![]() |
:kawa: po odespanej nocce.
Zaraz jedziemy na imprę. Średnio mi się chce, ale na szczęście to ja mam prowadzić, więc o suchym pysku. Następnie po powrocie szybki trening i ostatnia sesja półfinału, tym razem już z :whisky: |
:kawa: przedgrillowa.
|
|
:kolejka: świątecznie
|
:kawa:
|
|
:kawa: śniadaniowa.
|
:piwko2: międzyrobotnie
|
Wczoraj do półfinału zrobilimy z Hedżhogusem flaszkę. Miało byś nas trzech, dlatego był przygotowany litr rudej, a że trzeci się nie pojawił, to wspólnie uznaliśmy, że litr na dwóch to za wiele... ale oczywiście spostrzeżenie zostało poczynione już po konsumpcji :P
Dziś do finału (w którym niestety Williams mierzy się z ogromnymi trudnościami, jeśli on to wygra, to będzie bez wątpienia mógł mówić o największym sukcesie w karierze) już bez żadnych ekscesów, :piwo: 0% |
No myślałem, że Williams znajdzie na niego sposób, ale na razie wygląda, że jest ostro zdziwiony. Trochę przypomina bezzębnego Ronniego. Nie wiem, czy z tego wyjdzie, ale będzie walczył.
To cyk :piwo: |
Z Trumpem też rozpoczynał słabo (ile to było - 2:6?) i z każdą sesją się poprawiał, do tego przecież stopnia, że w ostatniej miał wręcz komfortową sytuację. Nie twierdzę, że tu scenariusz musi się powtórzyć, szczególnie że jeszcze dochodzi skumulowane zmęczenie, ale jak widać, na razie Mark nie może być skreślany. Dobre pytanie zadali chłopaki - co się stanie, jeśli Zhao zostanie zmuszony do gry pod presją. Jak sam przedwczoraj pisałeś, trzeba by podsypać trochę piasku i wtedy zobaczyć, czy coś się zacznie zacierać.
Swoją drogą Williams ma niesamowiy doping. Widzowie nagradzają dobre zagrania obu zawodników, ale jednak Brytyjska publiczność mocno kibicuje Markowi. No cóż, jeśli uda mu się wygrać to będzie to historyczne wydarzenie na paru płaszczyznach... :piwo: bezkofeinowe |
|
Koniec laby!
:kolejka: |
:kawa: pobudkowa.
|
|
Oj była jeszcze :kawa: x3
Teraz :piwo: |
:kawa: normalnie o 10 była
teraz :piwko2: przed obiadem |
No słusznie, :kawa: była gdzieś tak jakoś koło 10, a potem trochę potem :hmm: Teraz będę popijał :herbatka:, a jak nie zapomnę to jeszcze elektrolity...
|
O widzisz, elektrolity! Właśnie odpsyknąłem takie z Żywca.
|
No to dla zdrowotności :piwo:
|
no i dupa z dumy Katalonii k***a, muszynianka wieczorna :taktak:
|
|
podwójna :kawa: :kawa:
|
|
|
:kolejka:
|
|
|
|
|
Tylko echo?
No w robocie tak trochę nie wypada ;)
Ale teraz już po, więc :piwo: |
|
|
|
:kawa: a zmarzłem jak w zimę :)
|
No cóż, pod ten suchy piątek
:piwo: |
|
|
:kawa: przedgrillowa.
|
|
Cytat:
|
Trochę przekropiło, ale nie jest źle. Grilla nie ma, bo nie ma kiełbasy.
Ale browarki som :piwo: |
Jakoś cieplej się zrobiło - całe 8 stopni :rotfl: Nie ma co się przyzwyczajać, bo już z powrotem się ochładza :D
Zmarzlaki
|
Pewnie że zmarzlaki. Deszcz czy wiatr ma przeszkadzać w grillowaniu? :P
:kawa: |
I miękiszony!
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |
:piwko2: do meczu
:piwko2: po meczu |
|
:piwo:
|
|
Sobie znalazł porę na kawę :P
:piwko2: będzie ok 7
|
Słowo się rzekło.
A ja :kawa:
|
Tak. Była 10 to była i :kawa:
|
|
Obiadokolacja, a potem :piwo:
|
|
:kawa: i reszta śniadania z roboty do zjedzenia w domu .
|
:kawa: normalnie o 10
a :piwko2: musi trochę poczekać, bo czeka mnie krótka jazda jeszcze |
Teraz :piwko2: w pracy
|
U mnie jak zwykle nie tak jak zwykle, bo bywa różnie. Ale :kawa: o 10 była, teraz :piwo: jest, pewne rzeczy udało się zgodnie z harmonogramem zrobić ;)
|
|
|
|
|
|
|
Bry.
Bry.
Wczoraj mieliśmy z kumplem zrobić wieczorem ognisko u niego - skończyło się w pomieszczeniu w rodzaju letniej kuchni z rozpaloną kozą i kiełbaskami smażonymi na patelni, bo - sprawdziłem przed chwilą - mieliśmy jedenastą noc z rzędu, kiedy temperatura spadła poniżej 6 stopni (z czego często spada poniżej zera). Z tego przez ten czas tylko jeden raz temperatura w dzień przekroczyła minimalnie 15 stopni. Dzisiaj za to nie przekroczy dziesięciu, a w nocy okolice zera, więc u mnie lokalnie na pewno będzie lekko poniżej :P Zarabedzie:kawa: |
No tak, to :kawa: była normalnie o 10, potem jeszcze jakaś była
teraz :kolejka: |
:herbatka:
|
24 w dzień, 14 teraz i bezchmurne niebo, któryś już dzień z rzędu.
Piździawka i 5st
Żeby chociaż 5... U mnie czujnik zewnętrzny pokazuje właśnie 0,7 stopnia :sciana:
Robi się :kawa:
|
A ja właśnie :kawa: zrobiłem.
|
Piątkowe :piwko2:
|
:piwo:
Powtarzam materiał przed jutrzejszym szkoleniem, czuję się niemal jak w starych, dobrych studenckich czasach :D Zresztą, biorąc pod uwagę rozkład czasu poświęconego na naukę na tydzień, na trzy dni, na dzień przed, no to by się nawet zgadzało :P |
Irlandzkie lato trwa w najlepsze. Przy bezchmurnym niebie temperatury do 25 stopni. W nocy 9-10.
Dziś rano +6 i piździ jak w kieleckim, ponoć najzimniejszy maj w Polsce od 1991 roku.:D
|
Potwierdzam u mnie to samo , gdzie ta wiosna ?
:kawa: i do wyrka , potem :piwo2: i do wyrka :) |
Ilość załączników: 3
Chłopaki pozdrawiam z Japonii. Właśnie sprawiłem sobie kilka płytek...
Załącznik 213459 Załącznik 213460 Załącznik 213461 |
:wow: a co ty tam robisz?
szukam RITEKA BD-R XL 200GB ||
|
a jeny masz :>
|
Lady z taką ilością nośników optycznych nie widziałem od... kurde, nigdy nie widziałem :O A zwróćcie uwagę, że tam są też płyty DVD, a nawet CD-R...
U Czary2mary mógłbyś czasem się zdziwić :D
Tymczasem czas na :piwko2: |
Ilość załączników: 3
Nośniki 128 GB sprzedawane są w ograniczonej ilości do 3 paczek na osobę :P i co najlepsze część nośników 100 GB i więcej sprzedawane w pakietach po 3, 5 lub 10 na półce występują jako tzw. SAMPLE. Bierzesz pudełko i przy kasie dopiero odbierasz właściwy towar. Nie wiem czy nie jest związane to właśnie z dostępnością, bo szczególnie odczuwa się to przy nośnikach od SONY.
Cytat:
przykładowo 11 płyt BD-RE XL 100 GB od SONY to wydatek 11800 Jenów co po odjęciu podatku VAT (10%) daje 975 Y/szt. co w przeliczeniu na PLN daje ok. 25,4 zł/szt. z kolei BD-R XL 128GB od SONY wychodzi 27,6 zł/szt. No tylko tyle, że masz dużo ograniczeń jak samolot, bagaż, kwota wolna w Polsce itp., itd. Co oczywiście nie oznacza że wszystko jest tańsze w Japonii. Choć powiem życie którego ja dotknąłem kosztuje bardzo podobnie jak w Polsce. Załącznik 213462 Załącznik 213463 Załącznik 213464 |
Dotykałeś gejszy???
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
ale Kyoto jest przepiękne a teraz Tokyo i taki mam widok z tarasu mojej kwatery Załącznik 213465 Załącznik 213466 Dziś jest mokro ale ciepło ok. 23 st. C, bo w Polsce podobno prawie mróz |
Cytat:
|
|
Czechoj, a walisz tam sake?
:kolejka: PS Właśnie grad napierdziela :sciana: |
Cytat:
kurde u mnie jest 26 stopni ale wilgotność prawie 80% |
:kawa: pobudkowa. Wcześnie trzeba wyjechać, by raniutko dotrzeć do lokalu wyborczego. :czytaj:
|
No właśnie miałem się pytać forumowiczów , czy spełniłeś/aś swój "obowiązek" :)
|
Ja zamierzam, później.
A teraz :kawa: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |