet jak tylko 1 ma z czyms problem to musze mu odpowiedziec |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Resztę wywodów o % i miażdźycielskim IE ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
używam na przemian firefox'a i opery (tej drugiej jako głównego programu) i uważam, że IE byłaby dobrą przeglądarką, gdyby cokolwiek z nią robiono i nie wciskano na siłę własnych rozwiązań.
kto zliczy, ile to już interesujących nowinek czeka tylko na to, żeby to zaczęło w końcu je obsługiwać. od kilku już ładnych lat w IE nic się kompletnie (poza duperelami) nie zmieniło. a to, że strony są pisane niezgodnie z wytycznymi, to już świadczy o głupocie autorów tych stron. nigdy nie "olewa" się potencjalnego klienta, choćby miał pochodzić z tych 3% osób używających alternatywnych browserów - bo może się zdarzyć tak, że wśród tych 3% będzie jeden, który kasowo przebije tych w 97%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Bywalec
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ja też podpisuję się pod tym postem.
![]() |
![]() |
#52 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wkońcu MicroSHIT udostępnił łatke na IE sorry
![]() Tu jest orginalny art: http://www.hacking.pl/news.php?id=4123 A tu link do ściągnięcia łatki: http://www.microsoft.com/technet/sec.../ms04-025.mspx P.S. Nie zrobiłem nowego topicu bo lepiej walić w tym. Miłego łatania ![]()
![]() |
#53 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
No u nie też masz plusa i to wielkiego. ---UPDATE--- Po zainstalowaniu tej łaty wszystkie opcje w menu kontekstowym w IE pozmieniały się na angielski. Jak przywrócić język polski?
"Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące" Donna Watsonon Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 31.07.2004 o godz. 21:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
Do pobrania tutaj: http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=pl pozdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
a faktycznie. Nie zauważyłem. Dzięki bardzo
Pozdro ![]()
![]() |
#57 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
He he, trochę ponad tydzień mnie nie było, a tu już nowa dyskusja na temat wyższości Opery nad IE i odwrotnie. Widzę, że ten temat chyba nigdy się nie skończy
![]()
![]() |
|
|