![]() |
Plus 6, leje i piiiiiiiiiiiizga.
:kawa: |
Jakieś białe g... lekko posypuje.
|
No i co tam?
:kolejka: |
Ogólnie nie jest przyjemnie, a zimnem straszą. Mam nadzieję, że nie będzie większych mrozów i że do mnie nie dojdą.
Dopiero co wróciłem ałtem, zatem można :piwko2: |
No tak to wygląda. Oczywiście szansa na jakiekolwiek rekordowe mrozy jest minimalna, te newsy bazują na skrajnych wyliczeniach, ale już -10 mamy niemal w banku. A póki co u mnie 1,8 i co ciekawe jednocześnie lekka mżawka i mgła. Wygląda to słitaśnie, do przemieszczania się już takie nie jest :P
Czyli czekamy na powrót mroziku tak około -10-15 , na koniec tygodnia ponoć .
|
+1,1 i jakiś rzadki drobiazg zaczyna lecieć, ale z tego nic nie będzie.
6 na plusie i mglisto.
U mnie 1,7 na plusie i lekkie roztopy, z drugiej strony w modelach coraz wyraźniej widać, że pod koniec tygodnia nastąpi kolejne ochłodzenie :hmm:
Co do meczy, to u mnie roczna subskrybcja Eurosportu (w Playerze) kosztuje 119 zł. Jeśli wezmę pod uwagę, ile to jest meczów w roku, to więcej wydaję na piwo pod te mecze, niż na tę opłatę. Teraz już nie ma w Playerze (u mnie przedłuża się automatycznie, będę korzystał, dopóki mi nie wyłączą), tylko w Maxie i to o ile wiem wychodzi drożej. No ale ostatnio Hedżhogus powiedział mi, że wykupił NBA za ponad sześć stów, to moje 119 wypada przy tym jak promocja w biedrze :haha: No to jak cyk to cyk :piwo: |
No fajnie, bo na ES włączą dopiero ok 22,30. Może doczekam.
Dziś z pomocą słoneczka dociągnęło do +5,9 :O Teraz -0,7. To cyk :piwo: |
Williams z Lamem grają. Fajnie, że nieco dłuższy format, do pięciu wygranych.
:piwo: |
Nie spać, poniedziałek jest.
U mnie teraz wyszło nieśmiało, od razu termometr zauważył i już dochodzi do +4.
:kawa: już po |
:kawa: , no dżdżysto , potwierdzam słoneczka brak .
|
-3, lekkie opady deszczu. Na krótki rekonesans pojadę po południu. Na razie :kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:20. |