![]() |
To może zaczniemy sobotę? :)
:kolejka: |
Cytat:
:piwo: |
Nie. To ty popełniłeś falstart, no ewentualnie nazwijmy to przedbiegami :spoko:
Cytat:
:piwo: Łomża mocne :piwo: flaszka 0,33 |
żywczyk koncernowy :piwo: flaszka 0,5 :piwo:
|
Strasznie późno się robi - piwko i spać...
a ja wlasnie puszke otwieram :piwo:... co Wy tak wczesnie zaczynacie? wieczor jest, relaks jest
|
:kawa: po pracy i po wyrobie meczopodobnym. :|
|
Dębowe mocne - czymś trzeba zapić dzisiejszą kompromitację naszych "kopaczy".
|
:piwo:
|
za kopaczy, to pił nie będę :nie:
ale dla przyjemności - z przyjemnością :) :piwo: |
a ja ogolnie :piwo:
|
A ja kawowo. :kawa:
|
i tak oto z 2:00 zrobila sie 3:00 ale nadal :piwo:
|
Godzinę filmu mi urwało :|
|
oj, to jutro bedziesz musial zazyc 2 tabletki paracetamolu
|
Przypominam o obowiązku picia kawy! :kawa:
;p |
:kawa:
|
|
:rozpuszczalna:
|
O tej porze, to już spokojnie można :piwko2: :)
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Z egzotycznych rzeczy to wolę od cholery goździki i cynamon w grzanym piwie, po którym zaczynam się właśnie gotować :samozapl:
|
A ja...
Nie napiszę z kolei, bo mnie od konduktorów... Lubię mieć piwa od cholery. |
Masz do cholery te 100 piw? :wow:
Ja się nauczyłem jak pić Corneliusa - trzeba na końcu, bo tak mi smakuje, że wszystkie piwa po nim są marne. :piwo: jeszcze nie Cornelius. |
To ile z tych 100 piw jeszcze wam zostało?
Zdążę dołączyć? :piwo: PS A u nas na kolei tory się wygły. |
no to bęc :piwo: bo zacząłem już mineralkę popijać małymi łyczkami...
|
a ten zbok zza odry padł chyba
na pewno jutro powie, że musiał do pracy... to cyk :piwo: |
ON się zrobił taki skryty przez tą chytrość, że nawet się nie przyznaje ile ma piw, wcale się nie przyznaje, że ma piwo. Boi się, że wsiądę w tramwaj i przyjadę mu wypić. :taktak:
|
wlasnie, cokolwiek to znaczy :hmm:
Zacząłem czytać od końca do tyłu, czyli tak odwrotnie...
Ale to trudne jest, nawet trudniejsze niż czytanie od tyłu do przodu... :kawa: |
|
Cytat:
|
Jak niektóre ptaki są upierdliwe, to się zabija jednego, wiesza za nóżkę, i inne już nie są upierdliwe. Czy ON nie może tak zrobić? ||
No, to już definitywnie woda. :drinking: Piw kilka zostało, będą na zaś. :D |
Cytat:
1. Czy to śmierdzi ? 2. Czy dużo robactwa przy tym lata/łazi ? 3. Czy to działa na gołębie ? || |
|
:kawa: przed pracą.
|
:herbatka:
|
Cytat:
Czas na kawę. :kawa: Zaraz na rowerek, i do Lidla po nowe zapasy kawy. :spoko: |
Cytat:
;) |
Ed, ale ilez mozna jezdzic na takim rowerku.Do lidla na tym raczej nie dojedziesz :szczerb:
http://allegro.pl/item584656393_najw...wy_yk_b54.html |
Cytat:
Kawa wypita, czas na przejażdżkę przez las. ;) Jak wrócę, to będą testy kawy, aż mi oczy na wierzch wyjdą :wazuuup: :D Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale niezłe, ziarniste - przynajmniej widzę, co piję. ;) Na początek testuję Wiener: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ista_wiedenska http://img18.imageshack.us/img18/5691/wienera.th.jpg Jak widać na zdjęciu, pomieszanie diabła z iwanem, kilka rodzajów arabiki, niestety, co czuć w smaku, afrykańskie też, a tego nie lubię... Średnia, daje jej 5/10, za 14,99 jest jeszcze w Lidlu ziarnista Crema, sporo lepsza, też 100% arabika :taktak: :kawa: Idę mielić i parzyć Costa Rica Tarrazu http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...a_Rica_Tarrazu Może będzie lepiej. [Już zaczynam żałować, że tej wiedeńskiej wziąłem 2 paczki, ale może mojej siostrze podejdzie, to ją dostanie. :D] Jest lepiej, i to dużo! :spoko: Tak wygląda, sorry za nieostre zdjęcie, ale ciemno jest... http://img24.imageshack.us/img24/305/cotarica.th.jpg Dobra, daje jej 7/10, naprawdę dobrze smakuje i pachnie, na espresso świetna. :) :kawa: Idę zmierzyć ciśnienie :> :haha: |
Ilość załączników: 2
Dzis na imprezce rzniemy :wow:
Tak, dzis testowalem rzniecie pila ZBOKI jedne :jezyk I tak to sobie wyglada Dodam ze to byla wyzynarka:taktak: a nie zadna tam pila czy cos innego:spoko: Nawet nie zauwazylem ze przecialem stolek. Kurde mialem byc profesjonalista jak Bob a nie sasiad/Vizz:haha: Załącznik 51588 Załącznik 51589 |
a co wy tam rzniecie plyty wiorowe?
|
Ormi to testy byly:piwo:
|
no skoro tak to :piwo:, szkoda tylko tego okraglego stolika...
|
:kawa: w przerwach działania internetu (czyli dzisiaj - ciągle). http://img217.imageshack.us/img217/9581/czolemme6.gif
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
zboki przez małe z. dwie młode lesby, na które musiałem pod koniec lasu zadzwonić, to były zboki, bo po cholerę weszły 200 metrów w las, a lizały się na oczach spacerującej babci? Jak potrzebowały publiki, to polecam przystanek. Ja nadjechałem rowerem po cichu, bo nierozklekotany mam, i musiałem dzwonić, bo strach w tym miejscu bokiem omijać - poszukiwacze poruskich łusek nakopali pełno dziur. znaleźli na pewno mnóstwo kapsli...
Reasumując - przejechałem w tym sezonie zaledwie z 60 kilometrów, raz widziałem liżącą się na przystanku parę, chłopak z dziewczyną, tak samo nie do ominięcia, drugi raz dwie lesby. wniosek? sami wiecie. :hahaha: no nic, będę dalej śledził swoje statystyki ;pa na temat imprezki, to Cornelius :piwo: i sałatka z pomidorów, bazylii, cebuli, sera typu feta, itd. |
Promuś - nie używaj takich narzędzi, jak jesteś nawalony :spoko:
Poza tym OK :piwo: |
Trzeba coś wypić...
:rozpuszczalna: |
:kawa: półprzytomna. http://img217.imageshack.us/img217/5481/ziewem4.gif
|
piwo przed snem :piwo:
|
Zaraz kawa się narodzi... :blink: :kawa:
|
:pepsi:Moze nie zaraz, ale wieczorme bedzie wynalazek.
Zrobilem sobie likier kawowy 50% |
Kiper mocne, 0,33 flaszka x3, niezłe. :piwo:
A jaka cena! 1,50 :D To ten sam browar, który robi pszeniczne Cornelius, z Piotrkowa Trybunalskiego. Jeszcze mam kilka flaszek, ale w samochodzie, a to na razie stanowczo za daleko. |
Czemu trzymasz piwo w samochodzie, lubisz popijac w czasie jazdy :hmm:
:kolejka: |
To dla prawidłowego wyważenia samochodu. :taktak:
Ryba smażona zjedzona, a jak wiadomo, ryba lubi pływać, więc czas iść do samochodu. ///// Niezłe to piwo, w smaku i w wydajności - po 4 mam już dość, bo cały dzień byłem zmulały i przestało mi się podobać, jak to 4 piwo zaczęło ze mną robić to samo :D Cola teraz jest pita :pepsi: a ja zaraz zmykam spać. :D |
|
Cytat:
|
Cytat:
:kawa: |
:hmm:
a jednak :kolejka: |
a ja skorzystam:)
Cytat:
likierek calkiem calkiem wyszedl :D :kolejka: |
Kawa bezalkoholowa :D
|
:kawa: z fusami.
|
Jak się wiedeńską zmiesza z kostarykańską, to wychodzi świetna śniadaniowa do mleka. :kawa:
|
:kawa: i :kanapka: :)
|
piwo bezkofeinowe :piwo:
|
:paczek:
|
obżarciuch, zbokopijak itd
nie mogę woseba z gipsem :kawa: |
no jaka woseba :bicz:
piwo z rana jak śmietana :piwo: |
|
Ilość załączników: 1
Dopijam sobie Załącznik 51622
|
|
:drinking: ciezko dzis pracowalem, wiec sobie zasluzylem :D
|
|
|
Tiger z lewiatana :sciana:
|
|
trzeba dziś kastę wymienić...
a na razie :kawa: |
:harbatka:
|
kasta wymieniona :spoko:
:piwo: na tę okoliczność |
Cytat:
|
|
|
Etykiety dla mnie zbieraj! ;p
:kawa: i spać - na 6:00 do pracy. :| Ale za to weekend dłuższy będzie. :D |
Ale ten Kiper to kilka lyków i po Kiperze...
|
Cytat:
Cytat:
Druga sprawa, to pojemność - taka właśnie na wypicie w chwilę :D Pytałem się, czy będzie wersja tego piwa z mniejszym napięciem - ma się postarać. Bo to, ze swoją mocą, to jest fajne na sobotę, i to jak człowiek ma zamiar się sponiewierać z lekka || Normalnie, to bym chciał takie 5% :) |
Dzięki. :spoko:
Tymczasem :kawa: na nowym skrypcie. :fiu: |
:wow: 10 nowych postow w 7 dyskusjach, ale zmiany sie porobily :kawa:
|
Nowa :kawa:
|
Pierwsza dzisiaj :rozpuszczalna:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22. |