![]() |
Cytat:
Przypomniales mi: Kiedys widzialem mistrza co jadl w nim, pil zupki potem oczywiscie kawa, herbata i tak naokraglo - oczywiscie bez mycie iles tam dni, tygodni. I dobrze mu z tym bylo:) Moze ktos go pobije:D no przyznawac sie ile godzin, dni, tygodni |
ojciec znajomego opowiadał, że mieli w akademiku takiego fleję, który gotował jajka i tą wodą zalewał herbatę :| (ciekawe czy gość o sobie nie opowiadał przypadkiem? ^_^)
|
od kiedy w pracy pije wiecej niz jedna kawe (prosze opatrznie nie zrozumiec - kubek ma okolo 0,5 litra :D ) to staram sie druga pic sypana
dzieki temu kubek myc musze wczesniej zdazalo sie do tygodnia lub do jakies zupki - tlustej kawy jednak bym nie zdzierzyl ;) |
wiec od kiedy mam 3 szkla, do kawy , herbaty i wody czy soku wszystkie razem leca na koniec dnia.
Najwiecej wiec musi scierpiec kubek na herbate bo jest zalewany czasem nawet do 8 razy i na koniec jest na nim juz piekna brozowa otoczka. Dobrze ze jest granatowt:D |
to zbieranie osadu to mozna nazwac kamionkowanie i jest to w zasadzie upgrade kubka - kamien jak wiadomo sie nie tlucze wiec stanowi warstwe ochronna dla delikatnego szkla... zawsze cos mozna wymyslec zeby znalesc pretekst do niumycia czegos :D
|
|
No to :piwo: przy sobocie.:)
|
Cytat:
Coz, zmywarka bardzo ladna, ale droga, dlatego ja lubie jednak beer z butelki |
czy ktos w koncu kupi ta maszynke, nasze kufle sa brudne:)
|
Cytat:
:mruga: |
a moze sobie kupilem :idea:beczke, ta jak to mam robic - z gwinta nie da rady:D
|
Kranik do beczki --> połóż się pod beczką tak, aby otwór gębowy znajdował się dokładnie pod kranikiem --> otwórz otwór gębowy --> odkręć kranik --> enjoy! :D
|
Cytat:
|
no to zdrowie - herbatą :D
|
kurka wodna.....to forum anonimowych imprezowiczów? co się wyrzekli imprezki? :wow:
:piwo: ciach Ciechan :) najwyższa pora :spoko: idę na skoki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |