![]() |
Cytat:
|
no przeciez jak przestaniemy pic to trzeba bedzie imprezke zamknac, a tego chyba nie chcemy:D
|
Cytat:
nie należy pić wynalazków.....zgaga mnie męczyła pół nocy, nie wiem z czego ci włoscy oszuści zrobili te bąbelki.....chyba z winka rocznik bieżący (2006 :D) i jakiś aromatów, bo dobre było jak winogronowe laandrynki ^_^ |
sprobujcie Yerba Mate :)
|
Cytat:
|
:ja_chce: :ja_chce: :)
|
Cytat:
kazdy zachwalal i podokupywal nowe paczuszki po kilka kg ;) podobno zarabiscie sie po niej czuje :D niektorzy nawet te specjalne kubeczki + rurka pokupowali pozdro ;) |
Cytat:
|
W związku z zaistnieniem faktu, że mamy poranek, środę 15-tego - dzień rozpoczynam od czerwonej herbaty :D
Dzień dobry wszystkim :) |
oooooooo taaak... :) ja biorę się za kawkę :D
Dziń dybry... :) |
w związku ze spadającym ciśnieniem atmosferycznym, jak również w związku z szarością środowej pogody i w związku ze związkiem bez związku wypiłem dedykowaną ilość kawy, czyli coś około litra :D i już wiem jak się nazywam, mało tego zacząłem coś widzieć - szparki przez które patrzę są szersze.
od razu dementuje spekulacje na temat tego co robiłem w nocy - to wszystko nieprawda :P powodem mojego stanu jest zła pogoda :taktak:@malaczarna namawia nas do zaprzestania picia, to zapraszam na imprezkę grzybową ;) :D http://img47.imageshack.us/img47/385...eras0zx.th.jpg |
Poranek rozpoczety od litra koli i malej herbaty. Pora sie zbierac na egzamin :/
spoko obrazek :D :piwo: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
najwyższy czas na herbatę z sokiem malinowyn :)
edit: a pomarzyć w zimie nie zaszkodzi :D |
gdzie daja taka herbatke:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01. |