![]() |
:kawa:
|
:kolejka: kasztelanem
U mnie teraz dobiło do zera, niby miało być w dzień, ale nie było. Jutro ma być coś powyżej. Szkoda tylko, że zgubiło się całkiem słońce. |
Wróciłem z Lublina. Niby nieduża odległość, tymczasem tam -3,5, u mnie -6,4. Tam pokrywa śnieżna względna, śniegu jest znacznie więcej niż w ostatnich latach, ale powiedzmy, że przy drogach są bruzdy które od biedy można przeskoczyć. U mnie przy posesjach zaspy nierzadko wyższe niż ogrodzenia :P
Akcja roztopy jest przewidziana na jutro (odsuwa się z dnia na dzień, jednak chyba wreszcie dojdzie do skutku), przy czym jest spora szansa, że to będą ok. 3 dni na lekkim plusie i znów ochłodzenie. :kawa: |
6 na plusie.
:piwko2: przed obiadem (perła chmielowa). :piwko2: do obiadu (litewski nepasterizuotas). |
Jajecznica zjedzona :jem:
Teraz czas na :kawa: W nocy spadło odrobinę czegoś, troszkę więcej niż poranny szron. Widzę -2,1. Ogólnie krajobraz bez zmian. |
:kawa: , u mnie teraz lodowisko a na termometrze ZERO . Moja druga cześć , do pracy poszła z założonymi kolcami na butach :)
|
|
|
Wszystko przygotowane, czas rozpalać. :]
|
:kawa: po białej kiełbasie na sniadanie
|
Alkohol to zuo k***a piwniczanka rulez toast2
|
Śniadanie. I :piwko2: do tego.
|
U mnie też efektywnie bez zmian: -8,4, przelotne opady. No na papierze jest spora różnica między -20 rano a -8, ale od strony praktycznej na zewnątrz dalej jest zimno, dalej jest ślisko i dalej pokrywa śnieżna przyrasta.
Okocim porter bałtycki do meczu Igi :tv: |
Bez zmian - leje, wieje, 5 na plusie.
:kawa: numer dwa. |
-3,4 ale czuć powoli, bardzo powoli, tendencję wzrostową
:pepsi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |