![]() |
Kaszka manna ze śmietanką do kawy i sokiem malinowym, tak się zachciało. :jem:
A na popitkę :herbatka: |
Cytat:
Trump jest świetnym graczem, od lat sporo wygrywał, ale zawsze ktoś stał na drodze do jego totalnej dominacji, w tym tróka "rocznika '94". Obecnie, 10 lat później niż się wydawało, te trio już chyba zacznie odczuwać PESEL (przepraszam, oni odczuwają NIN :D), a wśród młodszych nie widzę znaczących zagrożeń dla Judda. Selby jest mocny, ale obecnie nierówny, Lisowskiemu jeszcze trochę brakuje (jak od lat, choć może w końcu odpali), wśród młodszych są naprawdę obiecujące talenty, ale to jeszcze nie teraz. Może jeszcze Allen wróci na szczyt, ma ku temu wszelkie papiery, ale to też już w przeszłości bywało różnie. Obiad i :kawa: |
Zrobiłem przegląd avenowi, zero stresu :spoko:
To na tę okoliczność :piwo: |
Dziś dopiero popołudniu :kawa: bo do szwagierki na ciacho :D
|
Włączam czajnik, zaraz będzie :kawa:
Też oglądnąłem do końca. Saengkham grał solidnie, mógł i powinien to wygrać. Niestety błąd w deciderze, a w ogóle popełnił ich bardzo mało, okazał się decydujący - Trump nie mógł go nie wykorzystać. |
Ja ciągle patrzę na Trumpa z Saenghamem. Zacząłem przy tym porządkować papiery, a miałem jeszcze nastawić pranie i jakoś ciągle to odwlekam :sciana: Jeśli Trump doprowadzi do wyniki 3:3, to w przerwie szybko wrzucam, a po meczu też lulu...
:herbatka: |
Dopiłem broka :piwko2:
Teraz kolacja :jem: i spać :spie: |
:kawa:
|
|
Również, jeszcze mam :piwo:
|
Faktycznie koty, to kosmici. Moje potrafią przy minus kilkunastu ganiać na zewnątrz, i nic ich do domu nie ciągnie, ale do spania, to musi być ciepło, bardzo ciepło. W sumie, to kot jest mały, a ja wielki, ale kot jest gorący, więc jak wlezie pod kołdrę, to za termofor robi. Kot jest ekologiczny, oszczędza na ogrzewaniu. :P
Żatecky wchodzi. :piwko2: |
Kot to kot zwierze kosmita i lubi ciepło a teraz :kawa:
|
Żurek na śniadanie to jest to co rozgrzewa, szczególnie, że grzeję w domu tak, że koty pchają się pod kołdrę.
:jem: |
Dzińdybry.
:kolejka: |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |