![]() |
Czy to ważne?
Kto będzie rodził? Zapanowała era Chucka Norrisa. Ważne, aby z półobrotu.:) |
Cytat:
nalezy mi sie :bicz: |
Cytat:
Chuck Norris ma wielkie serce. Wybaczy. A jak nie wybaczy to nawet nie poczujesz, że dostałaś z półobrotu. Po prostu ubędziesz. :'( |
Cytat:
a ja juz nie mam z czego ubyc:) waze 43,5 kg. wiec jak mnie kopnie z polobrotu to polece na marsa |
Cytat:
I pamiętający userzy. No chyba, że będzie to kop z całej siły.:) |
Cytat:
|
Cytat:
A ja swoją raczej minus 10. |
Cytat:
|
tak waga plus-minus dziesięć kilo - to tak jak u mnie - jak ogłoszę weekend a ogłaszam!!!
i wchłaniam 2 kg piwa zaraz. dopiero teraz prawie jestem po robocie - jeszcze tylko ustawie jedną maszynkę i swoboda :) jutro mogę się trochę poobijać - dzisiaj nakręciłem 130 km po mieście :podbite: więc mam prawie wszystko z głowy do poniedziałku 10 rano :D |
myślę, że te 2kg piwa dosć szybko zostaje przefiltrowane przez organizm i taki zysk na wadze jest raczej chwilowy, ale za to jaki przyjemny :D
|
Cytat:
edit: ech ta irlandzka ;) szkocka od @jou......od świąt tylko wspomnieniem jest, lecz jakże przyjemnym ten smak i aromat, zdradzający piękno krainy w której jęczmieniowi, pszenicy, żytu i owsu przyszło dojrzeć aby potem skiełkowane wyschły nad torfowym dymem trafiły po fermentacji i destylacji w zacne, wcześniej używane do zacnych trunków beczki - po prostu sztuka przez duże S a nie pędzenie... a następnie zamiast nazywać się po szkocku whisky, nazywa się whiskey i na to drodzy smakosze zwracajcie uwagę - jedna litera, inny kraj, nepowtarzalny smak :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
to było coś wspaniałego, tak dobry alkohol trafia się nie często, poezja, szła po małym do.....no świąt :D |
No, no, bardzo mi miło... :zawstydz:
Ale powtórzymy degustację już pod irlandzkim niebem? :D |
Cytat:
i sprawdzimy jak tam wchodzi coś swojskiego :tak!: co to jeszcze się ustali ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:33. |