![]() |
:kolejka:
|
:kawa:
|
Wareczka :piwo:
|
Trochę rudej z... wodą... :|
Mam z reklamy ze 20 puszek Pepsi w samochodzie, ale zapomniałem chociaż jednej zabrać. :hahaha: toast2 |
|
|
:czas: Wstawaj żywo, leć po piwo.
:kolejka: |
Piwo śmierdzi. Tak jeden kiedyś gadał.
Wczoraj miałem taką sytuację: Mieliśmy na planie baristkę, ale była przerwa, więc poszła się tuczyć do barobusu. Kawy się chciało, bo oko się chwiało, więc się sam obsłużyłem. Sprzęt profesjonalny, jak z ekstra kawiarni, zrobiłem sobie doppio. Po obiedzie baristka wróciła, no to ją poprosiłem o to samo. Lepsze było. Czyli, pomijając to, że 98% ludzi nie potrafi się posłużyć profesjonalnym ekspresem kolbowym, to jednak wprawa i doświadczenie, pozwala na wyciągnięcie z kawy wszystkiego co najlepsze. No to podwójne espresso z mojej zabawki. :kawa: |
Baristą był czajnik elektryczny. :szczerb: |
Południowa :kawa:
|
|
:kawa: była o 10
teraz czas na :piwko2: |
Taki jeden powiedział mi jakiś czas temu, że ile można spać? Można, jak można, tyle ile trzeba, jak kot 16 godzin na dobę. Ale jak już wstałem, to jem śniadanie, bo rano byłem jeszcze obżarty z reklamy. Jajka od kurek grzebaczek, a do tego dobry chleb z żółtym serem i szynką konserwową. Na popicie będzie woda z syropem pomarańczowym, a jak złapię wenę i pójdę do samochodu, to ruda z Pepsi.
|
Ilość załączników: 1
Tak dla wiadomości jutro jest
|
Ja się zażeram żółtą fasolką, jest przepyszna, a kupiona po prostu w Biedrze. Jutro też kupię.
Dotarłem do samochodu, więc ruda z Pepsi. :whisky: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |