![]() |
:kolejka: już była teraz coś trzeba by zjeść. Straszyli burzami a z minute pokropiło.
A jednak trochę po grzmiało i to nawet nieźle. |
U mnie w tym sezonie ani śladu burzy. A dokładnie gdzieś tak na początku roku, jeszcze przy temperaturach w okolicy kilku stopni, było słychać ze 2-3 grzmoty z przechodzącej opodal burzy - i to wszystko.
Gorzej, że od kilku tygodni nie było też niemal ani kropli deszczu. Skumulowana dobowa suma opadu jest wyższa niż w ubiegłych latach, ale co z tego, skoro "górka" została zrobiona w okresie do początku kwietnia, a od może drugiego tygodnia kwietnia prawie nic już nie dolało. Przydałoby się, żeby pokropiło tak kilka dni z rzędu... :kawa: |
Brzuch mnie znowu boli... :blee: Magia żywienia się z garkuchni w autobusie... :rzygi:
Trzeba przepłukać kichy ojczystą ze sokiem jabłkowym. toast2 To była ostatnia przy tym projekcie robota w Warszawie, niebawem zawitamy na magiczny Dolny Śląsk. :) |
:kawa:
|
Nie powiem, żebym się wyspał, wyjąłem z pralki polary, wsadziłem cieplutki bezrękawnik, walnę lemoniadę z ojczystą i idę spać dalej.
toast2 |
I znowu o tydzień starsi.
:kolejka: |
|
|
|
:piwko2: bo tak.
|
Owszem
:piwo: |
:kawa: :uklon:
|
Miała być :kawa: do obiadu, ale wpadłem na pomysł, że wolę kakao. Kiedy już wyciągnąłem rondelek do zagrzania mleka zmieniłem zdanie, wlałem mleko pół na pół z wodą, dodałem kakao i płatki owsiane, zagotowałem i wkroiłem banana. Średnio napojowato mi ten popołudniowy napój wyszedł :hmm:
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27. |