![]() |
Witam , po :kawa: . U mnie myslałem że będzie dużo więcej mrozu , ale zostało na minus 11 .
|
Ano jeśli ode mnie to dołoży, bo tu już dobiło do -15. Odczuwalna -21 i z tym się zgadzam, jest niewielki wiatr i odczucie temperatury już jest niższe niż przy poprzedniej fali mrozów. A wygląda na to, że jutro i pojutrze również rzeczywiste odczyty mogą pokazać rekordowe tej zimy wartości...
No już lepszych warunków do książki i :herbatka: trudno sobie wyobrazić, więc ten tandem uskuteczniam ;) Jeszcze jakiś czas nie zamierzam się kłaść, zobaczymy, czy to już (jeszcze dwie godziny temu IMGW pokazywało na noc prognozę -13, teraz -15,4, a sądzę że bliżej rana może być lepiej)... |
-11 i jeszcze dołoży, bo wiaterek od Jarsona
:kolejka: po meczu |
No na ten moment mam - 10, to rano może być tylko gorzej . Wiatr robi też swoje.
A tak z innej beczki główna strona nie działa . Kod błędu: 500 Internal Server Error |
Piździ jak w kieleckim. Dawno mi tak pyska nie wyziebilo, k***a piesa zadowolona :)
|
Jest najcieplejszy moment dnia, słoneczko i -9 stopni. Nad ranem było -15,6, najbliższe trzy noce mają to znacznie przebić.
:kawa: |
Rano było -9, teraz -4,2 i to chyba max. W nocy dowali.
:kawa: była dawno, teraz czas na :piwko2: |
:kawa:
4 na plusie i nie pada! |
Ja tam nie latam do ZUS-u, czekam na ich inicjatywę i po prostu ile razy widzę listonosza to pytam go, czy ma dla mnie przekaz :rotfl:
Rano było totalnie zdradziecko, gdzie posypali tam asfalt miał przyczepność jak w lecie, gdzie nie tam nie miał żadnej, a jedynym problemem było to, że absolutnie nie szło odróżnić, gdzie jest co. Teraz już jest lepiej, temperatura -6, zima nadchodzi :O :kawa: i idę do roboty. |
A ja byłem w garażu, nie musiałem czekać na decyzję. Przyniosłem i dla ciebie, poczęstuj się :taktak:
:kolejka: |
Byłem w Zusie, złożyłem papiery, czekam na decyzję.
Ponieważ nikt nie poczęstował mnie :kawa:, wróciłem do chałupy i sam se zrobiłem, bez łaski :> |
Zimniej się robi , to teraz :kawa: nr 2
|
|
Wziąłem wolne na piąteczek, więc mam długi weekend. :] |
U mnie lodowisko. Zastanawiałem się, jak to możliwe, że nie wprowadzili ostrzeżenia o opadach marznących, ale niedawno spojrzałem i już jest - tylko w moim powiecie, ale dodane :P Jest szansa, że na głównych zdążą posypać i się rozpuści, bo jest na razie tylko -1,4.
U mnie radlerek :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |