![]() |
:piwo:
|
Jeden taki Jarek od Mańka z cateringu, wiedząc, że lubię ryby, walnął mi na talerz takie dwa dzwonka halibuta pieczonego, że już prawie nic się nie zmieściło, a że faktycznie lubię, to pożarłem te z 70 deko ryby, a że ryba lubi pływać, to najpierw colą popiłem, a teraz w domu sączę Perłę chmielową. :piwo:
|
Oj takiego halibuta to bym wciągnął.
:kawa: |
Halibut dobry jest, jedynie co było nie tak, to był trochę ziołami doprawiony, a dla mnie powinien być tylko posolony, a na talerzu skropiony cytryną.
Chyba już odespałem, trzeba gębę ogolić i pojechać po jakieś piwo, bo jest pretekst, chleba mało w domu. :> :kawa: Chyba wysypię za chwilę do kibla zdobyczną Lavazzę Oro mieloną, tego się pić nie da, cenna jest tylko puszka. :] |
Wysyp do ogrodu. Pod kwiaty kawa jest dobra.
|
No to tak zrobię, ale muszę zrobić sobie jeszcze małe espresso z dobrej kawy, żeby ten niesmak zabić. :kawa:
|
Jedź po to piwo, jedź.
:kolejka: PS Paczałem na mecz i Argentyna wtopiła z Arabią :wow: :rotfl: Lubię takie mecze. |
:kawa:
|
Jednoosobowy kubełek skrzydełek tej firmy z Kentucky, a do tego cola z burbonem faktycznie z Kentucky. :jem: toast2
|
a za jakiś kwadrans będzie :piwko2: |
No ja podjadłem, to chyba Noszaka czas wypić. :piwo:
|
Dzisiaj nie było :piwo: domeczowego, bo nie wiedziałem, czy jeszcze będę jechał, czy nie będę. Teraz w zasadzie dalej nie wiem, ale chyba mi się nie chce. Nawet umyty już jestem, mam ochotę znaleźć zimową pidżamę (albo piżamę, jak kto woli) w szafie, zapodać jakiś film, piwko, a potem do łóżka o 21 (co mi się nie zdarzyło już pewnie z pół roku jak nie dłużej)...
|
Jak grają nasi, to trzeba się uspokajać czymś znacznie mocniejszym niż piwo. Czymś co szybko znieczula lol2
A teraz :piwko2: przed, mam nadzieję, normalnym meczem. |
Ja się w życiu tyle namarznę, że w domu mam 22 i mniej nie będzie, więc śpię w t-shirtach z dziurami. Gdy się stają zbyt przewiewne, to robią na koniec jako szmaty do samochodu.
Noszak po raz drugi! :piwko2: |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |