![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@mallowex,
pij ile dusza zapragnie a wracając do domu zaczepiaj wszystkich po kolei i rzucaj butelkami z izby wytrzeźwień wypuszczą, jak będziesz miał 0 promila a tak na poważnie: nie mieszaj alkoholu, tzn: - do wódki tylko odrobina piwa, do wódki też nie pij gazowanych napoji - piwo tylko z odrobiną coli (można mieszać w szklance, w Niemczech popularne) - wina z niczym nie mieszaj, tylko z czystą wodą ewentualnie a i tak w/g mnie stan upicia i konsekwencje picia są pochodną towarzystwa, w którym pijesz - poważnie jeśli chodzi o rodziców, to jeśli nie przyjdziesz zeszmacony i nie bedziesz do rana do kibelka biegał - nic nie powiedzą ![]() Carpe diem, quam minimum credula postero! Korzystaj z dnia, jak najmniej ufając przyszłości. Horacy Ostatnio zmieniany przez pali : 05.06.2003 o godz. 22:17 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | ||
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie stoi po 19,75 ![]() dobrze ze slodzony bo inaczej nie da sie tego ssac ![]()
![]() |
#33 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
hmm bylem w aptece 20 zlotych ... raczej nie skorzystam ... a co do jutra
pykne se chyba z umiarem 2 czy 3 pifka cukier waniliowy ![]() troszke jedzonka nie bede pil gazowanego cos jeszcze ??
#34 | |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Nie wiem czy palisz fajki, ale jak nie palisz to czasem nie próbuj tego robić na fazie. Jazda murowana, albo puścisz hafta, albo Ci wejdzie taka faza, że będziesz na autopilocie chodził. Wiem to głównie po innych bo ja nie zaczynałem palić w takich okolicznościach, ale pamiętam, że jak zaczynałem palić to fajka zawsze dowalała w bańke, w końcu do organizmu wpływa kolejna chemia ![]() Przed wjazdem do chaty łyknij na tym melanzu kawe troche Cię odmuli. I bądź siebie pewny, zachowuj się normalnie, a przynajmniej się staraj. ![]() I nich twoim hymnem będzie TEDE - Drin za Drinem. Ty mallow na pewno wiesz o co chodzi ![]() ![]() CARPE DIEM! Jak będziesz sie kładł spać i będziesz już leżał to nie życze tobie aby Ci się pokój kręcił i wszystko inne, wtedy wstań i najlepiej postój sobie troche przy otwartym oknie i jak będziesz mógł to walnij ciepłą herbatkę. @Macio.men! W tym wieku to chyba każdemu alk nie smakuje ![]() Powodzenia Mallow baw się dobrze ![]()
![]() |
#36 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
nie czytalem do konca postu ale musze podac reke Laser`owi. Ja chodze na imprezki i ani razu nic nie sprobowalem-NIC! A zawsze sie bawie dobrze na maxa. Dzisiaj wrocilem z dyski w szkole(sam ją robilem ok. 6godzin) kumple narąbani jak swinie, ze zygzaki byly, a ja czulem klimacik imprezki na trzezwo i ja twierdze ze mozna sie bawic bez uzywek!
#37 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
To ja jeszcze dodam te swoje 3 słowa ad. tej zabawy na trzeźwo i nie.
Jasne, że można bez alku się bawić przecież każdy z nas kiedyś się tak bawił. Wszystko jest dla ludzi! Na takiej imprezie kiedy jest się w innym stanie (można powiedzieć EXTASY choć to za wiele - po grecku tzn. wyjście z siebie) przeżywa się inne rzeczy inaczej się rozmawia, a kiedy jeszcze kumple są wstawieni to przeżywa się często nie zapomniane maratony śmiechu i chwile, eeeh tam co ja bede gadal jak jest na fazie ponad połowa ludzisk tu wie i może to dla nich się dziwnie czytać, ale i druga połowa nie wie. CARPE DIEM powtarzam, chwytaj dzień, chwile, życie bo potem może być za późno. Są też inne używki (drugsy), ale o tym nie będę już się rozpisywał bo to nie to forum i okazja. Też mam na ten temat swoje zdanie. ![]() Ile znam ludzi, którzy przy jakiejś dobrej, miłej okazji, że tak powiem fazują i są ludźmi, studiują się uczą mają rodziny i nie mają pierwszych myśli o poranku jak to niektórzy mówią co by tu wypić czy zapalić czy zażyć! Tak myślą ludzie bez perspektyw, a my tacy nie jesteśmy. Fazka fajna jest! ![]() ![]() ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 05.06.2003 o godz. 23:26 |
![]() |
![]() |
#38 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Ja powiem tylko tyle, że bez piwka na imprezie kiepsko się bawię (nad czym bardzo boleję). Większość (zdecydowana) podziela mój może nie tyle pogląd ale sposób bycia.
