![]() |
Branoc.
|
:kawa:
|
Cześć niedzielne opoje ***127866;***127867;
|
|
BTW, to jest post #1444111 w dziejach Forum :szczerb: |
:kolejka:
|
|
Przestało wiać, wyszło słońce... Temperatura nie była łaskawa wznieść się na poziom, którego można by po niej się spodziewać, ale ja cierpliwy jestem, poczekam :P
:kawa: |
Fakt, jest znośnie choć zimno (tylko 1,2).
Tymczasem :kawa: |
Po hejnale, zatem po całym :piwko2:
|
:piwko2: do obiadu.
:kawa: po obiedzie. |
To u Ciebie Grzeniu też chłodno... Nabyłem dziś 2m3 jesionu sezonowanego 4 lata (nie musiałem, ale okazja była) - kurczę, ale to się pali :D I doskonale, wiosnę przesunęli do czwartku, na ten czas będzie jak znalazł...
:kawa: - jak wyżej - po obiedzie :taktak: |
Zatem wszystko zgodnie z powiedzeniem, że dopiero na Grzegorza zima idzie do morza.
Noc znowu będzie poniżej zera, teraz mam +0,1. W dzień nie doszło do 4, ale słońce było więc w pracy momentami dochodziło do 26, ale przeważnie tak 22-23. To mówisz, że tak do czwartku? No oby. To teraz :kawa: |
U mnie noce dokąd sięgają prognozy w okolicach zera, ale do czwartku zero lub lekki plus ma być w dzień, a noc minus kilka. Do czwartku muszę ogarnąć przewodologię (nowa rozdzielnica w domu w zupełnie innym miejscu, nowy przewód zasilający do niej i na razie wszystko co na zewnątrz - oświetlenie, siła, gniazdka, skrętka, dodatkowy punkt uziemienia). Czasu mało, ale jestem człowiek leniwy zatem powinienem zdążyć - bo nie będzie mi się chciało pół lata z tym turlać :rotfl:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:43. |