Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ONLINE 2021 I DALEJ, w świetlaną przyszłość !!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-online-2021-dalej-swietlana-przyszlosc-98386/)

Jarson 25.03.2024 22:32

Jeśli picie :kawa: nazwiesz świętowaniem :P

grzeniu 25.03.2024 22:21

Nie świętujecie poniedziałku?
:piwo:

grzeniu 25.03.2024 13:36

:kolejka:

joujoujou 25.03.2024 12:21

:piwko2: do obiadu.

:kawa: po obiedzie.

siwymariusz 25.03.2024 10:27

Pogoda fatalna , więc :kawa:

grzeniu 25.03.2024 09:53

:kawa:

Jarson 25.03.2024 09:45

joujoujou 25.03.2024 00:43

ArnoldBoczek 24.03.2024 22:44

Mnięta jest bardzo dobra i smaczna zarazem, po wypiciu takiej z 4 torebek potrafi mi się lekki wir ku dołowi w kichach zrobić, czyli na trawienie pomaga. :szczerb:

W związku z tym napiję się lemoniady z odrobiną, czyli setką Wyborowej z narodowych kartoflów polskich ojczystych. toast2

P.S. Piwa mam, ale za bardzo wieczorem zmarzłem, żeby pić napoje chłodzące.

grzeniu 24.03.2024 22:41

Hehe z tym 'słownikiem' to trochę jaja są, bo mi, jak pisałem, nie podkreśliło ani "wszech obecny" ani "wszechobecny" (teraz też). Zgupłem normalnie i musiałem prosić swoją kobitę, żeby mnie poparła w moich przypuszczeniach. Ech, internet rozwija bezmyślność :sciana:
A tego ryma dopiero teraz zauważyłem. Mój umysł, raczej ścisły, z takimi niuansami ma problem. :|

Jarson 24.03.2024 22:29

Słuchaj, to jeszcze nic, bo formę celowo dla rymu zmieniłem na nieprawidłową, za to zdziwiło mnie, że mi "cukrzenia" nie podkreśliło jako błędu ;) Wychodzi na to, że już nie tylko "słodzić" ale i potoczne "cukrzyć" jest w naszym języku dopuszczalne jako forma prawidłowa :D

U mnie obecnie wpada jeszcze mięta. Nie wiem, czy mi pomaga na żołądek czy nie bo i tak mam pancerny, ale jak w reklamie - ja lubię miętę ;) Jutro powinienem mieć na noc, ale mam na 14, nie tak dobrze jak chciałem, ale wystarczająco żebym mógł się później położyć, to może jeszcze jedną kawę zaparzę, się zobaczy.

No i ciekawe, czy jutro też będę musiał robić objazd jadąc do pracy. W piątek rolnicy dość zmyślnie wybrali punkt na blokadę, niepozorny, a cały ruch ciężarowy skutecznie utrudnili. Objazd osobówkami nie byłby trudny, ale jeden geniusz próbował przepchnąć się dostawczakiem polną drogą i może nawet by mu się udało, gdyby nie próbował złamać się na zakręcie zamiast pojechać trochę naokoło i jak już się zakopał na amen to wyzwaniem stało się ominięcie go :P Jeszcze z metr dalej by się zakopał i trzeba by było jeszcze dalszym objazdem jechać, na szczęście przypadkiem zostawił akurat tyle miejsca, żeby się osobówki mogły przecisnąć...

grzeniu 24.03.2024 21:10

A kto to są biologicy :O Ty coś brałeś z tą kawą? :rotfl:
Nawet panie to nie biologice, a biolożki, jak już... choć, ogólnie, jestem z deczka przeciwny wszechobecnym feminizmom.

Prawie zapomniałem, że :piwo:

Jarson 24.03.2024 20:57

Na :piwo: jeszcze przyjdzie czas, choć ja nie mam niestety przemiany materii Przedmówcy, który po wypiciu czteropaka waży mniej niż przed. Niestety, u mnie działa to tak, jak przewidują fizycy, dietetycy i - oczywiście - biologicy.

Ale na razie :kawa: 0 kalorii (czyli jedyna jaką wynaleziono, poza oczywiście cukrzoną).

grzeniu 24.03.2024 14:30

Pogoda jest potrzeszczała - a to ładne słońce, a to chmury i pizga, już któryś raz.

Kasztelan przed obiadem :piwo:

Jarson 24.03.2024 14:22

Trafiłem w okienko pogodowe z long runem, przestało padać i jeszcze było ciepło (właśnie idzie zachmurzenie i ochłodzenie). Teraz pogoda może się psuć, robię :kawa: i odpalam snookera. Nie na żywo i ze znajomością wyniku, ale co poradzić :fiu:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:45.