![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
ja chadzałem do qmpla miał modem i spawarke i paliłem u niego swoje 1 płytki z czasemzapytałem sie o polecenie stronki - dostałem cdrinfo jak pojawił mi sie necik w domku chyba po roku jakos sobie przypomniałem o cdrinfo.pl i jakos po miesiacu wszełem na forum i tak tu juz jestem.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Pamietam - napisalem kiedys do Montera albo na Miska maila o czyms
i wyszedl z tego jakis problem... i on do mnie "napisz o tym na forum tam napewno to rozwiaza" A ja do niego (jakies 2 lata temu to bylo a ja jeszcze bylem wtedy zielony jesli chodzi o kompy i net) "na jakim forum, co to jest?" I on pozniej nie odpisal - pewnie zlal sie ze smiechu!! I po jakis 12 (po roku) miesiacach jakos przez przypadek zalozylem pierwsze konto (bylo ich kilka ale nie wracajmy do tego)!! Sam nie wiem dlaczego to zrobilem ale nie zaluje ![]() I od tamtej pory sie zaczal nowy nalog ![]()
![]() |
#33 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
a ja tutaj trafiłem, jak szukałem majonezu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Ja stronke znam juz od dobrych 4 lat, zagladalem tam jeszcze ze szkoly, bo netu w domku nie mialem. Na forum zapisalem sie, gdy mialem dylemat zwiazany z wyborem nagrywarki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Re: Jak trafiłeś(aś) na forum???
Forum, tak jak i stronę polecało mi wielu kumpli, a skoro kupiłem spawarkę to zacząłem od czytania. Zarejestrowałem się dopiero, gdy pojawił się pierwszy problem, rozwiązania którego nie znalazłem przeglądając starsze posty forumowiczów (o wyszukiwarce nie myślałem i czytałem wszystko jak leci).
Najciekawsze jest to, że wśród osób, które polecały mi to forum, ani jedna nie jest zarejestrowanym gostkiem. Ciekawe :chytry: |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2002
![]() |
ja trafiłem na forum ze strony cdrinfo przynajmniej 3 lata temu ale byłem tylko widzem rok temu powiedziałem "dość" i postanowiłem się ujawnić na forum i od czasu do czasu coś, nie zawsze mądrego, powiedieć.
jestem 5x w tygodniu, oczywiście nie zawszę jestem zalogowany - lenistwo, (net mam tylko w pracy 8-16) z czego bardzo żałuję bo nie moge brać udziału np. wigilinych "nocnych" postach, cztach itp. no ale trudno. dzięki forum dużo nauczyłem sie o wypalaniu i nie tylko !!! za to wszystki którzy do tego sie przyczynili i nie tylko BARDZO DZIĘKUJE koskut[COLOR=royalblue][COLOR=red] |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Ja z kolei nie pamiętam - wracałem z wesela ^_^
![]() |
![]() |
#39 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() ![]() BTW a ja tu trafiłem jakoś chyba tak via cloneclinik a moze via google?/ to było tak dawno ![]() pozdro
![]() |
![]() |
#40 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja tu trafiłem szukając infoseekiem rodzynka do Windowsa XP ! W opisie pewnej stronki było coś takiego: "***** do NeroBurning Rom" wtedy nie wiedziałem co to był za program
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
![]()
ja trafilem w zeszlym roku jak postanowilem
zakupic nagrywarke. Skad adres wzialem nie wiem moze z jakiejs gazety moze z wyszukiwarki. Najpierw strona glowna, pozniej forum. Postudiowalem troche i poszedlem kupowac mial byc Liteon 24103S - ale akurat na gielodzie nie mieli, wiec zakupilem 24102B i jestem zadowolony. Od tego czasu zglebiam tu tajniki wypalania i nie tylko. Dzieki temu serwisowi zaktywizowalem sie i zapoznalem lepiej z kompami
![]() |
#42 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.04.2003
![]() |
No ja trafiłem na forum bo działała mi płytka która moim zdaniem nie powinna, a raczej nie mogła działać.
![]() ![]() ![]() Serwis znam bo już wczesniej korzystałem ale forum dopiero ostatnio poruszyłem. I jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
btw - na forum trafiłem z cdrinfo, czyli z googli, czyli przez problem z wprowadzeniem poprawek w plextorze w czasch jego blokady sd2 - co na cdrinfo było dobrze opisane a na forum się zapisałem bo zauważyłem tu kilku... nie będę wymieniał nicków... powiem tylko, że wielu lubię... ![]() (brzuszki - kłamałem ostatnio ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
![]() Wcześniej prosiłem o nagranie płytki któreś z moich dzieci.. ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
A ja pamiętam jakby to było wczoraj ....Koniec parnego i goracego lata...Słońce chlilo się ku zachodowi pieknymi kolorami .... Ptaki kończyły swoje trele przeczuwając nieuchronnie zbliżajacą sie noc...Siedziałem przy kompie , po lewej stronie miałem okno z którego rozpościerał się cudowny widok ... moja kochana żona zrobila mi właśnie wyśmienitą kolację ... i stwierdziłem że nadszedł czas na wyszukanie najnowszej wersji NERO - NO I JESTEM ^_^ ^_^ ^_^
![]() |
|
|