A jedynym sposobem na to, żeby Starzy się nie zorientowali, że się spożywało alkohol jest nie_spożywanie. Rodzice to widzą/czują. Moja mama zawsze orientowała się, nawet jak wypiłem 1-2 piwka. Prawda jest taka, że nie musiałem się z tym ukrywać. Może dlatego mnie do tego tak bardzo nie ciągnęło. Jak wiadomo owoc zakazany "kusi", czyli jak ci czegoś zabraniają to tym bardziej chcesz to zrobić. Zgadzam się z przedmówcą, że najlepiej jest nie mieszać różnych rodzajów alkoholi, tzn piwka z wódką, szampana z piwem itp. Szanuję osoby, które wypowiedziały się, że w ogóle nic nie spożywają. Bardzo im jednocześnie zazdroszczę, że potrafią się bawić bez śrdków wspomagających (mam na myśli %) :-). Jednak całkiem miło jest usiąść z sąsiadem i "zrobic" flaszeczkę przy oglądaniu filmu hehe...
.::darsoon::. Athlon 2500+ Barton | Thermaltake Silent Boost | Abit NF7-S v2.0 | 512 MB DDR RAM Kingstone | Albatron GeForce4Ti4200 Turbo | Zalman ZM80C-HP | HDD 80GB Barracuda IV Ostatnio zmieniany przez darsoon : 06.06.2003 o godz. 05:16 |
![]() |
![]() |
#39 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jasne ze rodzice poznaja - sami przeciez imprezowali
![]() jak moi sie kiedys wygadali jak bardoz imprezowali - to doszedlem do wniosku ze ja szczeniak jestem i o imprezach nic nie wiem... wiec nie boj sie - i tak poznaja - ale w sumie co w tym zlego (chyba ze dzieciak jestes) - bylebys nie przesadzil wodka to twoj wrog! wiec lej go w morde! ![]()
![]() |
#40 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
#41 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
Trzeba umieć pić, trzeba wiedzieć kiedy przestać. ![]() @darsoon. Już tak nie gadaj, że nie możesz się bawić, chyba nie popadłeś tak w ten wir alku ![]() Czasem też jest tak, że nie ma się dnia na picie oraz ochoty. ![]() Ale właśnie fajnie też pójść w gorący dzień na zimne beczkowe piwo, a tego nic nie zastąpi i mówie jedno nie zaraz chlać do woli bo w ciepłe dni to alkohol wali po głowie podwójnie i muli na dodatek w upały. Dla eksperymentujących polecam rosyjski sposób na szybką fazę. Namaczamy gaze spirytusem i kładziemy ją sobie na głowę. W gorące dni alkohol jeszcze szybciej wchłonie się przez skóre. Bomba jest podobno ciemiężna, ale nie wiem nie próbowałem ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
![]()
![]() |
#43 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
Ja robilem tak nie lawirowalem tylko przychodzilęm z podniesioną głową do domu 3 razy się to zdarzylo mówilem rodzicom raz się zdarzylo coś takiego i to byl ostatni mój drink kiedy moja dziewczyna zaczęla pić i spadla na dno gdyby byla taka sytuacja jak pisze MALLOWEX że trzeba pić na zabawie i potem się chować to już szczyt dziecinady pomyśl o jednym jak się upijesz to co się będzie dziać ? nieszczęście może być napalisz się trawy wypijesz wódki i będziesz mial odlot do piachu aż albo weźmoiesz ekstasę amfę czy inne specyfiki popijesz alkoholem to też marnie skończysz przemyśl to zabawa nie polega na piciu tylko i też zależy co towarzystwo zacznie wyprawiać po wypiciu tego nigdy nie będziesz pewny a konsekwencje mogą być bardzo przykre...
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 06.06.2003 o godz. 10:38 |
|
![]() |
![]() |
#44 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
no sory, ale to co mówisz to się nazywa alkoholizm i scenariusz marnej argentyńskiej telenoweli.
Iść jeszcze z laską do łóżka pijanym to wogóle mi się nie uśmiecha i nie uśmiechało. Tak samo na trawie, kiedy jesteś zmulony i nie masz takiego podniecenia. Co innego amfa to podobno taka jazda, że chej, nie próbowałem, ale wiem, że podobno niezapomniane przeżycia. (STOP! nie będę się rozwodził na ten temat) ![]() I nie pije się wg. mnie po to żeby się upić, ale żeby się dobrze bawić. ![]()
#45 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Re: Jak szybko wytrzezwiec
Cytat:
bo obawiam, że jak mallowex będzie wracał do domu i po drodze zahaczy o trawnik aby pobawić się w owieczkę, to jednak wyląduje w tej izbie wytrzeźwień albo i gorzej @memorando, od picia alkoholu nie zachodzi się w ciążę ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|