![]() |
:piwko2: do obiadu.
|
Zjadłem obiad :jem: , muszę trochę dychnąć. Później się rzuci monetą :D
|
Wróciłem ze sklepu. Zakupione 37 browarów - na jakiś czas wystarczy.
:piwko2: przed obiadem. |
:kawa: numer trzy i gratulacje dla młodego. Oby się nadal rozwijał. :spoko:
|
:kawa:
|
Między IBSF a WST jest przepaść, jeżeli Michał gra już tak dobrze, że radzi sobie w tourze i potrafi tam wygrywać mecze, to i nie dziwi, że w IBSF ma wysokie wyniki. Ale wciąż - wygrana w całych mistrzostwach to ogromny sukces, dowód że ma nie tylko umiejętności ale i mocną głowę. Zresztą, wystarczy popatrzeć że większość nastolatków nie wyściubia nosa ze smartfonów, a on kiedy przychodzi na trening (nieraz gra stół obok, Lublin to niezbyt duża społeczność snookerowa) to przez trzy godziny niczym innym się nie zajmuje i to nie jest jakieś tam pykanie typu "będę wbijał setkę", ale rozplanowane, konsekwentne działanie. Wielkie gratulacje, to jest duży talent, ale i ogrom dojrzałej pracy i w pełni zasłużony wynik :spoko:
|
A nasz Michał Szubarczyk zdobył tytuł mistrza świata faderacji IBSF :wow: Tym samym został najmłodszym mistrzem w historii (ma 14 lat!). :najlepsz:
A :kawa: będzie o 10, czyli jak zwykle |
:kawa: numer dwa.
|
O, już się kończy rano... No to :kawa: i do roboty, bo pogoda jeszcze sucha, a znowu straszą deszczem :hmm:
|
|
:kolejka:
|
Cytat:
:nieee: W pracy dziś w nocy wypiłem cztery. W domu jeszcze dwie (do tej pory). Kilka rzeczy jeszcze porobię przy domu, wezmę prysznic, zjem obiad z :piwko2: a później, jeśli nie zasnę, będzie kolejna :kawa: :] |
|
W sumie... :D
Swoją drogą przed chwilą mijałem tego dostawczaka, który wpadł do fontanny. Wygląda na to, że autu nic nie jest, jechało, nawet prosto :fiu: :kawa: |
Co ty, jujek dwa razy więcej kaw pije, niż tu pisze. :D
Zaryzykuję. On więcej kaw niż ja piw :rotfl: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |