![]() |
Ja mam.
:piwo: żywczyk |
Ponieważ nie mam to mogę mieć, bo mogę pojechać i kupić. Tylko nie bardzo mi się chce, tu jest ciepło, a za drzwiami nie bardzo :nie: Tu jest też gorąca :herbatka:, a z doświadczenia wiem, że na zewnątrz nie ma (chyba, że nalałbym sobie do termosu i zabrał ze sobą). Generalnie szkoda zachodu :P
|
:kawa:
|
Śpicie?
|
Nie, a co?
:kawa: |
On nas chyba woła.
On myśli, że czekamy kiedy pójdzie sikać.
To po całym :piwo: |
Kurde myślałem, że pusty piątek, to jutro jest.
:kolejka: |
Ścigałem się z czasem do ostatniej chwili, ale skończyłem o 20:48, jakieś 10 minut za późno, żeby skoczyć do sklepu...
https://i.ibb.co/z7L8sgQ/1700769199929.jpg Na razie pomalowałem pomieszczenie pierwszy raz, poza najmniej dostępnymi miejscami bo nie chciałem skończyć o północy. Następnie założyłem otulinę, przy czym głównie na obiegu i ścieżce CWU, CO niech sobie grzeje piwnicę, to i mnie będzie od dołu grzało. Porządek z przewodami jeszcze zrobię przy okazji malowania po raz drugi. Tymczasem na zewnątrz wieje tak, że aż się latarnie chwieją :O No nic, z braku laku zaparzyłem :herbatka:, trzeba sobie jakoś radzić :P |
Ilość załączników: 1
Ja teraz strzeliłem 76,5 godziny ciągiem w dawnych carskich koszarach oficerskich przy Twierdzy Modlin, z udogodnień, to była ciepła piwnica z dwiema dużymi salami, kiblem, a nawet wanną z wężykiem, ale ja nie o tym.
Robili film VR, czyli 360 stopni cały czas, Auschwitz 1941, ujęcia 5 minut, nic się nie może pojawić dookoła, a żyjące osiedle czynszowe na miejscu, ciężkie wyzwanie dla zabezpieczających plan. Udało się jak zawsze, ale teraz znieczulam się wódką w herbacie z syropem malinowym z malin. toast2 Załącznik 204848 Tuż przed demolką. |
był shot wcześniej, teraz już mi się nie chce robić. Chyba sobie daruję i pójdę spać.
|
:kawa:
|
:czas: Na stanowiska!
:kawa: była wcześniej , ale coś forum nie chciało się otworzyć.
|
Poczwórne espresso, ale to jest dobre! :kawa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55. |