![]() |
Cytat:
|
Świąteczna jajecznica z polskim boczkiem zeżarta. Na kuchence czeka spokojnie żurek z białą kiełbasą. Poczeka jeszcze trochę, bo jajecznicy było DUŻO.
Wczorajszy grill oprócz zwykłego zestawu mięs i wędlin zawierał również białą kiełbasę. Cóż mogę powiedzieć - biała z grilla też mniam! :jem: |
Po jajeczkach piweczko :piwko2:
A :kawa: też była |
:piwko2: przed obiadem.
|
Teraz :kawa:, wieczorem do końcówki rozgrywki Robertsona z Wakelinem coś odpsykniemy
|
Widzę, że Williams jednak przewalczył Wu, ale miał ciężko.
:kolejka: |
:kawa: pobudkowa.
|
Zaraz się zakręcę przy czajniku i będzie :kawa:
|
już siorbie:kawa: a jak tam u Was z laniem niewiast ?
Moje dwie trochę złe , ale pomoczone . |
Moja jeszcze śpi. A póki śpi - jest cisza, więc ten stan pragnę utrzymać jak najdłużej. :fiu:
:kawa: |
Cytat:
|
Cytat:
Nie widziałem niestety Higginsa z O'Connorem, za to drugą sesję wieczorem odpalę na pewno. Sesji o 15:30 oglądać nie będę, plany obejmują ognisko i :whisky: |
:kolejka:
|
:piwo:
|
:kawa:
|
|
:czas: Wstawać i za robotę się brać!
Cytat:
|
Byłem jakieś dwie godziny. Później pojechałem oddać krew i już nie byłem ;)
:piwo: pod końcówkę meczu |
|
|
:kawa: była o 10
teraz :piwko2: w przerwie w robocie |
Ech, wiosenne porządki... Gdyby tak mieć dezintegrator molekularny i móc zdezintegrować 3/4 molekuł stanowiących aktualnie zawartość piwnicy, zamiast wynosić je na dwór, segregować i wywozić :sciana:
Chwila przerwy, :kawa: i rzut oka (nawet dwu ók) na Osę i Cartera |
Jak Ronnie złapał szwung, to Carter nie miał nic do powiedzenia. Ciekawe, czy to utrzyma.
Nie udało mi się oglądać całości, ale na tyle co widziałem to dobrze to wygląda. Teraz oglądam Selby'ego z Woolastonem. Ben może nie gra perfekcyjnie, ale to co mi się bardzo podoba - ma prowadzenie 3:1, ale jest ostrożny. Jego dyspozycja jest dobra, Marka chwilowo przeciętna, ale Woolaston wie, że to się może zmienić i nie pozwala sobie na żadną nonszalancję, nieprzemyślane uderzenia itp. Day z Trumpem prowadził dziś 5:1, a skończyło się na 5:4, tu widać, że młodszy Anglik dobrze wie, że trzeba unikać takiego scenariusza.
Ballantines :whisky: |
|
|
Gdzie te pryki, gdzie ??? k***a
|
Jestem , też :kawa:
|
O to to
Aaa tam. :piwo:
|
Perła export :piwo: Ja oczywiście przy Higginsie z Guodongiem :taktak:
|
W tivi tylko Selby. Cóż, Selby jak Selby.
Ale po południu Brecel odwalił chałturę godną szpanu w wiejskim klubie przy OSP. Fuksiło mu dzisiaj, więc szpanował. aż żal było patrzeć. Faktem było, że Day pod koniec wymiękł i był zdegustowany. Jakby niegodne na imprezie tej rangi. To co, po całym :piwo: |
|
:kawa: się robi
|
się pije :kawa:
|
Cytat:
Zaraz Higgins z Guodongiem, ten mecz powinien być ciekawy, nie wiem z kolei kogo pokażą w tivi wieczorem, ale ja na pewno będę oglądał Williamsa z Vafaeiem. W obu przypadkach jest 4:4 więc nie ma szans na zakończenie spotkań w dzisiejszych sesjach (nawet jeśli jeden zawodnik wygrałby wszystkie osiem partii to i tak zabraknie mu jeszcze jednego frejma). :kawa: |
Piątek jest
:piwo: |
Jest ;) Ogniskowa Łomża jasna :piwo:
|
|
|
:kawa: numer dwa.
