![]() |
:kawa: pobudkowa jest , Zimna Zocha minęła a za oknem dalej zimno .
|
:kawa: pobudkowa.
|
Wojowałem u Hanysów, ale grzecznie, bez V.
Teraz Okocim stamtąd :piwo: kurde ale on dobry |
:herbatka: do końcówki etapu w Giro.
Cały dzień pada, dość długimi falami z krótkimi przerwami. Czekam na nieco dłuższy moment bez deszczu, to sobie wyskoczę na trening. Jak tak dalej pójdzie, to mogę się nie doczekać i przyjdzie brać kurtkę przeciwdeszczową i brać takie warunki, jakie są... |
:kawa:
|
No i mokro , teraz :kawa: i trzeba się zebrać po jakiś towar do sklepu .
|
:kolejka: na spanie
|
Zrobiło się zimno, cały łikend ma lać, upragniony niż genueński wchodzi :), może zakończy tę okropną suszę. Odkamieniłem express, będzie kawa z rana jak śmietana :D
|
To jakoś ciepło i zimno , z racji nie fajnej pogody , przesiedziałem cały etap Giro od 10:45 do 17:15 , no nie na sztywno , były wyjścia po żarcie itp
|
U mnie nie przekroczyło 11, tak stoi sztywno.
Zjadłem obiad i idę do roboty, a po niej jeszcze jazda. |
Uff, odpuściłem i przerwę robię godzinę przed czasem. 22,1 w cieniu, miało być lekko pochmurnie, a tymczasem jest patelnia. Tylko wiatr trochę pomaga, okolice 20 km/h.
:piwo: 0,0 i oglądam pierwszy z trzech podjazdów. Popatrzę na najbliższe 40 km do pierwszej premii górskiej, potem pomęczę się na słońcu godzinkę i wracam na finałowy podjazd :tv: |
U mnie kolejny dzień chłodnej szarugi.
:kawa: była o 10 teraz chyba uzupełnię elektrolity |
Mam dzisiaj sporo roboty, a tu ciekawy etap na Giro, nie wiadomo, na czym się skupić... No nic, ten dylemat rozwiążemy tak, że obejrzę sobie ostatnią godzinę z finałowym podjazdem.
A teraz :kawa:. Mam jeszcze zapas :piwo: 0,0, dzisiaj będzie potrzebne bo z każdą godziną robi się słoneczniej i cieplej. |
Cytat:
|
Właśnie siedzę w biurze i :pisze: i mam ochotę na :kawa: ale tyle papierów leży na biurku że nie ma gdzie postawić :rotfl:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |