![]() |
:kawa: przedgrillowa.
Niebo jest bezchmurne, za to chmury mam na ziemi - gęsta mgła. :P |
Czy to już rano? :blink:
A, nie, rano, to ja z roboty wróciłem, za jakiś czas idę na krótko do następnej, a rano jeszcze do innej, to wtedy będzie rano. Robię w jeden dzień dwa. :szczerb: Ja bym tak nie robił, ale... "nie ma komu". :rzygi: No to BP podwójne espresso. :kawa: |
2 piwka do obiadu i teraz bałaś z sokiem jabłkowym [emoji39]
|
Seta Lubelskiej grejpfrutowej, kanapki z pastą jajeczną podrasowaną boczkiem, domowy ogórek mało kiszony, a na deser będzie piwo, i spać.
toast2 :jem: :kolejka: |
Morosha była :drinking:
Niezła, ale dupy nie urywa. |
Ogólnie jutro czeka mnie ciężki dzień. Wypilem dwa piwka i prawie 0,7, wiedziałem żeby wziąć 0.5 :sciana:
|
:kawa:
|
Czas na :kawa: po śniadaniu
|
Już po :kawa:
|
:kawa: była rano, teraz :herbatka:
A wczoraj :whisky: z sąsiadem przy ognisku na zakończenie wakacji ;) |
Dobry sąsiad nie jest zły.
Kasztelan :piwo: |
:kawa:
|
Wstałem wcalenietakrano.
Cisza. Jak to mówiła Phoebe Buffay - znów mogę słyszeć głosy w mojej głowie. Szkoła! :D :kawa: |
Dopiłem :kawa:
|
Byłem na 24 godzinach robót przymusowych w centrum dowodzenia wszechświatem i okolicami, na całe szczęście jest tam teraz dwóch podglądaczy, więc jest łatwiej, a później rano zrobiłem kawałek ulicy nie do zrobienia, czyli przez półtorej godziny wstawiłem dwa samochody, a podobno tam się nie da... no gdybym wiedział, że się nie da... :> :szczerb:
Teraz piję już drugiego drynka z lemoniadą z biedry (sam cukier, żadnych słodzików! :spoko: ), a zaraz zaliczę zgon... toast2 :blink: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:10. |