Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.06.2003, 22:13   #31
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
@mallowex,
pij ile dusza zapragnie a wracając do domu zaczepiaj wszystkich po kolei i rzucaj butelkami
z izby wytrzeźwień wypuszczą, jak będziesz miał 0 promila

a tak na poważnie: nie mieszaj alkoholu, tzn:
- do wódki tylko odrobina piwa, do wódki też nie pij gazowanych napoji
- piwo tylko z odrobiną coli (można mieszać w szklance, w Niemczech popularne)
- wina z niczym nie mieszaj, tylko z czystą wodą ewentualnie

a i tak w/g mnie stan upicia i konsekwencje picia są pochodną towarzystwa, w którym pijesz - poważnie

jeśli chodzi o rodziców, to jeśli nie przyjdziesz zeszmacony i nie bedziesz do rana do kibelka biegał - nic nie powiedzą

Carpe diem, quam minimum credula postero!

Korzystaj z dnia, jak najmniej ufając przyszłości.
Horacy

Ostatnio zmieniany przez pali : 05.06.2003 o godz. 22:17
pali jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.06.2003, 22:19   #32
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Y@nkee_PL napisa***322;(a)
jesli rodzice beda cie sprawdzac na oddech, to proponuje kupic sobie CYNK do ssania, dostepny w aptece bez recepty
Cytat:
brzuszki napisa***322;(a)
Cynk organiczny firmy Herbakraft -ok 18.zł /nadmierne spożycie czyści/
Świetny jest Deoral - -spoza Farmakopei Polskiej
To zapach.
A działanie? Duzo i tłusto jeść /tłuszcze emulgują alkohol/,unikać mieszania z czymkolwiek.Nic gazowanego.
I nie przesadzać z ilością
pisalem o nim i wlasnie taki CYNK mam
u mnie stoi po 19,75
dobrze ze slodzony bo inaczej nie da sie tego ssac ^_^

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline  
Stary 05.06.2003, 22:31   #33
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmm bylem w aptece 20 zlotych ... raczej nie skorzystam ... a co do jutra
pykne se chyba z umiarem 2 czy 3 pifka
cukier waniliowy
troszke jedzonka
nie bede pil gazowanego
cos jeszcze ??
Stary 05.06.2003, 23:07   #34
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
mallowex napisa***322;(a)

cos jeszcze ??
Jak by Cie rodzice zlapali to powiedz ze koledzy Ci kazali pic i wlali sila do gardla
murt jest offline  
Stary 05.06.2003, 23:08   #35
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
hmm bylem w aptece 20 zlotych ... raczej nie skorzystam ... a co do jutra
pykne se chyba z umiarem 2 czy 3 pifka
cukier waniliowy
troszke jedzonka
nie bede pil gazowanego
cos jeszcze ??
Stary! Bądź sobą! Zapanuj nad fazą. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że tak i tak po takiej nocy człowiek jest zmęczony więc starzy i tak powinni to olać, a pozatym musi być kiedyś ten pierwszy raz.

Nie wiem czy palisz fajki, ale jak nie palisz to czasem nie próbuj tego robić na fazie. Jazda murowana, albo puścisz hafta, albo Ci wejdzie taka faza, że będziesz na autopilocie chodził.
Wiem to głównie po innych bo ja nie zaczynałem palić w takich okolicznościach, ale pamiętam, że jak zaczynałem palić to fajka zawsze dowalała w bańke, w końcu do organizmu wpływa kolejna chemia

Przed wjazdem do chaty łyknij na tym melanzu kawe troche Cię odmuli.

I bądź siebie pewny, zachowuj się normalnie, a przynajmniej się staraj.

I nich twoim hymnem będzie TEDE - Drin za Drinem. Ty mallow na pewno wiesz o co chodzi Tylko nie remixuj tak jak oni tam śpiewają

CARPE DIEM!

Jak będziesz sie kładł spać i będziesz już leżał to nie życze tobie aby Ci się pokój kręcił i wszystko inne, wtedy wstań i najlepiej postój sobie troche przy otwartym oknie i jak będziesz mógł to walnij ciepłą herbatkę.

@Macio.men! W tym wieku to chyba każdemu alk nie smakuje

Powodzenia Mallow baw się dobrze

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 05.06.2003, 23:13   #36
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie czytalem do konca postu ale musze podac reke Laser`owi. Ja chodze na imprezki i ani razu nic nie sprobowalem-NIC! A zawsze sie bawie dobrze na maxa. Dzisiaj wrocilem z dyski w szkole(sam ją robilem ok. 6godzin) kumple narąbani jak swinie, ze zygzaki byly, a ja czulem klimacik imprezki na trzezwo i ja twierdze ze mozna sie bawic bez uzywek!
Stary 05.06.2003, 23:23   #37
CIAPEK
CDRinfo VIP

CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
To ja jeszcze dodam te swoje 3 słowa ad. tej zabawy na trzeźwo i nie.

Jasne, że można bez alku się bawić przecież każdy z nas kiedyś się tak bawił.

Wszystko jest dla ludzi! Na takiej imprezie kiedy jest się w innym stanie (można powiedzieć EXTASY choć to za wiele - po grecku tzn. wyjście z siebie) przeżywa się inne rzeczy inaczej się rozmawia, a kiedy jeszcze kumple są wstawieni to przeżywa się często nie zapomniane maratony śmiechu i chwile, eeeh tam co ja bede gadal jak jest na fazie ponad połowa ludzisk tu wie i może to dla nich się dziwnie czytać, ale i druga połowa nie wie.

CARPE DIEM powtarzam, chwytaj dzień, chwile, życie bo potem może być za późno.

Są też inne używki (drugsy), ale o tym nie będę już się rozpisywał bo to nie to forum i okazja. Też mam na ten temat swoje zdanie. 8)

Ile znam ludzi, którzy przy jakiejś dobrej, miłej okazji, że tak powiem fazują i są ludźmi, studiują się uczą mają rodziny i nie mają pierwszych myśli o poranku jak to niektórzy mówią co by tu wypić czy zapalić czy zażyć!
Tak myślą ludzie bez perspektyw, a my tacy nie jesteśmy.

Fazka fajna jest! To nie motto, ale tak jakby

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 05.06.2003 o godz. 23:26
CIAPEK jest offline  
Stary 06.06.2003, 05:14   #38
darsoon
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 16.08.2002
darsoon zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja powiem tylko tyle, że bez piwka na imprezie kiepsko się bawię (nad czym bardzo boleję). Większość (zdecydowana) podziela mój może nie tyle pogląd ale sposób bycia.
A jedynym sposobem na to, żeby Starzy się nie zorientowali, że się spożywało alkohol jest nie_spożywanie. Rodzice to widzą/czują.
Moja mama zawsze orientowała się, nawet jak wypiłem 1-2 piwka. Prawda jest taka, że nie musiałem się z tym ukrywać. Może dlatego mnie do tego tak bardzo nie ciągnęło. Jak wiadomo owoc zakazany "kusi", czyli jak ci czegoś zabraniają to tym bardziej chcesz to zrobić.
Zgadzam się z przedmówcą, że najlepiej jest nie mieszać różnych rodzajów alkoholi, tzn piwka z wódką, szampana z piwem itp.
Szanuję osoby, które wypowiedziały się, że w ogóle nic nie spożywają. Bardzo im jednocześnie zazdroszczę, że potrafią się bawić bez śrdków wspomagających (mam na myśli %) :-).
Jednak całkiem miło jest usiąść z sąsiadem i "zrobic" flaszeczkę przy oglądaniu filmu hehe...

Ostatnio zmieniany przez darsoon : 06.06.2003 o godz. 05:16
darsoon jest offline  
Stary 06.06.2003, 06:38   #39
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jasne ze rodzice poznaja - sami przeciez imprezowali
jak moi sie kiedys wygadali jak bardoz imprezowali - to doszedlem do wniosku ze ja szczeniak jestem i o imprezach nic nie wiem...
wiec nie boj sie - i tak poznaja - ale w sumie co w tym zlego (chyba ze dzieciak jestes) - bylebys nie przesadzil

wodka to twoj wrog!
wiec lej go w morde!
Stary 06.06.2003, 08:44   #40
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Człowieku zastanow sie co Ty gadasz !

Ledwo co podstawówke skonczyles i juz chcesz sie zalac - matko swieta czy nie mozna sie juz dzisiaj bawic bez tego

Moze wyda sie Wam to dziwne ale ja chodze na imprezki i naprawde mozna sie swietnie bawic bez uzywek - i przynajmniej wracasz do domu i nie musisz kibla etc sprzatac !

ehhh nadal nie rozumie tego podejscia ale jak ogolnie wiadomo jestem inny wiec koncze wypowiedz ....

Milej zabawy /..............
Wiesz co Laser? podziwaim ciebie bo ja w piątek ucieklem z imprezy z powodu alkoholu i naprawdę Ciebie szanuję jesteś równy gość masz rację picie jest niepotrzebne na imprezie i tylko niszczy zabawę bo zamiast się bawić albo żygasz albo wlaśnie inne....komplikacje :o jesteś coooooooooooool laser
Stary 06.06.2003, 09:26   #41
CIAPEK
CDRinfo VIP

Cytat:
memorando napisa***322;(a)
Wiesz co Laser? podziwaim ciebie bo ja w piątek ucieklem z imprezy z powodu alkoholu i naprawdę Ciebie szanuję jesteś równy gość masz rację picie jest niepotrzebne na imprezie i tylko niszczy zabawę bo zamiast się bawić albo żygasz albo wlaśnie inne....komplikacje :o jesteś coooooooooooool laser
Jasne, że tak i popieram to również, ale tak jak opisany przypadek to tak robią tylko szczeniaki, które nie potrafią pić, dokładnie szczeniaki, gówniarze a często nawet i dorośli, którzy nie dorośli do picia.
Trzeba umieć pić, trzeba wiedzieć kiedy przestać.