|
:pepsi: na razie
|
:kawa: , kurde jak dziś zimno :)
|
|
Cytat:
:kawa: do meczu, pooglądam z godzinę i jadę. Jak się uda, to na południową sesję wrócę z niewielkim poślizgiem, też szykuje się ciekawie :taktak: |
:piwko2: po robocie
a potem w powrotem w kierat |
:kawa: przedgrillowa.
|
:kolejka: przy sobocie po robocie
|
|
:kawa: była o 6,30 - teraz śniadanie - i chyba jeszcze jedna :kawa:
|
Jak najbardziej jeszcze jedna! :tak!:
|
Heloł ewrybody
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |
:muszynianka: :)
|
:piwko2: i żużel w tv
|
Muszyniankom mówimy nasze stanowcze NIE!
:kolejka: jakaś żółta Tatra się upromocniła |
|
|
:czas: Powstań wyklęty ludu!
Powstałem. Nawet zakupy zrobiłem :hmm: Teraz śniadanie i :kawa:
|
Też właśnie zjadłem śniadanie i poprawiłem :kawa:
|
Wróciłem z miasta, zrobiłem obiad, siadam do meczu. :kawa: już się parzy
|
Wróciłem z Antonina (służbowo), czas na :piwko2: :taktak:
|
|
:herbatka:
|
A u mnie :kawa:
|
Już po :kawa:
|
Cytat:
Nie było rozkazu :| Zresztą teraz jak na majówkę, to i tak za późno.
|
Pod meczyk :piwo:
|
|
|
Czajnik już syczy, zaraz będzie :kawa:
|
A dzisiaj jest piątek czy sobota?
Nikt nie wie... k***a
To pod meczyk :piwo: |
|
Witam . :kawa:
|
|
Bez kawy, bo przed badaniem pikawy doktory zabronili pić. :smutny:
|
Pucha z kofeiną przed 12. :)
|
Czasy się zmieniły.
U mnie po staremu. :kawa:
|
Teraz to u mnie też.
Tak myślałem, że to będzie ciekawy mecz no i jest :spoko:
:kawa: i jadę do krakusów .
|
|
:kawa: zaliczona
|
Tylko kilka razy spojrzałem więc nie wiem, czy to Ronnie się tak posypał, czy Xintong tak fenomenalnie rozegrał drugą sesję. Pewnie i to i to, tak zawsze jest przy aż tak jednostronnych wynikach. W każdym razie pierwszy finalista już ustalony.
Xintong grał jak każdy młody Chińczyk - jak mu pozwolisz się rozkręcić, to wszystko im wychodzi. Ronnie pudłował proste bile, po czym z reguły zostawiał łatwy stół (no bo po trafieniu stół byłby jego), nie potrafił zagrać dobrej odstawnej. Tak grając nie da się wsypać piasku w ten chiński mechanizm.
Niby Zhao potrzebuje jeszcze 5 framów, a Ronniego stać na wszystko, ale trudno liczyć, po dzisiejszym, na odwrócenie wyniku. Na Panga i na Si znalazł sposób, teraz może być już za późno. To cyk :piwo: |
Zhao musiałby się zablokować, żeby Ronnie mógł coś zdziałać. Sam z siebie już tego nie odwróci. A i wówczas jakkolwiek obiecujący wynik trzeciej sesji to minimum 6:2 dla Ronniego, bo wtedy robi się 14:10 i jakieś tam szanse na sesję decydującą. Natomiast przy takiej grze obu zawodników realnie sukcesem Anglika byłoby powtórzenie wyniku z pierwszej sesji, czyli remis, co go w żadnym stopniu nie urządza.
A teraz Trump z Williamsem, tu może być znacznie bardziej wyrównanie. U mnie na razie tylko :kawa:, bo o 22 jadę do roboty. Coś więcej to jutro, bo o dziwo 3 maja nie pracuję :hmm: |
Grillek :ognicho: & :piwko2:
|
Nie świętujecie? :polska:
|
Cytat:
:kawa: poranna. |
|
:kawa: śniadaniowa.
|