![]() |
:kawa:
|
Witam w pochmurną sobotę. Teraz :kawa: potem zależne od warunków atmosferycznych , rower albo :piwo:
|
Melduję się :fiu:
Siedzę sobie przy obiadokolacji i :piwo: Przeziębienie odzywa się jeszcze tylko czasami lekkim kaszlem, nic co by mi przeszkadzało, a że jutro mogę spać prawie do południa (dopiero na 12 umówiłem się ze znajomym), to jeszcze trochę będę dziś przy kompie ;) |
Ja nie wiem, czy w czwartki wysyłają was na księżyc, czy gdzieś indziej? Jak wam net odcinają, to jest do zgłoszenia, gdzie trzeba. To jakieś jaja normalnie. k***a
:kolejka: |
Pogoda taka sierpniowa, czyli jaka? Przyjedźcie do mnie, to dam wam popalić :D k***a
Zuberek :piwo: |
U mnie też pierwsza - ale dniówka w pracy po urlopie , taki wymysł że piątek .
A :kawa: była o 6.00 |
Pierwsza :kawa: była do śniadania, teraz pykła druga z sąsiadem. Druga była w pięknych okolicznościach przyrody, bo jest miło, ciepło, tak ogólnie to sierpniowo.
|
Mam recepty! :jupi:
To teraz trzeba jechać do apteki, a po drodze powinno się okazać, czy do pracy jadę dzisiaj, czy jutro. Jeśli jutro, to w płazie jest zgrabna Łomża w laleczkach. ;) |
Gdzie kawochlejce? Jak piątek, to nawet bez kawy? :O
U mnie była o 10. |
Chwila przerwy w robocie. Siedzę przy wentylatorze i stygnę zewnętrznie, od wewnątrz swoje robi zimne :piwko2:
|
Zapisałem się wczoraj na teleporadę, doktórka dzwoniła, ale ja nic o tym nie wiedziałem, bo mi telefon połączenia odrzucał. Jakiś frędzel zgłosił telefony przychodni jako stwarzające zagrożenie. :sciana:
Przez to, zamiast spać do 10., to musiałem wstać i dzwonić. :kawa: |
:kawa:
|
Wczoraj o 2 na tyle przestałem kaszleć, że przestało mnie to budzić :szczerb: Dziś już powinienem spać normalnie, o ile obecny stan się otrzyma :hmm:
:piwo: 0 |
Wieczorny zuberek :piwo:
|
Lato w pełni, więc na obiad zrobiłem leczo. Na razie wypróbowałem trochę popijając kieliszkiem różowego sikacza włoskiego, reszta leczo musi jeszcze dojść pod przykrywką, na minimalnym grzaniu, żeby zmiękło wszystko i smaki się przegryzły. :jem: toast2
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |