Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.04.2003, 05:46   #46
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
jacoob napisa***322;(a)
A ja pamiętam jakby to było wczoraj ....Koniec parnego i goracego lata...Słońce chlilo się ku zachodowi pieknymi kolorami .... Ptaki kończyły swoje trele przeczuwając nieuchronnie zbliżajacą sie noc...Siedziałem przy kompie , po lewej stronie miałem okno z którego rozpościerał się cudowny widok ... moja kochana żona zrobila mi właśnie wyśmienitą kolację ... i stwierdziłem że nadszedł czas na wyszukanie najnowszej wersji NERO - NO I JESTEM ^_^ ^_^ ^_^
^_^ ^_^ ^_^
Piękne

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.04.2003, 06:35   #47
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... a ja kupiłem LG x12 ponad 2 lata temu (jakby się ktoś pytał, służy do dziś), wszedłem na cdrinfo z polecenia kolegi, potem na forum i jak zacząłem czytać posty... o Jezu, myślę sobie, jacy tu fachowcy szaleją, a ja szara myszka nie mam pojecia jak dograć drugą sesję ^_^ ^_^ do tej pierwszej, najpierw mi pomógł bgn, potem cana, ... ech, kończę bo się zaraz popłaczę.

Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 19.04.2003 o godz. 06:39
Zetoxa jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2003, 17:21   #48
lipek16
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 06.02.2003
lipek16 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Z tego co widać każdy znas trafił tu inaczej i chyba nikt tego nie żałuje. Oby tak dalej panowie i panie
lipek16 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2003, 19:21   #49
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
No wiec dawno widizalem ten topic, ale dopiero teraz zdecydowalem sie tutaj cos napisac, poniewaz dopreo cos mnie z nudow do tego sklonilo..., moja historia jest chyba oryginalna..., a wiec bylo to ok. wrzesnia 2002r. kiedy dostalem SDI i zaczalem przesiadywac w zasobach interenetu... juz wczesniej mialem zwykly modem i bywalem czesto na cdrinfo.pl, stad bowiem nauczylem sie jak omijac zabezpieczenia roznego typu... Pierwszy raz, nie pamietam dokladnie kiedy to bylo, ale chyba ok. listopada 2002r. moj tata "odkryl" to forum i ja mu sie zarejestrowalem, bowiem sam za bardzo nie umial tego zrobic [bez glupich komentarzy, prosze sie nie smiac].
Po czasie zauwazylem, ze moj tata czesto tutaj pisze i ja sam co pewien czas tu zagladalem, powiedzmy raz w tygodniu na nicku taty..., ale wtedy udizelalem sie an innym forum (www.jgforum.prv.pl) i mnie za bardzo nie interesowalo, jednak kiedy atmosfera na jg sie pogorszyla zaczalem czesciej zagladac, a z czasem, nie pamietam.. chyba w lutym 2003r. sam sie zarejstrowalem i odtad mam nick Smartek. Namowil mnie do tego pan ZIP, znany juz tutaj stary forumowicz...
A wiec moja historia jest dziwna i wkoncu nie wiadomo jak tu sie znalazlem
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2003, 21:00   #50
Luke
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.04.2002
Luke zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dawno, dawno temu...sorry, nie ta bajka. Jak kupiłem nagrywarkę, to szukałem jakiejś dobrej stronki o nagrywaniu i wyszukiwarka pokazała cdrinfo. Potem zapisałem się na forum, sam nie wiem po co, no i zostałem tu.

Moja skrzynka
Luke jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2003, 21:11   #51
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

ja tez dopiero teraz tu zagladam

trafilem tutaj przez przypadek - szukalem jakiegos softu i w wyszukiwarce wpisalem jego nazwe i pierwsza na liscie byla strona cdrinfo.pl wiec zagladnalem.

na poczatku przez dlugi czas tylko zagladalem na ta stronke i czytalem sobie newsy... az ktoregos razu postanowilem zagladnac tez na forum.

okazalo sie, ze trzeba sie zarejestrowac, co niezwlocznie uczynilem... i tak rozpoczela sie moja przygoda z forum
Stary 19.04.2003, 21:54   #52
jacoob
Jacoob Member

Data rejestracji: 31.08.2001
jacoob niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Pedros napisa***322;(a)
^_^ ^_^ ^_^
Piękne
PRAWDA ? :zeby: :zeby:
Stary 22.04.2003, 09:57   #53
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jej, to było tak dawno. Pamiętam, że znalazłem w gazecie komputerowej (chyba Chip) informację o powstaniu nowego (wtedy) serwisu o tematyce CD-RW o jakże dla nas znajomym adresie: www.cdrinfo.pl. Wkrótce zacząłem śledzić co się dzieje pod tym adresem, ale dość sporadycznie - miałem stosunkowo mało dostępu do internetu (swobodnego). Na forum na ogół logowałem się jako "Gość", raczej zadając pytania i przede wszystkim czytając odpowiedzi. Jednak jak widać od roku jestem zarejestrowany. No i dobrze mi tu. Szkoda tylko, że nie ma już tu weteranów, których pamiętam z tamtych czasów. Może kiedyś wrócą? ...
Miłego dnia
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.04.2003, 17:17   #54
Sorty
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.03.2003
Sorty zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja dowiedziałemn sie o CDRINFO z Komputer Swiat. Wszedłem, zobaczyłem i spodobało mi sie. Jakieś dwa dni później odwiedzilem forum. Ozbaczyłem fajne tematy i cóż.... pozostało sie zarejestrować. Nejlepsze forum jakie widziałem
Stary 23.04.2003, 02:52   #55
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak trafilem?

Jedni wracali z wesela i e... nie pamietaja, innym ptaszki nad glowa trajkotaly i slonce za plecami zachodzilo, a komus tam jeszcze kolega powiedzial :-) Ja niestety nie mam juz sily pisac jakiejs bajki o tej porze wiec powiem krotko: calkowicie z nudow i spontanicznie wpisalem sobie www.cdrinfo.pl bo pomyslalem sobie ze to taka fajna domena ze az warto sprawdzic czy ktos przypadkiem nie zarejestrowal :-) Akurat bylo cos ciekawego w newsach, potem poczytalem o moim Teac'u, przejrzalem pospiesznie forum i.. zamknalem przegladarke.

Zarejestrowalem sie jakis rok pozniej w wyniku naglej potrzeby ducha.

Twoje uprawnienia: