![]() |
Ludwika na popitkę oczywiście :D
To co, po całym :piwo: |
Wiadomo ;) Kurrde, cieszyłem się dobrą pogodą, tymczasem trochę popadało, do zniesienia, ale teraz wieje :sciana: W porywach nawet pod 80 km/h, dawno tyle nie było...
Mecz leci, Murphy gra ładnie a Selby jak zwykle, zatem po całym :piwo: |
Trzymam kciuki za grubaska :spoko: Kurde Selby dogania...ale Murphy nie odpuści, a jest dobry. Trochę nadziei pokładałem w Binghamie, ale niestety.
Cyk :piwo: |
Wiesz ile mnie nerwów przez całe mistrzostwa kosztowało oglądanie, jak Selby ogrywa innych swoim stylem (czyli - Selbi ich), krok po kroku zbliżając się do finału? Mam obawy, że jeśli Shaun nie odskoczy na ~3 frejmy przed końcową częścią meczu, to nie da rady...
|
Wiem, pewnie tyle co mnie. Selby zabija przyjemność oglądania snookera. Zresztą wielu swoim przeciwnikom też odbiera chęć do gry, do takiej gry.
W meczach Selbyego wystarcza mi śledzenie wyniku. |
:kawa:
|
|
:kawa: była o 10
teraz :piwko2: |
Wczoraj w nocy zaczęło tak wiać, że musieliśmy z Hedżhogusem awaryjnie przewieźć styropian do magazynu u mnie w firmie, bo zbierałbym go po sąsiadach w innym wypadku... Przez to nie mogłem oglądać wieczornej sesji i tylko po spojrzałem na wynik :sciana:
Dziś jest lepiej, ale zgodnie sądzimy, że już nie będzie tak, że Murphy przegra - raczej wyrówna, może trochę wyjdzie na prowadzenie i dopiero potem przegra... Naogląda się człowiek, nakibicuje, a koniec końców... Tak czy owak końcowomajówkowe, śródmeczowe :piwo: |
:piwko2: do obiadu.
:kawa: po obiedzie. |
Selby wymiata!
|
To ile jest? Bo dopiero co wróciłem z breslau i mi umkło.
No a jak wróciłem, to :kolejka: :spoko: |
|
:piwo:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:34. |