![]() |
Cytat:
Tak są źli kierowcy wiem , czasami sam się do nich zaliczam , są tez źli piesi - tu czekam kiedy i jak zaczną egzekwować kary za telefon na przejściu itd cytując klasyka -Trudno znaleźć dobrą opiekunkę do dziecka, ale jeszcze trudniej znaleźć dobre dziecko- |
Cytat:
ominięcia ich niż, jak by jeden za drugim jechał w parometrowym odstępie. Ale tylko trzeba to zrobić z zachowaniem ostrożności. |
Cytat:
No i żeby nie było , nie jestem jakimś świrem rowerowym . |
Taa ... albo dwóch jedzie obok siebie i robią peleton.
Pojeździłem, wróciłem, więc czas na :piwko2: |
Lubię, jak któryś z wielkich tourów leci sobie w tle, wolę to niż słuchać radia. Przyglądam się taktyce, śledzę ucieczki. No i słucham komentarza :spoko:
Dziś dosłownie nie zmrużyłem oka. Wczoraj koło południa szlifowałem, oczywiście do ostatnich poprawek nie założyłem okularów (no doobra, do przedostatnich też :fiu:), no i poszedł opiłek do źrenicy... Na początku nie zauważyłem, ale jak przyszedł wieczór coraz bardziej mi to przeszkadzało, płukanie dało nic. Dotarło do mnie co się stało, jak położyłem się spać i po zamknięciu oczu natychmiast zaczynał narastać ból :P Najbliższe miejsce z SORem okulistycznym - Lublin. Termin - siódma rano (w rzeczywistości zaczęli przyjmować po 9). Cała sprawa zajęła trzy minuty, ale po 27 godzinach dosłownie bez przymknięcia oczu czułem się, jakbym dwa dni nie spał ;) No i rzecz jasna samo grzebanie igłą w oku nieprzyjemne, a nie chcieli jakoś dać znieczulenia ogólnego :haha: :kawa: |
Cytat:
Musi taki zaznaczyć całemu światu ,że jest użytkownikiem drogi, bo pełnoprawnym będzie jak zacznie płacić OC. |
Dobry
:kawa: Mam pytanko , filtruje/zmiękcza ktoś wodę na całe mieszkanie chałupę itd ? Obecnie mam zwykły dzbanek z filtrem co by można żłopać wodę z kranu . Ale w przyszłym roku czeka mnie gruuby:( remont z powiększeniem metrażu i się zastanawiam czy jest sens zakłądać magiczny filtr na całą instalacje ? |
Kolarze spoko, jak wszyscy sportowcy, szacun.
Trochę mnie wkurzają kilkugodzinne transmisje wyścigów, na których nic się nie dzieje, po prostu jadą. Wystarczyłby kwadransowy skrót najważniejszych momentów z sensownym komentarzem (typu start - jakieś np. premie górskie - próby ucieczek - finisz przed metą). Kiedyś, za młodu, polecieliśmy na Wyścig Pokoju, bo akurat przejeżdżali blisko nas. Czekaliśmy pół godziny, po czym w leniwym tempie przejechało stu chłopa na rowerach. Czekaliśmy tyle, bo tak jechali. I tyle było z wydarzenia. A teraz :kawa: |
Cytat:
|
To jakiś wyścig lgbt+? :hmm:
:kolejka: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jadą, kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale...
|
:kawa: była w pracy, teraz będzie... druga :kawa: :szczerb:
Giro leci? A no to odpalamy... Stęskniłem się za Jarońskim, ale akurat widzę, że łobuz nie komentuje, to sobie dalej potęsknię ;) |
Była :kawa: , zaraz obiad będzie i po :piwo: do Giro d'Italia .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:59. |