![]() |
:kawa:
|
:kawa: i do krakusów w poszukiwaniu stancji dla córy :)
|
Brr, proszę Cię, też mnie to za chwilę czeka...
Ja jadę w... któryś dzień tygodnia za 6 lat :P Biorąc pod uwagę, jak niedawno temu to było "co najmniej 18 lat i 9 miesięcy od dziś, ale zapewne dłużej" to 6 lat brzmi jak moment :hmm: :kawa: |
O :kawa: o 10 to już zapomniałem
teraz jest druga :kawa: |
Cytat:
Do reszty dzwoniłem to się jakoś wymigują, gadają że oddzwonią i dupa blada. Chyba krakusy mają dużo dudków i im nie zależy.I tak minął dzień , a pkp przepełniona że biletu przez apke nie dało się kupić. |
No tak, piątek to nikogo.
:kolejka: |
Cytat:
Inna sprawa że od moich studiów zmieniło się kilka innych rzeczy - część moich znajomych z wyżu zostało w dużych miastach po studiach i kupiło/nadal wynajmuje mieszkania tam. Zamożność niektórych rodziców też się zmieniła i dziś widuje się studentów z wynajętymi (lub również kupionymi) całymi mieszkaniami na wyłączność, co kiedyś było bardzo rzadkie. Cytat:
Jestem, oglądaliśmy mecz Selby'ego z Haotianem ;) :piwo: |
To cię usprawiedliwia, ale trochę. Też miałem oglądać, ale na Eurosporcie było coś dużo później, przełączyłem i w sumie zdążyłem na samą końcówkę. Mam nadzieję, że Barry postawi się Selbyemu. Pociesza, że John na razie idzie jak taran.
To dopijam czekające półpiwa i idę spać. :piwo: |
Akurat Barry należy do tych zawodników, którzy potrafią Markowi napsuć krwi. Co by nie mówić, półfinały zapowiadają się ciekawie.
A póki co maraton ;) :kawa: |
Noszaka rzucili do okolicznych Lidlów, po całym kartonie na sklep. Wziąłem co było w moim, objazdu już nie robiłem. Gdybym wiedział, to jadąc z centrum dowodzenia światem i okolicami, gdzie byłem na zastępstwie, z 5 bym objechał i zabrał wszystko. :>
:piwko2: |
:kawa:
|
:piwko2: przedgrillowe. Czekam aż przestanie lać.
|
:kolejka:
|
No grzmieje , czyli w domu :piwo:
|
Po wielogodzinnej odcince, skutkującej tym, że nie mam już czerwonych oczu i wiem co to za planeta, przyniosłem z lodówki kolejne 2 Noszaki. :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:52. |