@darsoon. Już tak nie gadaj, że nie możesz się bawić, chyba nie popadłeś tak w ten wir alku .
Czasem też jest tak, że nie ma się dnia na picie oraz ochoty.

Ale właśnie fajnie też pójść w gorący dzień na zimne beczkowe piwo, a tego nic nie zastąpi i mówie jedno nie zaraz chlać do woli bo w ciepłe dni to alkohol wali po głowie podwójnie i muli na dodatek w upały.

Dla eksperymentujących polecam rosyjski sposób na szybką fazę. Namaczamy gaze spirytusem i kładziemy ją sobie na głowę. W gorące dni alkohol jeszcze szybciej wchłonie się przez skóre. Bomba jest podobno ciemiężna, ale nie wiem nie próbowałem 8)

CIAPEK jest offline  
Stary 06.06.2003, 09:35   #42
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Jak szybko wytrzezwiec

Cytat:
Czeka mnie jutro wieczorek i mam pytako.
Jak szybkow wytrzezwiec ?
Co zrobic zeby mnie rodzice nie wyczuli ?
Co zrobic żeby rodzicie nie nabrali podejrzen ?

Prosilbym o sprawdzone sposoby ))
jedzenie trawy ew picie wody, guma Orbit z tego co wiem to sa to jedne z najpopularniejszych i b. skutecznych "antywyczuwaczy"
Stary 06.06.2003, 10:27   #43
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
Jasne, że tak i popieram to również, ale tak jak opisany przypadek to tak robią tylko szczeniaki, które nie potrafią pić, dokładnie szczeniaki, gówniarze a często nawet i dorośli, którzy nie dorośli do picia.
Trzeba umieć pić, trzeba wiedzieć kiedy przestać.

@darsoon. Już tak nie gadaj, że nie możesz się bawić, chyba nie popadłeś tak w ten wir alku .
Czasem też jest tak, że nie ma się dnia na picie oraz ochoty.

Ale właśnie fajnie też pójść w gorący dzień na zimne beczkowe piwo, a tego nic nie zastąpi i mówie jedno nie zaraz chlać do woli bo w ciepłe dni to alkohol wali po głowie podwójnie i muli na dodatek w upały.

Dla eksperymentujących polecam rosyjski sposób na szybką fazę. Namaczamy gaze spirytusem i kładziemy ją sobie na głowę. W gorące dni alkohol jeszcze szybciej wchłonie się przez skóre. Bomba jest podobno ciemiężna, ale nie wiem nie próbowałem 8)
\
Ja robilem tak nie lawirowalem tylko przychodzilęm z podniesioną głową do domu 3 razy się to zdarzylo mówilem rodzicom raz się zdarzylo coś takiego i to byl ostatni mój drink kiedy moja dziewczyna zaczęla pić i spadla na dno gdyby byla taka sytuacja jak pisze MALLOWEX że trzeba pić na zabawie i potem się chować to już szczyt dziecinady pomyśl o jednym jak się upijesz to co się będzie dziać ? nieszczęście może być napalisz się trawy wypijesz wódki i będziesz mial odlot do piachu aż albo weźmoiesz ekstasę amfę czy inne specyfiki popijesz alkoholem to też marnie skończysz przemyśl to zabawa nie polega na piciu tylko i też zależy co towarzystwo zacznie wyprawiać po wypiciu tego nigdy nie będziesz pewny a konsekwencje mogą być bardzo przykre...

Ostatnio zmieniany przez memorando : 06.06.2003 o godz. 10:38
memorando jest offline  
Stary 06.06.2003, 10:34   #44
CIAPEK
CDRinfo VIP

no sory, ale to co mówisz to się nazywa alkoholizm i scenariusz marnej argentyńskiej telenoweli.

Iść jeszcze z laską do łóżka pijanym to wogóle mi się nie uśmiecha i nie uśmiechało. Tak samo na trawie, kiedy jesteś zmulony i nie masz takiego podniecenia. Co innego amfa to podobno taka jazda, że chej, nie próbowałem, ale wiem, że podobno niezapomniane przeżycia. (STOP! nie będę się rozwodził na ten temat)

I nie pije się wg. mnie po to żeby się upić, ale żeby się dobrze bawić.

CIAPEK jest offline  
Stary 06.06.2003, 10:34   #45
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec

Cytat:
Pawel_k napisa***322;(a)
jedzenie trawy
wiele tej trawy trzeba zjeść? i czy musi to być świeża trawa, czy może być skoszona poprzedniego dnia?

bo obawiam, że jak mallowex będzie wracał do domu i po drodze zahaczy o trawnik aby pobawić się w owieczkę, to jednak wyląduje w tej izbie wytrzeźwień albo i gorzej

@memorando,
od picia alkoholu nie zachodzi się w ciążę
pali jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: