![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękne
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... a ja kupiłem LG x12 ponad 2 lata temu (jakby się ktoś pytał, służy do dziś), wszedłem na cdrinfo z polecenia kolegi, potem na forum i jak zacząłem czytać posty... o Jezu, myślę sobie, jacy tu fachowcy szaleją, a ja szara myszka nie mam pojecia jak dograć drugą sesję
![]()
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 19.04.2003 o godz. 06:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
Z tego co widać każdy znas trafił tu inaczej i chyba nikt tego nie żałuje. Oby tak dalej panowie i panie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No wiec dawno widizalem ten topic, ale dopiero teraz zdecydowalem sie tutaj cos napisac, poniewaz dopreo cos mnie z nudow do tego sklonilo..., moja historia jest chyba oryginalna..., a wiec bylo to ok. wrzesnia 2002r. kiedy dostalem SDI i zaczalem przesiadywac w zasobach interenetu... juz wczesniej mialem zwykly modem i bywalem czesto na cdrinfo.pl, stad bowiem nauczylem sie jak omijac zabezpieczenia roznego typu... Pierwszy raz, nie pamietam dokladnie kiedy to bylo, ale chyba ok. listopada 2002r. moj tata "odkryl" to forum i ja mu sie zarejestrowalem, bowiem sam za bardzo nie umial tego zrobic [bez glupich komentarzy, prosze sie nie smiac].
Po czasie zauwazylem, ze moj tata czesto tutaj pisze i ja sam co pewien czas tu zagladalem, powiedzmy raz w tygodniu na nicku taty..., ale wtedy udizelalem sie an innym forum (www.jgforum.prv.pl) i mnie za bardzo nie interesowalo, jednak kiedy atmosfera na jg sie pogorszyla zaczalem czesciej zagladac, a z czasem, nie pamietam.. chyba w lutym 2003r. sam sie zarejstrowalem i odtad mam nick Smartek. Namowil mnie do tego pan ZIP, znany juz tutaj stary forumowicz... A wiec moja historia jest dziwna i wkoncu nie wiadomo jak tu sie znalazlem pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Dawno, dawno temu...sorry, nie ta bajka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ja tez dopiero teraz tu zagladam ![]() trafilem tutaj przez przypadek - szukalem jakiegos softu i w wyszukiwarce wpisalem jego nazwe i pierwsza na liscie byla strona cdrinfo.pl wiec zagladnalem. na poczatku przez dlugi czas tylko zagladalem na ta stronke i czytalem sobie newsy... az ktoregos razu postanowilem zagladnac tez na forum. okazalo sie, ze trzeba sie zarejestrowac, co niezwlocznie uczynilem... i tak rozpoczela sie moja przygoda z forum ![]()
![]() |
#52 | |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#53 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Jej, to było tak dawno. Pamiętam, że znalazłem w gazecie komputerowej (chyba Chip) informację o powstaniu nowego (wtedy) serwisu o tematyce CD-RW o jakże dla nas znajomym adresie: www.cdrinfo.pl. Wkrótce zacząłem śledzić co się dzieje pod tym adresem, ale dość sporadycznie - miałem stosunkowo mało dostępu do internetu (swobodnego). Na forum na ogół logowałem się jako "Gość", raczej zadając pytania i przede wszystkim czytając odpowiedzi. Jednak jak widać od roku jestem zarejestrowany. No i dobrze mi tu. Szkoda tylko, że nie ma już tu weteranów, których pamiętam z tamtych czasów. Może kiedyś wrócą? ...
Miłego dnia |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Ja dowiedziałemn sie o CDRINFO z Komputer Swiat. Wszedłem, zobaczyłem i spodobało mi sie. Jakieś dwa dni później odwiedzilem forum. Ozbaczyłem fajne tematy i cóż.... pozostało sie zarejestrować. Nejlepsze forum jakie widziałem
![]() |
#55 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Jak trafilem?
Jedni wracali z wesela i e... nie pamietaja, innym ptaszki nad glowa trajkotaly i slonce za plecami zachodzilo, a komus tam jeszcze kolega powiedzial :-) Ja niestety nie mam juz sily pisac jakiejs bajki o tej porze wiec powiem krotko: calkowicie z nudow i spontanicznie wpisalem sobie www.cdrinfo.pl bo pomyslalem sobie ze to taka fajna domena ze az warto sprawdzic czy ktos przypadkiem nie zarejestrowal :-) Akurat bylo cos ciekawego w newsach, potem poczytalem o moim Teac'u, przejrzalem pospiesznie forum i.. zamknalem przegladarke.
Zarejestrowalem sie jakis rok pozniej w wyniku naglej potrzeby ducha.
![]() |
|
|