![]() |
Jak to co?
:piwo: |
Nie wiem kiedy poszła ponad połowa Red Label :P Zostało jeszcze obalić drugą połowę, a dwie czyste czekają w lodówce.
Dzisiaj melanż w opór, jak to mówiła młodzież za moich czasów :> |
Ano to po całym :kolejka:
|
Połowa red label - jak to sympatycznie brzmi ;)
No to dla przeciwwagi :herbatka: :D |
Dużo ciekawsze jest
Cytat:
|
Jakby nas DarkSlide zaprosił zanim zaczął konsumpcję, to ten triplecik akurat na trzech by starczył :fiu:
|
Wchodzę :)
|
Wątpię że ktoś z tego forum mieszka blisko mnie :szczerb:
Poza tym ujawnienie się byłoby dość dziwnym przeżyciem, tym bardziej po pijaku xD PS Red Labela już nie ma toast2 |
Podaj termin zawczasu i objętość, to się zdziwisz ilu uzna że ma blisko :rotfl:
|
Nie chcę tu sprzedawać prywatności :) Powiem tylko, że bardzo zaludnione osiedle w mieście które kiedyś było stolicą :P
|
Że jesteś z Krk to akurat żadna tajemnica, boś sam o tym nieraz pisał, natomiast co do prywatności to w takich sytuacjach wystarczy spotkać się w miejscu publicznym (byle w lokalu a nie np. parku, bo koszt spożycia alkoholu zwykle bardzo rośnie jeśli doliczy się mandat :P)
|
Tego, że jestem z Krakowa nigdy nie ukrywałem. Nie ma się czego wstydzić z tego powodu :> Ale dużych osiedli w Krakowie masz sporo, więc przyznanie się do miasta mojej prywatności nie uwłacza :taktak:
Tak naprawdę sława tego miasta przeminęła. Odkąd developerzy zaczęli budować osiedla dosłownie wszędzie, to miasto mocno straciło w mojej ocenie. Przynajmniej giełdy (jeszcze) nie zabudowali :ysz: PS W kwestii prywatności: @Jarson, chyba znalazłem Twój profil na OLX xD |
No to udało Ci się dokonać niemożliwego, ponieważ nigdy nie miałem profilu na OLX ;)
|
Cytat:
PS Mam już dosyć, organizm daje wyraźne sygnały żebym przestał :taktak: Niestety, nie mam żelaznej wątroby i żołądka, choć tak czy inaczej wypiłem sporo. |
:kawa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |