![]() |
U mnie wczoraj posypało trochę, tak może 3cm. Spowodowało to przejazd wieczorem solarki, nie wiem, może zalega im sól a zima ku końcowi. Temperatura nie wiem dokładnie, bo wymieniałem baterie i teraz muszę wyskalować, ale wieczorem było -4.
:kawa: już dawno po |
Ciekawa sytuacja. Modele ani IMGW tego nie widzą, a u mnie od godziny pada, już z centymetr napadało tego śniegu, którego nie ma :P
:kawa: |
I dobrze. Gratulacje dla młodziaka. :spoko:
Dwa na plusie i bez deszczu. :kawa: |
Nie no, Tomasiak dowalił do pieca :najlepsz: Debiutant i 3 medale, kurde nikt z naszych przed nim tylu nie zdobył :wow: :spoko:
:kolejka: |
U mnie w nocy dobiło do -16. To już nie robi wrażenia w porównaniu z mrozami sprzed dwóch oraz sprzed czterech tygodni, ale przecież gdyby ich nie brać pod uwagę, to te dzisiejsze byłyby rekordowe w tej dekadzie ;) To pokazuje skalę zimy 2025/26. A dzisiaj ciągle trzyma, obecnie zbliża się do dychy :)
No, raz sprawiedliwość jest po naszej stronie, ostatnia seria musiała być odwołana po tej końcówce, tam się nie dało skakać. Tym razem ładnie się to dla nas ułożyło :) :piwo: było na snookerze, Murphy's konkretnie (zacny to trunek jest, polecam), teraz :kawa: przedrobotnia. |
U mnie było -8,3 teraz -1,7
tylko ten wiatr... :sciana: :kolejka: |
:kawa: po robocie .
Rano miałem z minus 11 teraz minus 4 , ale jakoś tak samo zimno? |
A ja Turkiem.
chcesz już iść? jeszcze ranek nie tak blisko Chyba walnę :kawa: |
Cytat:
|
3 na plusie i leje.
:kawa: |
W tej chwili -11,4 i powoli idzie w dół. Śniegu dołożyło jakieś 5 cm, natomiast dzięki mrozowi nic nie stopniało i widoki znów całkowicie zimowe.
:herbatka: |
Oj widzę -6 :| śniegu nie widzę, przynajmniej na razie
Spadło 25 cm białego gówna, pół godziny skodziankę odśnieżałem k***a
|
Tak od 13:00 do tej pory 16:59 cały czas minus 5 , ale już bez śniegu . Przedwieczorne :piwko2:
|
U mnie od wieczora stabilne -2,5, nic nie pada i się nie zanosi.
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |