![]() |
:kawa:
|
Ilość załączników: 1
Bialetti 170 ml, to idealna dawka na jedną osobę, poczwórne espresso po prostu.
Nowy zakup, bo z tej 300 ml, to wychodzi dawka śmiertelna dla jednej osoby. :D Najważniejsze, że działa na indukcji. :kawa: Załącznik 197698 |
A niech ci będzie
:kawa: |
W związku, że się w końcu dowiedziałem, że jutro jest wolne, to z okazji nietłustego czwartku jem flaczki, a do nich bułki z tanim masłem, popijam przekoszonym Luksusową sokiem jabłkowym. :jem: toast2
Z powodu czwartku, czyli dnia dobroci cenowej na lepszy olej napędowy, pojechałem na BP i mnie zmroziło! 50 groszy taniej! Nie mogłem się ruszyć i nalało się do pełna. :D |
No paczpan, też szamałem flaki na śniadanie. Pyszne były :spoko:
No a teraz, już po hejnale :piwko2: |
:piwko2: do obiadu.
:nic: po obiedzie. |
:kawa:, Fervex, na razie tyle.
|
Mam ochotę na jakąś surówkę. Idę do kuchni coś utrzeć, lub pokroić.
|
Uwazaj na palce :D
|
Padło na modrą kapustę, ale nie parzyłem jej, drobno pokrojona i zmiękczona solą i olejem, nadal trochę twarda, ale jem. Witamina musi być.
Teraz, to sobie walnę soczku z kropelkami i się położę, te sierście właśnie ucichły (koty są ciche jak polują, jak łażą po domu, to już nie bardzo), więc jest to pewnie czas na drzemkę. toast2 |
A to ile kocurków posiadasz?
|
Jego koty pilnują, żeby za dużo nie jadł :rotfl:
:kolejka: |
Sierście spały w moim wyrze, wcale mnie to nie zdziwiło. Teraz poszły na patrol. Głodne są zawsze, nawet jak się nażrą, to jeszcze coś by zjadły.
Kawa z kolby na dobranoc. :kawa: |
Ale dalej nie wiemy ile kotów ma?
|
To ty dostałeś kota chyba, na punkcie kota. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz nawet fotki :czytaj:
Napij się może :piwko2: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |